reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a nie wiem co mogloby zneutralizowac zapach cebulowy z ust :-D tu by sie Chwilami przydala co by nam to wytlumaczyla wszystko:-D

Cebuli nie lubię więc nigdy się nie zajmowałam problemem neutralizacji zapachu. :-)
W sieci znalazłam że zapach cebuli usuwa spożycie kilku natek pietruszki, kopru lub jabłka.

PS
Widzę, że choróbska atakują. Ja mam taki lejący katar, ze zaraz sobie tampony do nosa powsadzam.

PS2
Oblałam wczoraj prawko :((((((( :wściekła/y::no: Na mieście na takiej głupocie, że nie napiszę bo mi głupio :zawstydzona/y:. Egzaminator powiedział, że szkoda bo b. dobrze sobie radziłam i widać, że nie chciał mnie udupić no ale sama sobie przeszkodziłam :(. Następne podejście 30 października i 3mam kciuki żeby nie padało bo widoczność znaków poziomy spada praktycznie do zera :wściekła/y: A wczoraj miałam taką piękną pogodę :wściekła/y:

reklama
ojj chwilami, współczuje... wiem co to znaczy oblać prawko na głupocie, ja zdałam dopiero za 3 razem:zawstydzona/y:w 5 miesiacu ciązy:-p
Kasiu... ja nawet nie zauwazyłam, ze mi czop wylatuje... jedyne co pamietam to leciała czasem ze mnie bezbarwna galareta i chyba to było to:-p

A ja dzis padam...:-( Każdą wolną chwilę poświeciłam na pisanie pracy licencjackiej:zawstydzona/y: heh, ale 15 stron stworzyłam, czyli prawie cały 1 rozdział:-):-):-) i Jestem z siebie dumna, bo wkońcu ruszyłam do przodu:tak: ale cieżko z dzieckiem, domem i obowiązkami na głowie, ale jak sie spręże to moze w grudniu sie obronie:tak: zobaczymy!
Moja mała dziś 1 dzien bez kupki:zawstydzona/y: zawsze robiła po 2-3 kupki dziennie, a dzis czyste pieluchy..., mam nadzieje, ze po prostu mleczko juz lepiej przyswaja i nie bedzie miec jakiegos zaparcia:zawstydzona/y: Nie jestem przyzwyczajona do tego, ze mała nie robi kupki w ciagu dnia. A w ogole dzis mało jadła i jakas marudna, znaczy ciagła tak co 4 godziny, a zawsze upominała sie co 2. Mam nadzieje, ze nie ma sie czym martwic i tak juz bedzie:tak: Mykam do wyrka, bo padam...
Mogę sie rzadziej pokazywać, bo ptzybywa obowiązków, ale nie zapomne o was:tak:

Chwilami ja zdawalam w 30 lipca i zdalam dzienki brzuszkowi bo egzaminator zupelnie inaczej na mnie patrzyl - np. nie mialam parkowania rownoleglego itp.
Ale nie martw sie bo ja za pierwszym razem tez oblam ze swojej glupoty;-P

Chwilami ja zdawalam w 30 lipca i zdalam dzienki brzuszkowi bo egzaminator zupelnie inaczej na mnie patrzyl - np. nie mialam parkowania rownoleglego itp.
Ale nie martw sie bo ja za pierwszym razem tez oblam ze swojej glupoty;-P

a ja miałam parkowanie równoległe... a też miałam brzusio, ale cudem sie udało:-)

Asiowo: moj to mnie zabral w takie miejsca gdzie prawie nikt nie jedzi - pozniej na koniec mi powiedzial ze cieszy sie ze mu w aucie nie urodzilam... bo wiedzial ze sie denerwowalam... potem mi powiedzial ze mam zrobic sobie prawko na wozek bo teraz te baby to takie nie odpowiedzialne...

CHWILAMI drugim razem napewno ci sie uda.... nie wszystko musi tak od razuzu gladko pojsc...choc napewno fajnie by bylo miec to juz za sobą :) bede trzymala kiuki nastepnym razem..... A WY DZIEWCYNY JUZ SPAC UCIEKACIE? JA WLASNIE NIEWIEM CZY WSKOCZYC DO LOZKA...MOZE JESZCZE TROCHE WYSIEDZE PRZED KOMPEM

A u mnie raczej to nie to... brzuch boli, mały szaleje, jeszcze głowa mnie rozbolała... próbowałam zasnąć ale nic z tego nie wyszło...

Netgirl ale czosnek w czystej postaci być nie musi... ja zawsze dodaje duuuużo do jakichkolwiek mięs... cebuli i pory (też zdrowa) zjadamy też baaaaardzo dużo w surówkach i tak mój M ostatni raz chry był 1,5roku temu (w wojsku) a tak to miał tylko jakieś takie wieczorne załamania (wieczorem coś niby ale rano zdrowy) no i ja też nie pamiętam kiedy chora byłam... ale za to pamiętam że jak malutka byłam to chorowałam nawet co miesiąc...
Chwilka oj to współczuje... ale następnym razem napewno sie uda...
Sheeppy wiem że troszke tu na ciebie nakrzyczałyśmy ale daj znać co u was bo ja i wydaje mi sie że większość dziewczyn tez martwimy sie...

A ja czekam na rodziców teraz bo niby mówią że przyjadą w niedziele ale oni lubią robić niespodzianki i mój M uważa że przyjadą dzisiaj... ale ja coś wątpie... moja siostra twierdzi że jutro ale mi sie wydaje że jednak będą tak jak sie zapowiedzieli...

Witam z rana ;-) dzis pobudka o 6 , nie wiem co sie odwidzialo Ali tak wczesnie wstawac :sorry2: wczoraj ogladala zemna do 21 STAR WARS ,bardzo podobaly Jej sie te dwa roboty :-):-D

femme ano zasmazanych buraczkow nie jadlam jeszcze nigdy :confused:

chwilami niektorzy podchadza 4 raz do prawka i dalej nie zdaja przez male glupstwo :sorry2: tak wiec ja bede Trzymac Kciuki tylko przypomnij pare dni przed gdybysmy tak zapomnialy ;-)

Asiowo 15 stron :szok: dla mnie to strasznie duzoooo :-)
a kupka nie trzeba sie przejmowac jesli w jakis dzien nie zrobila - dzis powinna nadrobic :-):-p u mnie Ala tez robila po 2=3 dzienne a tak z dnia na dzien kolo 4 miesiaca zaczla robic po jednej !!

Mika a te tabletki ile Cie beda kosztowac osobno ?

Hello dziewczynki:-)
Chwilami glowa do gory:tak:na pewno zdasz za drugim razem:-)jak teraz poszlo Ci tak dobrze.. trzymam mocno kciuki:-)
Polna ja to bym chciala, zeby Lenka mi sie tak budzila:-Dwole jak wstaje przed 6 potem ladnie idzie na drzemke i jest spokoj.. a tak to szaleniec maly czasem nie da sie ujarzmic:-p
Mika to super, ze wsztrsko ok(no prawie wszystko) mamnadzieje, ze te tabletki zadzialaja dobrze i ze pozbedziesz sie tego zapalenia..a wlasnie jakie tabsy Coi zapisal?? ja juz wiem, ze chyba na 90% juz nigdy wiecej tabsow:-p:-Ddzialaly na mnie nawet w 200% antykoncepcyjnie - czyt. bez kija nie podchodz:-D:-D

reklama
Asiowo 15 stron :szok: dla mnie to strasznie duzoooo :-)
a kupka nie trzeba sie przejmowac jesli w jakis dzien nie zrobila - dzis powinna nadrobic :-):-p u mnie Ala tez robila po 2=3 dzienne a tak z dnia na dzien kolo 4 miesiaca zaczla robic po jednej !!

No własnie mnie martwi to, ze zawsze robiła 2-3 na dzien, a tak nagle nie ma kupki... a bąki puszcza rowno... odgłos taki jakby kupke robiła, a to tylko bączki...:zawstydzona/y: heh... nie wiem o co chodzi!

Do góry