Polna z ta praca to jeszcze nic pewnego ale zawsze cos - zobaczymy jak to bedzie

a co do tego zabiegu to naprawde - matko ja nie wiem co to za kraj.. fest.. lekarze chyba sami nie wiedza co chca

mam nadzieje, ze w koncu to wszystko sie jakos rozwiaze.. a Ty sie nie boj - predzej czy pozniej bedziesz musiala na to pewnie isc a tak bedziesz miala to za soba..
A co do wstawania to lenka wstala dzis o 5.40

ale powiem Ci ze odpowiada mi ta godzina

ostatanio pospala do 6.40 i za chiny ludowe nie chciala sie dac polozyc na drzemke - wiec wole jak wstaje wczesniej.. bo kurcze troszke za mala zeby nie spac juz w dzien
Co do @ to mi sie uregulowala choc nie jestem zbytnio z tego zadowolona.. przez ciaza mialam jak w zegarku 28 dniowe cykle i w 14 dniu zawsze ten najplodniejszy byl - czyli idealnie ksiazkowy przyklad

a teraz mam co 24 dni

i do tego kilka dni po @ mam zaraz plodne.. normlanie nie pasuje mi to..
Olenka no niestety tacy sa ludzie.. a ten gosciu do nas, ze on jezdzil z taka peknieta szyba i mu nie przeszkadzalo to:-/ matko.. wrrr..
a co do @ to za niedluigo bedziesz miala 6 tyg

nie no zartuje ale po porodzie to troche sie leje.. ja sie smiala, ze jak nie bylo @ to nie bylo a teraz to leci leci i przestac nie chce..