Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
panistepelek to badanie było przyjemne przez ok 10 minut .. pozniej juz nie bylo tak ciekawie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

... Tak pusto tu...Już wiele dziewuch nie zagląda na forum :-(... ale fakt, czasem czasu brak...
Potem tylko nasłuchiwałam i patrzyłam jak "skaczą "cyferki....Martwiłam się,że coś nie tak
.
) to chlusta strasznie
Ja np jak idę żeby kupić coś sobie, to nakupuje ciuszków dla Ludwika, albo jakieś misie,zabawki...
Całą kasę wydam, i dla siebie w rezultacie nic nie kupię
ale oprzeć się nie mogę

. Ja zawsze prosiłam, albo sama się kładłam,ponieważ słabo mi się robiło jak leżałam na wznak.
... Takie długie leżenie na wznak przyczynia się do uciskania głównych naczyń krwionośnych, co może spowodować omdlenie właśnie... Żebyś się nie męczyła, to połóż się na boku przy nastębnym badaniu
a potem .. a jak ja na to wejde .. bo przeciez lozka maja chyba z metr wysokosci