reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FAMME FATAL to super że wszystko się zaczuna układać i mam nadziekę ze tak zostanie !!!!A co do tego bikini to kurde ja bym nie miała tyle odwagi żeby iśc !!a kanapa całkiek całkiem....POLNA mam nadzieję żę Ale w końcu ten okropny katar puści wiem co to znaczy .........

reklama
Czesc a ja tylko na chwilke ;-)

O 1.11 dostalam smsa od Miski : RODZI :-) Trzymajmy kciuki ;-)

No cioteczki trzymac kciuki jade na porodowa.narazie sie saczy zemnie ale lekarz mowil ze po 12 powinno juz byc po !! jak cos bede pisac .

Jak narazie nic nie napisala ale ja tez nie bede pisac bo wiem jakie to denerwujace jak ktos pisze smsy gdy sie rodzi !! tylko nie wiem czy Jej chodzilo o Jej czas czy Nasz ? :sorry2:

Boziuuuu oby szybko to poszlo :tak:

wow ale wiadomosci z rana:-)
Koszmarku widzisz najpierw Miska (pewnie juz rozdwojona) a teraz to Ty..
Miska trzymamy kciuki:-)a lwasnie a jak ejj coreczka ma miec na imie:-) chyba ze mi umknelo:tak:

Basia mi tez sie wydaje ze Miska powinna juz byc rozdwojona ale jak bedzie PO i odpocznie to napisza smska :happy2: a imie chyba Nikola ale nie jestem pewna :sorry2:

A ja chodze z telefonem i tylko czekammmm :-)

No to czekamy razem:-)
A ciekawe co u Koszmarka, wczoraj maiala te skurczyki a dzis milczy..ciekawe ciekawe.. ale pewnie akby cos to by mi eska napisala..
kurcze Polna my tu sie denerwujemy jakbysmy same rodzily..:-D:-D:-D

Kasia to żeś się dzisiaj rozpisała :szok::-):-p z tymi obiadami to bardzo dobry pomysł :-) A w tym tesko ta promocja to ogólnie w każdym czy w wybranych punktach ?

Chwilami jak dla mnie takie wyjście jest najgorsze ... niby dla dobra dziecka a tak naprawdę to jest jeszcze gorzej ... ;/

Oliwka nie było aż tak strasznie z tym woskowaniem :-p w niektórych miejscach tylko wielkie oczy robiłam i zęby zaciskałam ale babeczka jak się dowiedziała że w ciąży jestem to nie chciała mnie zbytnio męczyć bo stwierdziła że jak ja odczuwam ból to nie dobrze dla maluszka ... :eek:się zdziwiłam :eek:

MIŚKA 3MAMY KCIUKI !!!

A ja po 1 nocy w nowym mieszkanku tak skotłowaliśmy kołdrę że masakra :-p pod samą poszewką spaliśmy bo pierzyna tylko w nogach była :-p ale niestety nie pamiętam co mi się śniło :-( ...K rano do pracy więc wstałam z nim razem się wykąpaliśmy skoczył do sklepu po ciepłe bułeczki dla mnie :-) póki co to bomba :-)

No no miska nam się rozdwaja a za chwile pewnie KOSZMAREK pojdzie w jej ślady ,ech kochana trzymaj się i życzę ci dużo siły i lekkiego porodu ....ech miśka to chyba pisała na swoj czas coś mi się tak wydaje!!!!FAMME FATAL a czemu ta pierzyna była taka skotłowana???????oj nie dobra ty!!!!!cholera te nerwy nam sie tak udzielają jakbyśmy to my miały zaraz rodzić....

Witam:)

Co tu tak pusto?? :tak:

Ale wiadomość! Miska trzymamy kciuki za szybkie plum i zdrowiutkiego bobaska:):)

Ale miałam do nadrobienia szok:) A tylko dzien mnie nie było bo miałam duzo prasowania, ale juz wszystko skonczone:) Lozeczko zlożone:) i stoi w pokoju to teraz zostaje tylko czekac:):) Została nam jeszcze jedna lekcja w szkole rodzenia-kapanie noworodka i moge rodzic:) nie no zartuje:)

Jak Wam mija dzien?
Ale u nas wali slonce marzy mi sie isc na pole i twarz sobie opalic albo nogi.... :):)

hej babeczki :-) ja juz jestem hihih :tak: u mnie wszystko ok chociaz w nocy bylam w szpitalu bo znowu cus lecialo ale wszystko ok to globulki :tak:a rozwarcie na 5cm ale jeszcze nie ma skurczy wiec jest ok moge byc w domciu chociaz pewnie lada dzien sie rozpakuje :tak: a ta malpa miska widze juz poszla w pidu hehehe trzymamy kciuki za nia ;-) kurcze teraz jaaaaaa ale sie boje hehehe ejj lece na zakupy bede pozniej to napisze BuziiiiiiOOOOOle Piczki :cool: aaaa w razie co mam numer do BASI i napisze jej sms :p

reklama
Wow nieźle tego to nie wiedziałam ze koszmar za niedlugo do wylotu...szok<wow>

Koszmar Ty lepiej uwazaj:) z 5 cm rozwarciem na zakupki, uważaj zeby Ci kruszynka nie wypadła na chodnik:) zarcik:) Uwazaj na siebie 3m sie i daj znac gdyby cos ten teges:):)

Do góry