reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobrze,że ja nie mam tego problemu z mamą. Moi rodzice się nie wtrącają do mojego związku z M. Ale ogólnie mamy ostatnio kryzys... M. zrezygnował sobie z pracy...twierdził,że szybko pracę znajdzie bo przecież tyle jest ogłoszeń itp...a okazało się,że zrezygnował z roboty i musimy żyć tylko z mojej pensji:-(,a święta tuż,tuż...I ciągle się kłócimy...mam nadzieję,że będzie tak jak moi koledzy mówią,że wyrobię ponad normę i zarobię około 2800zł...

Poza tym mam doła w ch*j:baffled:. W czwartek byłam u szczepienia z Nicole...i Mała tak płakała,że wyszłam z nią od tego lekarza i była pewnie cała zgrzana,a na dworze nie zbyt ciepławo i dostała teraz podwyższoną temperaturkę ciała bo 37,5,zielonych smarków,kaszelek,kicha jak najęta i ma stale wielkie place na buźce, do tego przy zwykłym jedzeniu poci się jakby ja nie wiem 40 stopni było:baffled::-:)baffled:

dobra szykuję się bo idę z nią do lekarza...mam nadzieję,że nie dostanie przekazu do szpitala :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mała nie chce smoka... :tak: ja jestem zdania, ze kciuk lepszy od smoka...:tak: i ostatnio w kazdej ksiazce ktora czytałam, było tak napisane:tak::tak::tak: wiec jak chce kciuka to prosze bardzo... mój brat ssał go 12 lat!!!:szok: i ma idealnie rowne zabki:-)

Witam ;-) dzis pobudka przed 8 , mmmm fajnie bylo tak sie wyspac :-)
dzis ALa tez zrobila siku ale kolo nocnika :wściekła/y::-D:-D:-D
Ala przez noc dostala katarq :sorry2:

Firanka stary ? to tym bardziej powinien zobaczyc i rozpoznac ze to kamienie :no:
oby z Nicole bylo wszystko wporzadq i nie musiala isc do szpitala !! ;-)

Mika zdrowiej Nam szybciutko !! no to masz szczescie ze takie tanie przepisal Ci gin tabletki bo moja siostra bierze 57 zl za jedno opakowanie :no:

Asiowo alez jestem ciekawa tego zdjecia :-) tez mi sie marzy takie cos ale w sypialni :zawstydzona/y: a i u Nas nie ma takiego zwyczaju ze sie tlucze porcelane, natomiast w Bydgoszczy wiem ze dzien przed slubem u Panny mlodej pod drzwiami rozbijaja butelki ze szkla i Ona musi chyba dac im wodke zeby przestali i posprzatali - amoze Ona ma sprzatac ? :-)

Witam kobitki, dzisiaj znowu sloneczko, i zapowiada sie sliczna pogoda, ale chyba niedlugo, bo znowu jakies deszcza nadaja
Firanka oj ciezko z tymi kamieniami, wiem jak moja mama sie meczy, i jak dostaje atak to daja jej tylko jakis zastrzyk, i musi sama sie ich pozbyc, mama mowi ze to najgorszy bol jaki moze byc. Mam nadzieje ze z mala bedzie wszystko dobrze
Mika tak to jest ze jak sie starzy wtracaja to nie ma zycia, my niby z tesciami mieszkamy, ale mamy wszystko osobne, nio i sie nie wtracaja i jest git, oby sie szybko mieszkanko dla Was znalazlo.
A co do tego ze po slubie sie wszystko psuje to ja nie jestem tego zdania, u nas jest juz ponad rok po slubie i jest super, moze dlatego ze przed slubem bylismy ze soba naprawde dlugo, i bylismy pewni tej decyzji, sama nie wiem.

Asiowo alez jestem ciekawa tego zdjecia :-) tez mi sie marzy takie cos ale w sypialni :zawstydzona/y: a i u Nas nie ma takiego zwyczaju ze sie tlucze porcelane, natomiast w Bydgoszczy wiem ze dzien przed slubem u Panny mlodej pod drzwiami rozbijaja butelki ze szkla i Ona musi chyba dac im wodke zeby przestali i posprzatali - amoze Ona ma sprzatac ? :-)

No... ona ma sprzatac:-p U nas z P sprzątaliśmy... i tak od ok 19 do 22 przchodzili i trzaskali, padnieta byłam...
a jak rodzinka przyjechała to pili na korytarzu i wtedy jeszcze Narzeczonego mi upili:-p:-p:-p ale ten zwyczaj mi sie nie podoba w ogole:-p to całe trzaskanie i sprztanie!

dzien dobry wszystkim. jak zwykle po weekendowej nieobecnosci mam duze zalegloscie, ale nadrobie wszystko, tylko troche pozniej bo musze isc na sniadanko.... a na dzisiaj mam plan zajec wiec troszke mi zejdzie. dziewczyny potrzebuje pomocy, wiem ze FEMME raz tu pisala taka liste potrzebnych rzeczy dla maluszka i dla mamy, tylko nie moge jej znalesc. a ja obiecalam soebie w koncu ze dzis zabiore siedo zrobienia listy!!!! to juz taki tydzien a ja sie jeszcze do tego nawet nie zabralam--> WSTYD!!!! pomozecie mi, razem stworzyc??? wiec tak dla DZIECKA:wózek,wanienka reczniczek z kapturkiem, ciuszki, łóżeczko, pieluchy tetrowe, pampersy, smoczek, butelki, DLA MAMY: szlafrok, koszule dla matek karmiących, wkladki laktacyjne, przybory typu szczoteczka, szampon itp..., kochane pomozcie mi co dalej...

Byłam u lekarki z Nicolą. Zapisała antybiotyk,syropek i jeszcze parę innych rzeczy...powiedziała,że to ostre przeziębienie i jakbym poczekała z wizytą ze 2 dni to by przeszło na oskrzela:baffled::baffled::baffled:. Mamy zakaz wychodzenia na dwór i w pt do kontroli. Dobrze,że M. jest w domu bo przynajmniej zawsze ktoś z nią będzie... Mykam do pracy.:dry:

Asiowo oj mi tez by sie nie podobalo takie sprzatanie :-)

Mikusa pierwsze nocki sa najturdniejsze w nauce zasypiania :sorry: Trzymam kciuki zeby jak najszybsciej Julcia zalapala o co chodzi :-p:-)

Firanka dobrze ze juz dzis poszlas z Nia do lekarza :tak: chodziaz troszke szkoda ze sie rochorowala akurat jak jest sloneczko :sorry: Duzo zdrowka ;-)

reklama
Mikusa nom spi od 12:40 ,mam nadzieje ze do 14 pospi :happy2: dzis jest marudna przez ten katar ale jakos da sie wytzrymac !! prawie 3 godzinki bylysmy na polu- ja grabalam liscie,zbieralam gruszki i nawet pokosilam trawe :-D a Ala tylko wcinala gruszki :-)
jak kupisz jakas sukienke dla Julci to pokaz mi :tak::-)
a Twoja spi ?

netgirl a jaki ten sweter bedzie ? :-)

Firanka wlanie ,skad az tyle pieniedzy :szok:
bierzesz lapowki od zapominalskich ?:-)

zaraz bede dzwonila do kardiologa co wsprawie tego Lublina bo przez caly weekend myslalam o tym :sorry2:

Do góry