reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo współczuję...wiem jak się teraz czujesz...ja wczoraj zaczełam się tak dusić,że jeszcze troche i zarzygałabym wszystko,a tak to tylko Wc....i poszliśmy z M. na pomoc doraźną na dyżur i okazało się,że mam zapalenie krtani. U Nicole była wczoraj lekarka i skasowała 100 zł za wizyte:baffled:,okazało się,że Nicunia już dochodzi do siebie,ale ma nieżyt noska i będzie nawracał katar jeszcze przez długi czas:-(

reklama
JEJU TUTAJ TAKIE PUSTKI JAK W WEEKENDY :baffled::-D:-D:-D

Firanka zapalenie krtani ja tez kiedys mialam ,tylko wtedy mialam jeszcze powiekszony wezel chlonny i wygladalam jak MUMINEK :sorry2::-D
najgorsze bylo to ze za 4dni mialam ustna mature z angielskiego :rofl2:
100zl za wizyte :szok: zdzierstwo :no:
nadodatek Nicole musi sie meczyc z katarem :blink:

W Poznaniu za prywatną wizytę są takie ceny...pańtwowo nie opłaca się chodzić bo widziałyście co było...zapalenie płóc...
Polna a co chcesz kupić?

heh ja tez na allegro...szukamy z mama jakis fajnych firanek i zaslon do mojego mieszkanka...i ogladam tez labradory i yorki...kurcze nie wiedzialm ze takie te psy drogie....:rofl2::-p:no:
fajowe nowe zdjecie Ali! super ma grzywkę;-):tak:

reklama
Kitty nie obraź się ale to jest troszkę chore,bo co będzie jak będziesz miała mieć dziewczynkę następną??? Nie da się wypukać płci dziewczynki.

Do góry