femme fatal
Mama Ninki :)
ASIOWO - ja Cię w pełni rozumiem ;-) my z Kubą to w ogóle kiedyś byliśmy nie normalni ... teraz to widzę teraz nadal ludzie się dziwią ale już jest i tak spokojnie ... i co kto by nie mówił to tak mamy i chu* niektórzy umieją widywać się 2 razy do roku jak Polna a inni muszą dostawać sms-a co pół godziny :-) jak kiedyś pojechałam na wycieczkę klasową na weekend ... nie wiem jak to się w ogóle stało że on mnie puścił
to około 1200smsów napisaliśmy i prócz tego ciągle na telefonie bo on ma do mnie darmowe ... więc ja to rozumiem ... wróci do domu to się okaże o co chodziło spokojnie :-) na pewno ma jakiś powód może jest na Ciebie za coś zły i nawet o tym nie wiesz a on się wkurza że ty nie wiesz
u nas często tak bywało
OLENKA - no no to jeszcze nic nie przesądzone
może jednak ja będę pierwsza bo ostatnio mam coraz częściej te skurcze chyba
...
No właśnie ostatnio jak mnie chwyciło to koło 10 min trzymał taki ból w podbrzuszu i tak jak by na okres ... i jak by się kupę chciało ale to nie to ... to są skurcze ?

OLENKA - no no to jeszcze nic nie przesądzone

No właśnie ostatnio jak mnie chwyciło to koło 10 min trzymał taki ból w podbrzuszu i tak jak by na okres ... i jak by się kupę chciało ale to nie to ... to są skurcze ?