reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme dzieki :-):happy2: strasznie dumna z Niej jestem :tak::-) siusianie normalne !! a takie uczucie to Kochana porod sie zbliza i dlatego tak sie czujesz :-p:-)

Taaaa jak mam neta clay dzien to akurat zero ruchu na forum :sorry2::blink:

reklama
Witam kobitki, kurcze jak Was tu malo, ale co sie dziwic, pogoda ladna to i wszystkie pewnie na dwor ciagna.
femme fatal o kregoslupie to nic nie mow, ja to mam tak ze pod wieczor to nawet w fotelu usiedziec nie moge.
Asiowo pewnie to nic powaznego, moze mala odkryla nowa zabawke-kciuka i musi sie nia troszke pobawic:-)
My z mezulkiem robimy pizze, chce ktoras??

oj tak femme ...tez chcialbym urodzic szybko....tak w 38 39 tygodniu....niektore rodza w 42:szok: ja juz jestem bardzo zmeczona a to jeszze caly miesiac....do terminu:D:tak:

hej :)
Mamusia z tatusiem zafundowali mi prywatną wizytę u urologa i okazało się,że mam kilkanaście kamyków na nerkach...jeszcze muszę iść na badanie z kontrastem żeby to potwierdzić...:baffled::baffled::baffled:
Ogólnie to siedzę na laptopie rodziców bo nie mamy neta na naszym laptopie:baffled:

Dobrywieczor :-)
z Ala spedzilam cale popoludnie na polu :happy2: bylysmy w lesie i Mloda ladowala we mnie szyszkami :szok::-D:-D:-D pasuje zjesc jakas kolacje ,nawet mam ochote na tosty ale nie chce mi sie ich robic :sorry2:

Femme a Nina zrobi Ci psikusa i urodzi sie 1 listopada :confused::-D:-D:-D:-p

hmmmm ......
Kasia mam nadzieje ze Ty juz na poloznictwie lezysz ;-):tak::tak::tak:

Przepraszam ze post pod postem :zawstydzona/y::-( ale nie moge zedytowac poprzedniego _zreszta zawsze tak jest jak jestem u brata na kompie :dry:

Firanka uuuuu to powazna sprawa z tymi kamieniami :szok::baffled: ja sie na tym nie znam ale chyba jakos Ci bede je usuwac leserowo czy w inny sposob ?
no ale zeby poprzedni lekarz nie widzial tych kamykow ? :no::wściekła/y:

hej Mamusie:-)
Ja własnie przezyłam naszą impreze rocznicowo-urodzinowaą:-p Od wczoraj w kuchni, dzis jeszcze z małą na spacerek pobiegłam... i wykonczona jakas jestem:zawstydzona/y:
Dostalismy swietny prezent od brata... nasze zdjecie na bilboardzie (nie wiem jak to sie pisze):-p powiesze sobie w pokoju goscinnym i 1/3 sciany nam to zajmie... pozniej postaram sie zrobic temu zdjecie:tak:

Z małą juz lepiej... dzis juz więcej je choc nie tak duzo jak zazwyczaj. Odkąd mała odkryła kciuka jest taka grzeczniutka:-p Potrafi sie sama uspokoic i nawet sama zasypia w łóżeczku i w dzien i w nocy... :tak: A niech go ssie jak chce... w Języku Niemowląt wyczytałam, ze za to nalezy sie pochwała... bo to efekt rozwoju dziecka, ktore potrafi wyczaic, ze to jej paluszek:tak: Tym sie pocieczam:-p Ale przyznam, ze mi jest o wiele lżej... :tak: Posiedze jeszcze z mężem i mykam spac:tak: Ale ja mam romantyka w domu... dzis jak wspominał, ze rok temu o tym czasie sprzatalismy porcelane sprzed drzwi (nie wszedzie w Polsce jest chyba zwyczaj "trzaskania" przed slubem) to aż sie wzruszył:-) ehh... i jak go nie Kochac

Biedna shelpy...
Polna poprzedni nie widział...podejrzewam,że za stary jest i itp...zresztą ja widziałam na tamtym usg coś na kształt tych kamyków i dlatego rodzice się wkuli i wysłali mnie gdzie indziej. Jak już to w szpitalu dadzą mi kroplówkę i "urodzę" sama kamienie...podobno masakrycznie bolesne...idę spać... ;:)-:)-:)-(. Dobranoc

reklama
Netgirl dzieki .....

sheeppy
ja Trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo :tak::tak::tak:
a tatus nie mogl by wziasc urlopu zeby zaopiekowac sie N ?:blink: ( wiem On nie jestem jego ojcem ale nosisz w sobie takze Jego dziecko ) albo rodzice chrzestni N ?

Do góry