reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
magda- tak jak mówią dziewcyzny dziecko karmione piersią może robić bardzi często kupki i normalne że są rzadkie :tak:

Adilea- mam ten sam problem co Ty:-p Niby studiuję ochronę środowiska na Uniwerku przyrodniczym,ale chcę iśc na inny kierunek od pażdziernika te studia nie specjalnie mnie ciekawią... A u Ciebie jakie wchodzą w grę?

Black- u mnie tez małe wesele będzie tak max 65 osób,ale kto z Małym będzie to nie mam zielonego pojęcia:-p

Witam Mamuski ;-)ja zbytnio czasu nie mam bo sprzatam :tak: Przemek jednak wraca w poniedzialek - jutro po pracy z kolega beda jechac o ile snieg nie bedzie padal , laaaaa juz sie doczekac nie moge :-)

Oliwka ladnie to tak z kolezenkami sie nie przywitac :no::szok::-p
fajnie ze juz masz internet - mam nadzieje ze juz nie bedzie taki rpoblemow i Gratuluje pracy :tak:;-) a jaka to praca ??

Black , Pola :szok: malutkie wesele :tak: ja mialam na 200 osob ale jak patrze na dzisiejszy dzien wolalabym pieniadze ktore przeznaczylismy na przygotowania w cos zainwestowac :sorry2:

Umi noworodka trzeba przewijac mniej wiecej 8 -12 razy na dobe :sorry2: bynajmniej u mnie tyle pampersow schodzilo :dry: Ala miala delikatna pupke i jak zrobila siuski a pampersa miala ponad godzine odrazu robilo Jej sie odparzenie :no::dry:

No nic ja uciekam do sprzatania poki mam checi bo pozniej dostane lenia :rofl2:

witam

Maagda-u mnie szlo od 8 pieluch w zwyz,maly strzelal kupa jak z karabinu:rofl2:

Panistepelek-ja tez ciast nie pieke,wydaje mi sie ze nie umiem.....wole gotowac....

Polna-N-masz racje sprzataj puki sa checi bo pozniej moze byc ciezko.....

AdiLea-mam nadzieje ze nadal Hania jest aniolkiem:tak:

nie mam dzis weny do pisania,Darek znowu wyjechal ale wraca wieczorem i siedze sama,w domu burdello ale nie chce mi sie sprzatac....za to pogoda ja narazie super,sloneczko swieci az milo.....kurcze jak by mi ktos dziecko podmienil,jest niegrzeczny,nic sie nie slucha ,grzbie w kwiatkach i szpera w szufladach a jak zobaczy ze ktos do niego idzie to zabiera cos z szuflady i ucieka ale tak szybko ze szok.....wogole nie rozumie slowa NIE WOLNO i jeszcze smieje sie jak to mowie....a i kiwa glowa na NIE jak mowie NIE albo NIE WOLNO wiec chyba kuma co do niego gadam:dry:.....a wczoraj takiego guza nabil sobie na czole ze hoho,wielkosci pieciozlotowki i siny jak sliwa,ile ryku bylo to szok....

Witajcie ciasto sie nawet udało:-) zobaczymy czy gosciom posmakuje mam nadzieje ze tak:-)
panistepelek Wiem co czujesz z tymi ciastami ja sie nie umiem skupic nigdy:-p i zawsze robie cos nie tak
BlackWizard O to fajnie tak nieduze wesele bardzo fajnie ja jak tak planowałam to około 70 ludzi mi zawsze wychodziło mimo iz chciałam zamknac liste w 50:baffled:
polna_N Zbankrutuje na same pieluchy masakra, mój kacperek odrazu na nocnik pójdzie:-p
mamaola o biedaczek usialo bardzo bolec. A co do słowa ie to wiekszosc dzieci tak reaguje bo rodzice sie usmiechaja mówiac nie bo np dziecko w tym czasie robi cos smiesznego. ja takie cos widzialam i sie dziecku nie dziwie i rodzicom w sumie tez bo takie maluchy to prze agenty i potrafia rozbroic:-)

mamaola oj współczuje Ci takiego urwisa. Moze musi sie wyszalec i mu przejdzie;-). A Hanka wlasnie wstała i gada sobie z babcią. Strasznie zaczela nawijac:-D.
pola997 mysle nad fizjoterapia bo po tym kierunku bede miala konkretny zawod. Chociaz tak na prawde jedyne czego bym w zyciu chciala to duuuzo podrozowac i zwiedzac swiat.
polna_N tez musze jakies porządki zrobic a tak mi sie nie chce:zawstydzona/y::-p.

witam:)

Polna- no ja gdybym zaczęła zapraszać wszystkich których bym chciała to tak by wyszło....:dry: Ale postanowiliśmy ,że zaprosimy tylko najbliższą rodzinę i najbliższych znajomych....Ale szczerze to wole taki kameralny slub:-p Tak, jak piszesz lepiej w coś zainwestować te pieniążki....:tak:

Umi- Ja myślałam że najwięcej pieniędzy bedziemy wydawać na pampersy,ale wcale tak duzo nie wydajemy:-p Kupujemy te największe paczki (starczają nam na naprawdę długo i jest git:-p;-)) Mały wczesniej robił faktycznie po każdym jedzonku kupki ,teraz już tak do 5 kupek na dobe najwięcej robi....

mamaola- biedny Twoj Daruś,ale dzecko czasem musi połobuzować,jeszcze chłopak to juz w ogóle:tak::-p Może za tatusiem już
tęskni....Mi tak na marginesie też się nie chce sprzątać....:-p

Adilea-
no wasnie ja tez chce iśc na studia zeby mieć jakiś konkretny zawód i coś konkretnego umieć:-p Myślę więc o Akademi Medycznej.... Może się uda:dry: Fajnie ,że Hanka juz sobie gada;-) Teraz to zacznie się dopiero gaworzenie:-p;-)

Łóżeczka oglądałam,ale u nas w sklepach(hurtowniach) takie wyglądające w miarę fajnie kosztowało ponad700zł:dry: Reszta tak do 400 zł.... Już wypatrzyłam na allegro takie nie wyglądające tandetnie:-p

pola997 Pochwal sie tym łózeczkiem jakie wypatrzyłas:-p no ja tez mam zamiar kupowac same najwieksze okaowania bo sie najbardziej opłaca:-p albo wytne dziure w łózeczku podloze jakas miske i samo spłynie:-p nie no zartuje. najbardziej to sie boje przewijania chyba eh.

reklama
Moje dziecko jest cudne:-). Posadzilam ja w foteliku, przypiełam do pałąka zabawki i od 1,5 godziny siedzi i gada do zebry:-D:-D.
pola997 to bede trzymac kciuki zeby udalo Ci sie dostac na te studia.
umi przewijanie to nic trudnego;-). Gorsze dla mnie bylo kąpanie i ubieranie takiego maluszka.
aneczka1989 witamy.

Do góry