reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wszystkie sobie poszly :(((

oliwka czytalam Twoja historie to nie mialas tak kolorowo z tymi porodami :) Oczywiscie ja tez napisalam jak to u mnei bylo, jak befdziesz iala chwile to zapraszam do lektury :)|

Ostatnia edycja:
reklama
polna u mnie Filip spi a M jak zwykle gdzie... (pytanie retoryczne) na treningu :) masakara :( a ja przed chwila spedzilam 15 min na pisaniu histori o moi porodzie .... w watku co zapoczatkowala Oliwka... az mi sie milo zrobilo tak wszytko przypomniec :)

paplakalam sie czytajac o Waszych porodach....ja teżjuż chyba bym chciała...
zastanawiam sie czy to ze mojego faceta nie bedzie przy porodzie to dobry pomysl byl...w koncu takie cos zdarza sie raz...a z drugeij strony to mysle ze tez by mnie od strasznie draznil gdyby byl...

ogladam desperate hausewifes;* dobranoc:*

iwoneeczka nom swoje preszłam, nie powiem ból i cierpienie dały mi w kość ,ale i tak planujemy za jakis czas trzeciego brzdąca.....Bartek to tak szybko mi urósł że nie zdążyłam sie nim nacieszyć !!!!

Dziewczyny ale zescie naplodzily:-p
ja wczoraj nie mialam nawet chwilki zeby wejsc na kompa:zawstydzona/y: A caly czas Go okupuje.. szukamy samochodu juz od miesiaca i dupa blada - nic nie ma takiego jak chcemy.. wczoraj pojechalismy ogladac - gosc zakoladal ze w super stanie - przyjkezdamy a tu szyba z przodu pęknieta:wściekła/y: normlanie mowie Wam - a taki kawal jechalismy..
Do tego Lenucha zrobila sie niedobra ostatanimi czasy - normlanie nerwy mam jak..

Kitty co do przeprosin to jesli dziewczyny chca Ci dac jeszczew jedna szanse to nie bede im bronioc - choc dobrze pamietam jak sie do mnie nieuprzejmie zwracalas:no:..
Femme niezle z tym samochodem.. a co do Ninki to bedziesz jeszcze wspomonac i tesknic za tym jak byla w brzuszku i jak lezala sobie w lozeczku i godzinami patrzyla sie w sufit:-D:-D:-)ale kazda z nas tak miala..:tak:ja to tesknie teraz za dzidzia w brzuszku.. kto wie moze za niedlugo.. A dostal niby fsaja propozycje pracy.. do tyg ma sie rozwiazc czy mozemy wynajac mieszkanko.. wiec jeszcze troche i moze sie uda..:tak:
Polna wiesz co z tym lekarzami to az brak slow.. normlanie :angry:jak tak mozna.. podobno potrzebowalas tego zabiegu a teraz akie jaja wychodza.. tak moze byc tylkow Polsce:angry::wściekła/y:

Ehhh ja chyba bym tez wiele dala zeby martynka byla malutka tez nie pamietam tych chwil a tak w ogole dzien dobry wlasnie mi mala na stol za gumowa kaczka wchodzi

Dziendobry ;-)

Basia to faktycznie pojechaliscie na marne :no: Fajnie ze A znalazl prace ;-)
Trzymam kciuki za mieszkanie :tak: widzisz powolutku wszystko sie uklada :happy2:
a co do lekarza to juz mam watpliwosci czy chce jechac :blink:
przezylam rok z tym swinstwem to i przezyje kolejny .......

A Ja dzis mialam pobudke o 7;10 ,milo bylo sobie tak pospac :rofl2:
no i najwazniejsze bo dostalam @ - qrcze dziwne w tamtym miesiacu spozniala mi sie a teraz tydzien wczesniej dostalam ,jednak stres duzo robi w tych sprawach:sorry2: ale chodziaz to dobrze bo ..gdybym.. tak pojechala do tego Lublina to juz nie bede sie martwila ze np. na stole operacjynym dostane @ :-D:szok::-D

Kitty a moglasbys ustawic normalnie suwaczki ?

witam.

ale jestem nie wyspana,,, wstalam już o 7 Kacper nie daje mi spać:zawstydzona/y: kopie od samego rana no i jak nie wstane to oszaleje....wiec sie poddalam i juz siedze:growl:

o polna jak zwykle na czacie....gratuluje @:wink: kurcze ja juz nie pamietam jak to było...i wcale nie chce sobie przypominac , nic fajnego:oo:

baska ci debile tak robia, nie powiedzą o wadach samochodu, bo wiedzą że inaczej byscie nie przyjechali...ale na cio on liczyl, ze wy szyby nie zobaczycie peknietej?!:confused2:

reklama
Polna z ta praca to jeszcze nic pewnego ale zawsze cos - zobaczymy jak to bedzie:tak: a co do tego zabiegu to naprawde - matko ja nie wiem co to za kraj.. fest.. lekarze chyba sami nie wiedza co chca:wściekła/y:mam nadzieje, ze w koncu to wszystko sie jakos rozwiaze.. a Ty sie nie boj - predzej czy pozniej bedziesz musiala na to pewnie isc a tak bedziesz miala to za soba..
A co do wstawania to lenka wstala dzis o 5.40:-Dale powiem Ci ze odpowiada mi ta godzina:tak: ostatanio pospala do 6.40 i za chiny ludowe nie chciala sie dac polozyc na drzemke - wiec wole jak wstaje wczesniej.. bo kurcze troszke za mala zeby nie spac juz w dzien:no:

Co do @ to mi sie uregulowala choc nie jestem zbytnio z tego zadowolona.. przez ciaza mialam jak w zegarku 28 dniowe cykle i w 14 dniu zawsze ten najplodniejszy byl - czyli idealnie ksiazkowy przyklad:-p:-p:-Da teraz mam co 24 dni:crazy:i do tego kilka dni po @ mam zaraz plodne.. normlanie nie pasuje mi to..
Olenka no niestety tacy sa ludzie.. a ten gosciu do nas, ze on jezdzil z taka peknieta szyba i mu nie przeszkadzalo to:-/ matko.. wrrr..
a co do @ to za niedluigo bedziesz miala 6 tyg :p nie no zartuje ale po porodzie to troche sie leje.. ja sie smiala, ze jak nie bylo @ to nie bylo a teraz to leci leci i przestac nie chce..

Ostatnia edycja:
Do góry