reklama
Witam witam:-)
widze, ze na pierwszym planie obiadek
ja tez mialam ziemniaczki, rybke i surowke z kiszonej kapusty - pycha
Polna to niezle zakupy:-) my tez ostatnio kupilismy Leni buciku zimowe, kurtke i czapeczke:-)wiec ja mamy juz z glowy na szczescie:-)
U nas pogoda tez w miare jest:-)zaliczylismy prawie 2 godzinny spacerek. jak to dobrze miec faceta obok;-)juz zapomnialm jak to jest na spacwerkach razem.. ahh
widze, ze na pierwszym planie obiadek

Polna to niezle zakupy:-) my tez ostatnio kupilismy Leni buciku zimowe, kurtke i czapeczke:-)wiec ja mamy juz z glowy na szczescie:-)
U nas pogoda tez w miare jest:-)zaliczylismy prawie 2 godzinny spacerek. jak to dobrze miec faceta obok;-)juz zapomnialm jak to jest na spacwerkach razem.. ahh
polna_N
Mama Ali ... 2007
Ania dla chcacego nic trudnego 

femme buraki zasmazane ?
Basia ja naszczescie kurtki zimowe mam po Lucji i Dawicie wiec tylko zaopatrzylam sie w czapke i kozaki !!
zazdroszcze Ci ze masz juz A na stale i nigdzie nie wyjezdza .....

femme buraki zasmazane ?

Basia ja naszczescie kurtki zimowe mam po Lucji i Dawicie wiec tylko zaopatrzylam sie w czapke i kozaki !!
zazdroszcze Ci ze masz juz A na stale i nigdzie nie wyjezdza .....
Ostatnia edycja:
Obiadek? Ja z tą rybką to sie widze wyłamałam bo wczoraj miałam z surówką... dzisiaj będzie pieczeń albo gulasz z ziemniaczkami i fasolką szparagową
chyba... bo moja siostra wyszła i zgineła i nie wiem czy mi planów nie pozmienia 
My nadal w dwupaku... Wczoraj na ktg wogóle skurczy, lekarz jak mnie zobaczył to od razu było "o witam panią z terminęm na dzisiaj" (bo na poprzedniej wizycie stwierdził że przez rok przestępny na 25 a nie 26 być powinno...) a w następnym tyg idzie na urlop i już mi skierowanie do szpitala na obserwacje dał i powiedział żebym za 5-6 dni (czyli wtorek środa) poszła do szpitala a jak urodze to mam go powiadomic bo już sie nie zobaczymy raczej...
A małemu wogóle sie nie spieszy... czop mi wypada (wprew opiniom biały bezkrwi więc jeszcze mały posiedzi sobie), ale poza tym nie dzieje sie NIC, tylko wieczorkami czasami mam skurcz... Mój tata twierdzi że urodzi sie tak jak mamusia w październiku... zobaczymy...

My nadal w dwupaku... Wczoraj na ktg wogóle skurczy, lekarz jak mnie zobaczył to od razu było "o witam panią z terminęm na dzisiaj" (bo na poprzedniej wizycie stwierdził że przez rok przestępny na 25 a nie 26 być powinno...) a w następnym tyg idzie na urlop i już mi skierowanie do szpitala na obserwacje dał i powiedział żebym za 5-6 dni (czyli wtorek środa) poszła do szpitala a jak urodze to mam go powiadomic bo już sie nie zobaczymy raczej...
A małemu wogóle sie nie spieszy... czop mi wypada (wprew opiniom biały bezkrwi więc jeszcze mały posiedzi sobie), ale poza tym nie dzieje sie NIC, tylko wieczorkami czasami mam skurcz... Mój tata twierdzi że urodzi sie tak jak mamusia w październiku... zobaczymy...
polna_N
Mama Ali ... 2007
Mikusa My na spacer wybieramy sie jak Ala wstanie z drzemki-dzis wyjatkowo pozno poszla spac no i musimy wyprobowac nowe adidaski :-)
ja wogole nie kupowalam ubran na allegro !! musze najpierw przymierzyc zeby wiedziec jak wygladam i czy dobrze lezy !!
Kasia ej nie no do pazdziernika jeszcze troszke czasu jest :-)
zycze jak najszybszego rozwiazania bo to czekanie pewnie juz Cie denerwuje !!
Trzymaj sie ;-)
zapomnialam przedtem napisac .....
netgril ,Ewi duzooo zdrowka zycze ;-)

ja wogole nie kupowalam ubran na allegro !! musze najpierw przymierzyc zeby wiedziec jak wygladam i czy dobrze lezy !!
Kasia ej nie no do pazdziernika jeszcze troszke czasu jest :-)
zycze jak najszybszego rozwiazania bo to czekanie pewnie juz Cie denerwuje !!
Trzymaj sie ;-)
zapomnialam przedtem napisac .....
netgril ,Ewi duzooo zdrowka zycze ;-)

Ostatnia edycja:
Denerwuje? to mało powiedziane... wczoraj to przez pół dnia ryczałam... no ale chłopak i siostra mnie pocieszają...
Poza tym ostatnio jak ta "ciotka" była u mnie to sama mówiła że najgorsze w tym wszystkim był nie poród nie skurcze tylko te czekanie... a urodziła 2 dni przed terminem... a ja już 1dzień po...
A co do tego października to wczoraj aż wybuchłam przez tel na tate że ma małego nie zaklinać bo ja chcę już...!!! a boje sie że będe czekać jeszcze z ponad tydzień...

Poza tym ostatnio jak ta "ciotka" była u mnie to sama mówiła że najgorsze w tym wszystkim był nie poród nie skurcze tylko te czekanie... a urodziła 2 dni przed terminem... a ja już 1dzień po...
A co do tego października to wczoraj aż wybuchłam przez tel na tate że ma małego nie zaklinać bo ja chcę już...!!! a boje sie że będe czekać jeszcze z ponad tydzień...

polna_N
Mama Ali ... 2007
Kasia nie no ja Cie rozumie
ale przynajmniej Jestes w domq
ja jak lezalam na patologii to tylko myslalam kiedy juz urodze bo placz noworodkow albo krzyki z porodowki byly dobijajace
do pazdziernika 4 dni wiec moze cos sie ruszy
a probowaliscie sexiq ?:-)

do pazdziernika 4 dni wiec moze cos sie ruszy

Już kiedyś pisałam że ja w ten sposób wyganiać małego nie będe... tym bardziej że mój M ma obawy... a mały może gotowy sie nie czuje no to niestety czekać trzeba... A poza tym to siostra u mnie nocuje więc nawet gdybyśmy chcieli to by nie dało rady... Mi to tam w sumie nie przeszkadza tak fakt że w październiku tylko boje sie wywoływania... bo wtedy jak leżepod kroplówką to poki poród sie nie zacznie to nie M nie może być ze mną...
reklama
Iwoneeczka
Fanka BB :)
ANIA znajac nas baby dlugo nie wytrzymasz z tym nieodzywaniem sie
ja mialam tyle takich prob ze nawet nie umialabym zliczyc. Ale ja wytrzymywalam max 1 dzien |
ale jestem z Toba trzymam za Ciebie kciuki, bede Cie wspierac. Nie moga chlopy myslec ze im wszystko wolno 
KASIA ja tez tak wyczekiwalam. Dzien po terminie polozyli mnie do szpitala, robilam tam wszystko zebym urodzila ale nic z tego. Juz sama zrezygnowalam mowilam jak bedzie chcial Filipek wyjsc to sam wyjdzie.Po 6 dniach chcieli mnie wypisac, i w dzien w ktory mialam wyjsc o 9 rano dostalam pierwszych skurczy i po 3 godz i 40 min Filipus byl juz z nami
Powiem wam ze porod mialam mega szybki. Bo jak slysze ze laski rodza po 24 godz to ja do nich jestem pikus 
KASIA ja tez tak wyczekiwalam. Dzien po terminie polozyli mnie do szpitala, robilam tam wszystko zebym urodzila ale nic z tego. Juz sama zrezygnowalam mowilam jak bedzie chcial Filipek wyjsc to sam wyjdzie.Po 6 dniach chcieli mnie wypisac, i w dzien w ktory mialam wyjsc o 9 rano dostalam pierwszych skurczy i po 3 godz i 40 min Filipus byl juz z nami
Ostatnia edycja: