reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DZIEŃ DOBRY. ASIOWO widze problem kupkowy :) ja niestety sie na tym nie znam:) POLNA ty to masz czas do wstawania, ja o tej stronie zazwyczaj przewracam sie na drugi bok, dzis wyjątkowo wstalam o 8. bo mi sie zasy6p prawdziwkow śnił.

reklama
Witam kobitki z rana, moj mezus pojechal do mechanika samochod robic, wiec jestem sama z kotami-wariatkami
Chwilami wspolczuje i wiem co to znaczy nie zdac prawka, ja zdalam za 5 razem, a udalo mi sie to tylko dlatego, bo zmienilam instruktora. Tez zdawalam z brzuszkiem, i mialam super egzaminatora, nawet sie pytal czy mi nie za zimno:-) zobaczysz i Tobie sie uda
Mika oby te leki Ci pomogly, dobrze ze w koncu poszlas do ginka, i super ze w koncu zaczyna sie ukladac
baska201 Tobie moze lekarz nie dobral dobrze tabletek???
A co do buraczkow smazonych to pycha, Femme mi narobila ochoty i chyba zrobie jutro do obiadku

Asiowo to moze pomasuj brzuszek (wiesz takie okrężne(?) ruchy woklo pepka, albo nozki do brzuszka przycisnij)a jak to nie pomoze to przejdz sie do pediatry ona na pewno Ci zapisze jakies specyfiki.. ja mialam taki problem jak Leni mialam 1 miesiac.. od tyg zero kupy i widac bylo, ze bidulka sie meczy.. wiec pediatra zapisala nam esputicon i latktulose.. jak lena nawalila po tym, to wszystko bylo do przebrania laczenie z posciela:-)ale wszystko sie urlegulowalo i jest ok do dnia dzisiejszego..
Madzik no niestety 3 rozne srodki anty i zadne nie dzialay tak jak powinny.. jak chcial mi przepisac koljene tabsy to podziekowala i wszytsko wrpocilo do normy:tak:wiec jedziemy na gumach.. trudno ale lepsze to niz zero seksu:-p

No to witam sie z samego rana. Dopiero 9 godz :) a tu taki ruch :szok::szok:

Asiowo mialam taki sam problem z Filipem tzn z jego kupeczkami ... przez 5 dni mi kupeczki nie zrobil :( ale baczki rowno szly

Witam!
Chwilami 'Szkoda,że się nie udało. No ale może za 2 razem się uda zdać.
Asiowo Mareczek też do pewnego czasu robił kilka kupek na raz, ale gdzieś od 2 miesiąca trobi raz dziennie. Teraz to czasami zdarza się raz na dwa lub nawet trzy dni. Powiem Ci, że jeśli córeczka nie robi kupki, a widzisz że jest spokojna to raczej nie ma się co martwić. W końcu i tak zrobi.

Ja wlasnie wrocilam z zakupow - kupilam ALi druga pare adidkow kolo domu ale nigdzie nie bylo gumiaczkow ocieplanych :no: chyba zamowie na allegro :sorry2:

Basia to o tkorej Wam teraz Lena wstaje ?
mi tez raz Ala tak sie okupkala (po deserq ze sliwek) to nawet materac musialam sprzatac :baffled::szok::-D
no i My tez jedziemy na gumkach :zawstydzona/y::-) ale w takiej sytujacji wychodzi taniej niz bym miala brac przez caly rok tabletki a P przyjedzie tylko wciagu roku 3 razy na 2tygodnie :sorry2:

Asiowo zobaczysz ze dzis Pauinka zrobi kupke i to taka duza albo smierdzaca :-)

Asiowo zobaczysz ze dzis Pauinka zrobi kupke i to taka duza albo smierdzaca :-)

No i zrobiła!!! Nawet 2 wielkie i śmierdzące:-p:-p:-p:-):-):-) hi hi

A ja jestem dzis padnieta... w nocy spac nie umialam, dzis zas nad praca siedziałam, pokłóciłam sie z mężem, a teraz ide do kuchni ciasta i salatki robic na jutrzejsza impreze rodzinna:baffled: okropnie sie dzis czuje...:-(

Asiowo a nie mowilam ze zrobi :-);-)
uuuuu a ja dzis kupilam kawalek placka w cukierni bo nie chce mi sie nic pichcic :sorry2: mam MEGA LENIA :-)
a przypomnij mi czy pokazywalas zdjecia ze chrztu ? :-)

Polna Lenka teraz potrafi spac nawet do 8:tak:a chodzi normlnaie spac.. czyli po 19 juz nyna:-)czasem wstanie po 6 ale to zadkosc.. ja wolalam jak wstawla sybciej.. jak tak wstaje to na drzemke nie chce sie polozyc czyli caly dzien na nogach:baffled:matko czasam,i mam dosc.. tak to chociaz te 2 godzionyw dzien byla cisza a tka..
Asiowo to dobrze,ze kupka zrobiona:tak:pewnie Paulince lzej;-)

reklama
Witam :-) wreszcie mi komp działa wczoraj jak tylko włączałam neta to niebieski ekran się robił biale literki cyferki i się wyłączał ... pewnie jakiegoś wirusa mam bo oczywiście geniusz jestem i nie mam antywirusa :-p

Mieliśmy z Kubą sobie z domu wyjść miło spędzić dzień a tu dupa ... :wściekła/y: zasnął i weź takiego obudź ...a więc strzelam focha i nigdzie już nie idę :-p niech spada :-p

POLNA - no to koniecznie musisz spróbować :-) ja uwielbiam :-p

MIKA - eh ... te śluby :-p ... ale dobrze że powoli zaczyna być lepiej :-)

CHWILAMI - prawko zdać to trzeba albo super jeździć albo mieć szczęście ... ja zdałam za 1 razem i tu chyba bardziej zasługa szczęścia była :-p bo jak bym trafiła na chu... to by mnie usadził ;-) zawsze mendy coś znajdą ...

... no i nie pamiętam co tam jeszcze było :-p

Do góry