reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć dawno mnie tu nie bylo ,,, cieżkie ty były tygonie leżąłam w szpitalu :wściekła/y: przez długi czas a lekarze nawet nie wiedzieli co mi jest ,, takie lekarze:wściekła/y::wściekła/y: teraz się przeniosłam do inego lekarza prywatnej klinice jest bardzo dobra lepszej nie znam lekarze tez są mili i nareszcie wiemy co bendziemy miec jeden lekarz który dobrze się zna super jest widzieć swoją dzidzie na kolorowo nie załuje że teraz korzystam z prywatnej kliniki przynajmniej jak placę to iem za co i że warto :-D:-D,,, już z mężem zaczynamy powoli robić zakupy dla naszego skarba coraz mniej czasu zostaje pozdrawiam pa.;-)

reklama
No i dupa ... się tylko zmartwiłam i to poważnie ... lekarz podejrzewa u mnie pępowinę dwunaczyniową co jest nie za fajnie bo jak tak będzie to wyląduje wcześniej w szpitalu i ogólnie to jak się naczytałam o tym to nic mi się już nie chce ... 13 mam następną wizytę wtedy ktg chce zrobić i wszystko dokładnie jeszcze zbadać ... :-(
Na szczęście prócz tego wszystko ok ...
Tylko jeszcze waga 2200... to chyba malutko co ? :-/

Pierdole ... dzisiaj nigdzie nie jadę na szkołę rodzenia nakupuje słodyczy i cały dzień w łóżku ...
:-(

dzięki dziewczyny za informacje.. Tak myślałam że może się pojawić jak się karmi piersią ale nie byłam pewna więc zapytałam..

Ja się czuję dziś fatalnie.. Wzięłam nospę ale nie pomaga.. Nawet jest jeszcze gorzej bo chce mi się wymiotować.. Nie mam nawet siły zajmować się małym.. Dałam mu sztucznego a on zrobił kupkę i póżniej wcale nie chciał spać (a zazwyczaj jak zrobi kupkę i jest najedzony to zasypia).. No i zaczęłam go lulać w wózku bo tak lubi no ale też nie chciał zasnąć.. Dopiero włączenie suszarki zadziałało.. Dziwne dziecko.. Przez niego na prąd zbankrutuję..

juz sama znalazlam...FEMME jak wyczytalam czesto jest tak ze pempowina dwunaczyniowa nie wplynie na jakies wady dziecka...nie zawsze tak musi byc. trzeba myslec pozytywnie. twoja ninka napewno jest i bedzie zdrowiotka:)

Oznacza to, że dzidzia dostaje pokarm jedną rurką a nie dwiema jak trzeba... przy tym dzieci się gorzej rozwijają i mogą być wady serca a nawet śmierć przy narodzinach ...
Na szczęście u mnie jak gin oglądał serduszko to nic nie wykrył ... więc raczej jest wszystko ok ... tylko jak się okaże że jednak jest ta dwunaczyniowa to trzeba będzie bardziej obserwować i z porodu w wodzie nici ... :-/ bo mogą być poważne komplikacje ale w większości przypadków jest wszystko ok ... u mnie prócz tego wszystko prawidłowo więc nie powinno być problemów ale stres i tak jest :-(

reklama
wiecie co, przed chwila malo to zawalu nie dostalam, u mojego taty jest kolega, razem cieli drzewo, i on w jednym momencie padl. szybko zadzwonilam po karetke i juz go wzieli. niewiem co to bylo, jak sie ocknal to byl jakis zablokowany, zadnego kontaktu ze swiatem z ust mu krew leciala...eh....straszne. do teraz nie wie co jest grane, ja tym bardziej niewiem co to bylo, ale sie przestrasylam. i tak ze wszystkim biegalam, bo to nie w domu bylo tylko jakies 500m od i teraz zle sie czuje, cos mi przeskoczylo w nodze jakies sciegno,i pachwiny teraz chodzic nie moge._________________FEMME a iwesz ze jesli rodzisz w wodzie to nie moga ci dac znieczulenia??? ja tez chcialam, ale jak sie dowiedzialam ze jjesli chce sie znieczulenie to trzeba z wody wyjsc i juz do niej niewejdziesz.

Do góry