reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
współczuje...:baffled:
U mnie pewnie bedzie cięzko jak mała bez cyca zostanie, bo teraz najczęsciej zasypia przy cycu...
choc jak odkryła kciukato tez jakos łatwiej jest..., bo sie nie budzi z rykiem jak nie ma cyca, tylko palucha se wsadzi do buzki i idzie dalej spac:-p

A moja wykapana i juz spi :happy2: ja sobie zrobilam zapiekanki i wcinam :-)

Oliwka spokojnie Bartek zacznie siadac,chyba poprostu lenich z Niego :tak::-)
moja to np.pozno zaczela raczkowac -cos po 11 miesiacu a moze 10 :sorry2:
qrcze to juz tak dawno bylo ze mam luki w pamieci :-D
a Oni tak zawsze zasypiaja ?

Asiowo
uuuu to pewnie bedzie sie dzialo u Was w lozku dziasiaj ,co ?:-)

A kobiet w ciazy jest naprawde duzo,ja we wtorek w ciagu 10 minut spotkalam 4 :-)
normalnie PLAGA :-p

Asiowo nie jest tak żle jak teraz saie wyszumią to rano do 7-8 mogę chciaż sobie pospać ,bo jak barti zasypiał ok 19 to już od 5 rano potrafił bunować!!! ech tak to jest z dziećmi !!!

A i moja mam miał komisje na rente.... w końcu dostała 1 grupe inwalidzką....już rente ma 10 lat od 34 roku życia !!!teraz ma komisje za 5 lat ,musi je mieć bo kest za młoda na stałA1!! a musiał trafić na fajnego lekarza że z 2 dał jej 1 grupe lub poprostu jej stan jest taki ciężki

POLNA zazwyczaj tak o 20 już śpią!!! może i lej z nigop ale teraz jak go posadziłam i dałam mu zabawki to dobre 20 min siedział!!

moja mama ma reumatyzm ,czyli gosciec kości z osteoporozą a do tego leczy sie po zawale na serce!!chorobe ma tak zaawansowana ze stawy w rekach dretwieją i nie moze zginac u jedej reki w nadgarstku , do tego nogi i rece ma popuchniete i strasznie ciezko jest jej wstac jak długo siedzi a ma dopiero 44 lata

ASIOWO FAJOSKI ,ALE JA NIE MAM JAK JUZ WSTAWIĆ!!!!

Asiowo nom wlasnie wiem ze swietny :tak: ja sobie go jutro dodam bo teraz siedze u brata na kompie a tutaj wogole nie da sie nic edytowac a nie chce przypadkiem skasowac suwaczko i zdjecia !!

Oliwka ojej , przykre ze taka mloda kobieta musi tak sie meczyc :blink:
ale chodziaz dobrze ze przyznali Jej rente :tak:

reklama
Do góry