reklama
madzia1225
Wdrożona(y)
Dobry wieczor... o dzis pustki jakies i brak tematow:-)heh czasem jestescie szalone
Heh a ja jakos dzis zabiegana i tak o nie moglam posiedziec z wami.... wogole martwie sie caly czas o mojego Adasia niby jest w delegacji a i tak co chwile przeklada termin przyjazdu juz cos zaczelo mi sie nie podobac... bo ile mozna...
Jeszcze te jego obietnice ze pojdzie ze mna na USG ze wyjedziemy na weekend
ahhha a nadzieja matka glupich
plakac mi sie chce
Czemu ci mezczyzni niby odpowiedzialni a jednak dranie
I tak o sama musze wszedzie byc
Szkoda slow:-(
Zycze wam dobrej nocy:-)o jutra jakos:-)

Heh a ja jakos dzis zabiegana i tak o nie moglam posiedziec z wami.... wogole martwie sie caly czas o mojego Adasia niby jest w delegacji a i tak co chwile przeklada termin przyjazdu juz cos zaczelo mi sie nie podobac... bo ile mozna...

Zycze wam dobrej nocy:-)o jutra jakos:-)
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Netgirl no to gratuluję
Nie było mnie,bo tak-w długi weekend zaglądałam tylko na chwilkę,bo w końcu miałam męża w domu i od bardzo dawna nie mieliśmy razem wolnego nawet przez 2 dni,więc musieliśmy nacieszyć się sobą
A później od wtorku mieliśmy troszkę latania...a później z kolei pokłuciliśmy się i nie miałam na nic siły ani ochoty...To chyba tyle...A czemu ja dalej nie mam dostępu na zamknięty?Nie chcecie mnie

Hmm o co chodzi z tymi zebami bo nie jarze???AA SNOOPY - no wreszcie zobaczyłam jak wyglądasz :-) inaczej sobie Ciebie wyobrażałam po tej miniaturce zdjęcia co miałaś...masz ?
a tu taka szalona babeczka widzę i zajebiste masz zęby
no a Ala to prawdziwa ziomalka już jest :-)

ups... moja Lulka wazy juz pewnie ponad 8kgasiowo to juz 6 kg!!u mnie dopiero 5200 i mierzy mala 63 cm , a wasze jak?

hehe dzisiaj mialam cudny dzionek corunia tak sie do mnie usmiechala ze myslalam ze nie wyrobie, co na nia spojrzalam to ona dziaslakami swiecila

Cześć Dziewczynki.
U mnie wszystko wróciło do normyjak na razie.
Wczoraj bylismy z Mareczkiem na tym zabiegu peczyszczającym kanaliki. Podobno bardzo dużo ropy było. Dostaliśmy antybiotyk w kropelkach i za 5-7 dni9 na kontrolę.
Dzisiaj w nocy Mareczek budził mi się dwa razy, a ja już do jednego się przyzwyczaiłam.
Snoopy Nie rozmawiałam z mamą, bo nim zdążyłam cokolwiek powiedzieć S juz mówił do mnie kochanie i inaczej się zachowywał.
Z pewnoscią je śli jeszcze raz będzie taka sytuacja to wpierw zapytam się mamy co ona na to, a póżniej porozmawiam z S.
U mnie wszystko wróciło do normyjak na razie.
Wczoraj bylismy z Mareczkiem na tym zabiegu peczyszczającym kanaliki. Podobno bardzo dużo ropy było. Dostaliśmy antybiotyk w kropelkach i za 5-7 dni9 na kontrolę.
Dzisiaj w nocy Mareczek budził mi się dwa razy, a ja już do jednego się przyzwyczaiłam.
Snoopy Nie rozmawiałam z mamą, bo nim zdążyłam cokolwiek powiedzieć S juz mówił do mnie kochanie i inaczej się zachowywał.
Z pewnoscią je śli jeszcze raz będzie taka sytuacja to wpierw zapytam się mamy co ona na to, a póżniej porozmawiam z S.
mamamartynki
Zaangażowana w BB
dzis chcialam zameldowac ze martynka dyktuje ja pisze
Hej Kobietki!
Jak mija poranek? Tutaj jak zwykle pogoda do 4 liter. Przeszłabym sie kawałek jak mam wolne, ale nic się nie zapowiada na poprawę, wręcz przeciwnie-zbiera się na deszcz!
Znowu będę cały dzień chodziła nieprzytomna.
A tyle mam planów, że chyba mi dnia nie starczy ;P
Kasia to straszne,że sie takie rzeczy w ogóle dzieją! I jak ja mam być spokojna? Tych lekarzy stąd to na księżyc! Ja nawet nie miałam standardowego badania! Nic-po prostu wywiad i kilka "dobrych rad"-banały, które każdy zna! Juz jest 8 tygodni od ostatniej miesiączki i wg mnie powinnam być już dawno pod kontrolą lekarza!
Mam nadzieję, że nic się dzieje i dzidzia rośnie zdrowo! Staram się dbać o siebie najlepiej jak potrafię
Madzia nie denerwuj się na zapas! Jak wróci,porozmawiaj z nim spokojnie. Wiesz, czasami praca jest jaka jest i nikogo nie obchodzi prywatne życie pracownika!
Snoopy 8 kg?
No to masz pannice! 
Jak mija poranek? Tutaj jak zwykle pogoda do 4 liter. Przeszłabym sie kawałek jak mam wolne, ale nic się nie zapowiada na poprawę, wręcz przeciwnie-zbiera się na deszcz!
Znowu będę cały dzień chodziła nieprzytomna.
A tyle mam planów, że chyba mi dnia nie starczy ;P
Kasia to straszne,że sie takie rzeczy w ogóle dzieją! I jak ja mam być spokojna? Tych lekarzy stąd to na księżyc! Ja nawet nie miałam standardowego badania! Nic-po prostu wywiad i kilka "dobrych rad"-banały, które każdy zna! Juz jest 8 tygodni od ostatniej miesiączki i wg mnie powinnam być już dawno pod kontrolą lekarza!
Mam nadzieję, że nic się dzieje i dzidzia rośnie zdrowo! Staram się dbać o siebie najlepiej jak potrafię
Madzia nie denerwuj się na zapas! Jak wróci,porozmawiaj z nim spokojnie. Wiesz, czasami praca jest jaka jest i nikogo nie obchodzi prywatne życie pracownika!
Snoopy 8 kg?

mamamartynki
Zaangażowana w BB
Dobra kobitki ide zjasc sniadania i sprzatnac pokoj malej i powroce
Co do muzyki to ja w ciazy sluchalam HH (zreszta dlaej to lubie
) i Lenka jak tylko wlaczamy muzyke to rusza reka jak na koncertach HH

wiecie jak to wyglada:-) Adam sie smieje, ze teraz moze ja zabierac na koncerty:-) a i oprocz takiej to uwielbia piosenki dla dzieci typu "jada misie", "My jestesmy Karsonludki"(wtedy pokazuje wszytsko jak w piosence leci
) itp piosenki:-)

reklama
mamamartynki
Zaangażowana w BB
melduje sie po sniadaniu
mialam sprzatac ale jakos weny brak no moglam sie podstawic jak okna mylyscie przynajmniej jedno by bylo
mialam sprzatac ale jakos weny brak no moglam sie podstawic jak okna mylyscie przynajmniej jedno by bylo
Ostatnio edytowane przez moderatora: