reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam kobitki, kurcze jak Was tu malo, ale co sie dziwic, pogoda ladna to i wszystkie pewnie na dwor ciagna.
femme fatal o kregoslupie to nic nie mow, ja to mam tak ze pod wieczor to nawet w fotelu usiedziec nie moge.
Asiowo pewnie to nic powaznego, moze mala odkryla nowa zabawke-kciuka i musi sie nia troszke pobawic:-)
My z mezulkiem robimy pizze, chce ktoras??
femme fatal o kregoslupie to nic nie mow, ja to mam tak ze pod wieczor to nawet w fotelu usiedziec nie moge.
Asiowo pewnie to nic powaznego, moze mala odkryla nowa zabawke-kciuka i musi sie nia troszke pobawic:-)
My z mezulkiem robimy pizze, chce ktoras??
femme fatal
Mama Ninki :)
POLNA - no nie dziwie się też bym była dumna to w końcu duży postęp :-)
o o o poród :-) no to mam nadzieje że Ninie się śpieszy
o o o poród :-) no to mam nadzieje że Ninie się śpieszy

Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
oj tak femme ...tez chcialbym urodzic szybko....tak w 38 39 tygodniu....niektore rodza w 42
ja juz jestem bardzo zmeczona a to jeszze caly miesiac....do terminu

hej 
Mamusia z tatusiem zafundowali mi prywatną wizytę u urologa i okazało się,że mam kilkanaście kamyków na nerkach...jeszcze muszę iść na badanie z kontrastem żeby to potwierdzić...

Ogólnie to siedzę na laptopie rodziców bo nie mamy neta na naszym laptopie
Mamusia z tatusiem zafundowali mi prywatną wizytę u urologa i okazało się,że mam kilkanaście kamyków na nerkach...jeszcze muszę iść na badanie z kontrastem żeby to potwierdzić...

Ogólnie to siedzę na laptopie rodziców bo nie mamy neta na naszym laptopie

polna_N
Mama Ali ... 2007
Dobrywieczor :-)
z Ala spedzilam cale popoludnie na polu
bylysmy w lesie i Mloda ladowala we mnie szyszkami 

pasuje zjesc jakas kolacje ,nawet mam ochote na tosty ale nie chce mi sie ich robic 
Femme a Nina zrobi Ci psikusa i urodzi sie 1 listopada

hmmmm ......
Kasia mam nadzieje ze Ty juz na poloznictwie lezysz ;-)

z Ala spedzilam cale popoludnie na polu

Femme a Nina zrobi Ci psikusa i urodzi sie 1 listopada

hmmmm ......
Kasia mam nadzieje ze Ty juz na poloznictwie lezysz ;-)

polna_N
Mama Ali ... 2007
Przepraszam ze post pod postem
:-( ale nie moge zedytowac poprzedniego _zreszta zawsze tak jest jak jestem u brata na kompie 
Firanka uuuuu to powazna sprawa z tymi kamieniami
ja sie na tym nie znam ale chyba jakos Ci bede je usuwac leserowo czy w inny sposob ?
no ale zeby poprzedni lekarz nie widzial tych kamykow ?

Firanka uuuuu to powazna sprawa z tymi kamieniami

no ale zeby poprzedni lekarz nie widzial tych kamykow ?

A
Asiowo
Gość
hej Mamusie:-)
Ja własnie przezyłam naszą impreze rocznicowo-urodzinowaą
Od wczoraj w kuchni, dzis jeszcze z małą na spacerek pobiegłam... i wykonczona jakas jestem
Dostalismy swietny prezent od brata... nasze zdjecie na bilboardzie (nie wiem jak to sie pisze)
powiesze sobie w pokoju goscinnym i 1/3 sciany nam to zajmie... pozniej postaram sie zrobic temu zdjecie
Z małą juz lepiej... dzis juz więcej je choc nie tak duzo jak zazwyczaj. Odkąd mała odkryła kciuka jest taka grzeczniutka
Potrafi sie sama uspokoic i nawet sama zasypia w łóżeczku i w dzien i w nocy...
A niech go ssie jak chce... w Języku Niemowląt wyczytałam, ze za to nalezy sie pochwała... bo to efekt rozwoju dziecka, ktore potrafi wyczaic, ze to jej paluszek
Tym sie pocieczam
Ale przyznam, ze mi jest o wiele lżej...
Posiedze jeszcze z mężem i mykam spac
Ale ja mam romantyka w domu... dzis jak wspominał, ze rok temu o tym czasie sprzatalismy porcelane sprzed drzwi (nie wszedzie w Polsce jest chyba zwyczaj "trzaskania" przed slubem) to aż sie wzruszył:-) ehh... i jak go nie Kochac
Ja własnie przezyłam naszą impreze rocznicowo-urodzinowaą

Dostalismy swietny prezent od brata... nasze zdjecie na bilboardzie (nie wiem jak to sie pisze)

Z małą juz lepiej... dzis juz więcej je choc nie tak duzo jak zazwyczaj. Odkąd mała odkryła kciuka jest taka grzeczniutka

Biedna shelpy...
Polna poprzedni nie widział...podejrzewam,że za stary jest i itp...zresztą ja widziałam na tamtym usg coś na kształt tych kamyków i dlatego rodzice się wkuli i wysłali mnie gdzie indziej. Jak już to w szpitalu dadzą mi kroplówkę i "urodzę" sama kamienie...podobno masakrycznie bolesne...idę spać... ;
-
-
-(. Dobranoc
Polna poprzedni nie widział...podejrzewam,że za stary jest i itp...zresztą ja widziałam na tamtym usg coś na kształt tych kamyków i dlatego rodzice się wkuli i wysłali mnie gdzie indziej. Jak już to w szpitalu dadzą mi kroplówkę i "urodzę" sama kamienie...podobno masakrycznie bolesne...idę spać... ;
reklama