reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lekarz mi też dziś właśnie powiedział, że ruch i jakiś wysiłek fizyczny przed porodem może ułatwić sprawe, tylko ważne żeby się zbytnio nie przemęczać.

Firanka sama sobie cesarki raczej nie zrobie hehe :-D Ale zdesperowana jestem, nie powiem :-). To głównie przez nakręcanie przez ginke i ciągłe wysłuchiwanie, że to już lada dzień. No, ale teraz w końcu mam pewność, że jeszcze max 2 tyg i malutka będzie z nami. Choć pewnie będą to najdłuższe dwa tygodnie mojego życia hehe :-)

reklama
Black proponuję sex 24 h i gwarantuję urodzisz,wystarczy dobrej jakości sperma i będą skurcze mocne,poza tym ciepła kąpiel i jeszcze raz sex:-)

Black A ja myslałam ze faktycznie jestes po terminie a tobie jeszcze 2 tyg zostało:-p za bardzo cie ta lekarka nakreciła.

Miałam cos komus jeszcze odpisac ale nie pamietam komu i co.... Głowa mnie strasznie boli i mam tak zrypany humor ze bardziej nie trzeba. Pochodziłam po tych sklepach i ciucholandach jak była fajna sukienka to znowu biała, a ja przeciez do slubu nie ide. w normalnych sklepach znalazłam kilka fajnych sukienek ale wygladam w nich koszmarnie i jeszcze mnie sprzedawczyni skomentowała ze najpierw sie upasłam a teraz chce znaleźć nie wiadomo co. Odechciało mi sie tej studniówki kompletnie:-(

Ostatnia edycja:
Cześć kobietki:-)
ja jakos ostatanio tylko Was czytam - jakies dolki mnie lapia i mam wszystkiego dosc:-(a szkoda slow..

Black niezle nas nakrecilas - ja juz tu przezywalam, ze Ty tyle po terminie a ty masz jeszcze tyle do terminu:tak:badz ciepliwa:-)

Firanka bardzo Ci wspolczuje choroby malej - przewalone naprawde.. AZS to cos strasznego.. mam nadzieje, ze uda wWam sie jakos to zalagodzic kosmetykami, zeby mala tak niecierpiala... a nie moze ta masc i w ogole wszystko byc jakos refundowane?? przewalone naprawde..

Asiowo niezla waga:-)jeszcze 1,5 kg i dogoni Lene:-Dnie martw sie w koncu sie zatrzymie z ta waga jak tylko zacznie biegac:tak::-)

I jak zwykle wiecej nie pamietam:-p

hej kochane ja znów pisze od bratowej D ,normalnie szału dosaje nadal nie mamy internetu....i tęskno mi za wami .....nawet nie daje rady ogarnoć tego co piszecie bo tyle tego

u nas sylwester super ,udał się ale teraz jest jazda z dzieciakami bo wystraszone są przez petardy i zrywają się w nocy

a tak poza to dużo szczęścia i zdrówka w nowym 2009 roku ,oby był lepszy niż przeszły ....

jak będe mieć net to nie dam wam żyć a teraz lece pa

Asiowo Ta Twoja Paulinka to niezły pulpecik. Twoje mleczko jej służy. I Pomyślec że jest młodsza od mojego Mareczka a wicej waży.

Dzisiaj przyszedł ten konik na biegunach. strasznie szybko doszedł, a myśleliśmy że zejdzie gdzieś do poniedziałku. Justynka od razu go dorwała. W ciagu kilku minut nauczyła się bujać. Bieguny chyba jednak ciut przykrótkie są, ale do wywrotki trochę brakuje. Na szczęście mamy bieguny od starego konia którym S sie bawił, a że konia można przełożyć to raz dwa i bieguny można zamienić.

Black Kurcze! Za bardzo nakręciłaś się na ten termin z Usg. Martwić można się dopiero wtedy jak miną obydwa terminy lub trylko termin z miesiączki.

kaha9898 - Gratuluje fasolki :-)
Umi2 - O kurde, na 2018 :rofl2: Ale data oddalona, hehe, aż dziwnie wygląda :-) Ja na bóle głowy, brzuszka, i skurcze (bo łapią mnie czasami w łydki :dry:) zażywam slow-mag B6, naprawde mi pomaga, czy Ty bierzesz jakieś witaminki?
Zastanawiałam się jak to jest z tym nauczaniem indywidualnym... :confused: Można je dostac dlatego że kobieta jest w ciąży? Nie orientuje się dlatego pytam. A sukienke znajdziesz, nie przejmuj się ;-) Ja pamiętam że w ost. momencie kupiłam moją ;-)
Wpadłam na genialny pomysł :-) Może Ty ode mnie chcesz pożyczyc, ale mówie całkiem serio. Mam też taka "ciążową" tą co mam w miniaturce, ona jest luźna już od biustu, i dlatego tak jakby brzuszek zasłania, i go nie gniecie :-)
BlackWizard - No to pozostaje tylko czekanie. Ja również do Naszej służby zdrowia jestem bardzo uprzedzona... :dry: I porodu boje się jak niczego! :dry:

Ostatnia edycja:
Dorom Ja zażywam, a raczej mam przepisany Feminital 400 tyle ze ciągle o tych tabletkach zapominam, nawet dawałam sobie przypomnienia eh... ale nic to nie dało. A co do sukienki to sobie wkodowałam ze pójde w tej mojej drugiej w która jeszcze wchodze ledwie co ale wchodze. Nie wiem czemu tak sie na nia uparłam moja mama mi to wybija z głowy ale mnie sie ona tak strasznie podoba ( mimo ze jest zwyczajna) i chyba jak sie uda to w nia sie wcisne i pójde a jak nie to w dzien studniówki pójde kupic sukienke:-p

A tak sie dzis zastanawim czy by sobie przerwy z moim T nie zrobic eh moze głupio pisze ale jakis taki mam nastrój bojowy dzisiaj, posprzeczalismy sie troche i znowu mnie nachodzi zeby pobyc sama. Juz nawet zapomniałam jak to jest. Nie zwracajcie na mnie uwagi jesli uznacie ze pisze od rzeczy, pewnie jutro to sobie przeczytam i popukam sie w głowe.

Dorom moja koleżanka w 2 klasie Lo tak miała indywidualne. Wystarczy zaświadczenie o tym,że masz ciążę zagrożoną i dyrcio nie ma wyjścia:tak:

reklama
Pytam z ciekawości, bo ja już po szkole jestem :happy:
Nie wiedziałam jak to jest :happy:

Umi2, to chyba przez te nastroje ciążowe tak myślisz :happy: Pewnie jutro wstaniesz i pomyślisz "Co ja tu pisałam?" :-p Nie no, ale jaky co to z tą sukienką nie ma sprawy :happy: Jest żółta, jakby co :happy:

Do góry