reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 ja tez mam wrazenie ze czas biegnie 2 razy szybciej....i ciagle mam wrazenie ze mam go za mało...

AdiLea trzymam za to kciuki:*

reklama
Witam:)

My dzis cały dzień na dworze byliśmy:tak: taka piękna pogoda:sorry: żeby tylko tak zostało:tak: Mój mały już tak pięknie się w głos smieje, jak tylko ktoś z usmiechem na twarzy pojawia się na horyzoncie:-):tak:;-)

Layla- dzidzi będzie zdrowe:tak:, musisz myśleć pozytywnie:tak:

Adilea- Na pewno sobie świetnie radzisz z Maleńką:tak: Możesz spędzać dzień na spacerkach w południowym:tak:;-) My chodzimy najczęściej koło górki żołnierza ( nie wiem czy wiesz gdzie to jest) Planujemy się wybrać mozę jutro z kocykiem, i trochę poleżeć na trawce;-)

Magda- sukienusia cudna:tak:

Umi- ja też miałam pełno energii o dziwo zwłaszcza pod koniec:tak: Latałam po sklepach jak głupia, i sprzątałam:-) Ale gotować niestety nie umiem:dry:

Hej dziewczyny!

U mnie dziś była tak piękna pogoda, że prawie cały dzień z Julką i jej tatą spędziliśmy na dworku, a później zabraliśmy się za załatwianie spraw do ślubu: wystrój kościoła itp. Już wszystko ustalone, a do ślubu od dziś 2 tyg. Julki chrzest za 3 tyg. Jak ten czas leci... Ja stresuję się coraz bardziej.

AdiLea Ty się powinnaś cieszyć, że rodziców w domu na weekend nie ma ;-)
Magda śliczna sukieneczka dla Córci :tak:
Pola moja Julka też zaczyna się śmiać na głos, ale tylko czasami :-)

Czesc Mamuski - pamietacie mnie jeszcze ? :-) przepraszam ze nie pisalam tyle ale musialam sie nacieszyc mezusiem :zawstydzona/y::-) codziennie sprawdzalam co u Was slychac wiec mniej wiecej wiem co sie dzialo ale odpisywac nie bede bo mi rece odpadly od klikania :-D
Od poniedzialku postaram sie juz zagladac do Was wmiare mozliwosci :tak:

A teraz zycze Wszystkim Milej Nocki i Pogodnej Niedzieli !! ;-)

Layla - Ty chodzisz na NFZ do Ginekologa, tak? Czy prywatnie?No niech zleci ten kwiecien ale do mojego porodu :-) Pozniej po 25 niech juz wolno plynie, i Maluszek niech bedzie ciagle taki malutki i slodki :-D
AdiLea - Oj, tak. Zgaga mi cholernie doskwiera, ale jak pomysle ze jeszcze 20 dni to mysle sobie ze dam rade :-)
Umi2 - Bo w sklepie mieli tylko z jakas rozowa polewa, hehe. I te jadłam, ale ogolnie moglabym jesc tonami sorbety. A co to za lody z myszki? Jakies szczegolne, tak? :-)
Maagda_ - Az milo sie czyta, jak piszesz o swojej córeczce :-) Jejku, kiedy ja tak napisze :-)
pola997 - Ja tez jakos duzo energi mam :-) Dzis bylam na zakupkach, kupilam sobie buciki i staniczek różowy :-) I Maluszkowi ciuszki na wyjscie ze szpitala :-)
Black - Bedzie dobrze zobaczysz, nie stresuj sie :-)
polna_N - Wybaczami Ci ze nie pisalas :-) W koncu naciesz sie mężem :-)

Dorom- To dobrze,że ostatnie wolne chwile wykorzystujesz:tak: Pewnie jak synuś będzie maleńki, Ty będziesz chciała żeby miał już 6 miesięcy potem rok itd;-) Ja tez na początku chciałam żeby był zawsze taki malutki , a teraz ciekawi mnie jak to będzie jak będzie raczkował, jak będzie wyglądał jak będzie miał roczek itd:-p:tak: Już wszytko gotowe ,na przyjęcie Alanka?:-) co do staników muszę powymieniać... Mam 3 do karmienia, ale to za mało:dry:

Ale nie lubie tego tygodnia. Dobrze ze juz sie konczy:-p. Ojca malej tez nie lubie bo ciagle mi sie sni i taka niewyspana chodze:angry:.

Black ja tam sie nie ciesze bo mama zawsze sie przydaje. Chociazby zeby potrzymac na chwilke ta moja mała terrorystke z łóżeczko-wstretem;-). A slub na pewno bedzie piekny.
pola997 wiem gdzie to jest:tak:. A w poludniowym tyle ludzi ostatnio ze az sie tloczno zrobilo:szok:. Ja bym chciala zeby Hanka juz siedziala i mniej okupowala moje raczki:-p
polna_N :-)

pola997 :* myśle pozytywnie:)zadzroszcze Ci tych spacerków:)

dorom5tak NFZ, ale po pobycie w szpitalu mam tez prywatnego ,ordynatora porodówki,super gość. musze isc może w tym tygodniu do niego. i energie na zakupy wypraki to mam zawsze:) ja juz z 2 tygodnie te,u cała zrobiłam:)najdłuzej mi zeszło w H&M,nie mogłam sie oprzec takim małym spodenkom i sweterkowi

AdiLea snów nie zazdroszcze,ale nie daj sie,bedzie dobrze:*

a jeszcze mam pytanie,czy w ciazy tez Wasze dzieci miały czkawke?bo mnie brzuch skacze raz dziennie,czasem i dwa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AdiLea Spokojnie dasz sobie rade kto powiedział ze musisz ze wszystkim wyrabiac:-) A za tata małej tesknisz czy sni ci sie z tego powodu ze go nie lubisz?
pola997 Oo to widze ze nie jestem sama, ale powiem szczerze ze jak tak sobie polatam w ciagu dnia to potem wieczorem nie moge na nogi stanac tak mnie bola okropnie:-)
BlackWizard ja cie podziwiam nigdy nie lubiłam przygotowan do imprez:-p no ale skoro ta impreza to twoje wesele to napewno takie przygotowania sprawiaja przyjenosc. ja cie podziwiam bo nie wiem czy kiedykolwiek bede na tyle pewna zeby wyjsc za maz:-p
polna_N ach ci mężczyźni... no ale trzymam za słowo ze od poniedziałku to mąz w kat idzie a ty tylko na BB
dorom5 Mnie ciagnie na wszystko co ziemne pod każda postacia a sorbety to juz w ogóle uwielbiam. Co do lodów z myszki to w sumie sa zwykłe lody włoskie ale za to polewa czekoladowa to mistrzoswto bo robia ja wg jakiegos tam przepisu pycha!! jak bedziesz kiedys w rzeszowie to musisz sie wybrac:-p
Layla Ja nie wiem czy mój kacperek ma czkawke ale podejrzewam ze bedzie nadpobudliwy bo mnie brzuch chodzi to w jedna to w druga strone prawie cały czas a w ciagu dnia mam jakies 2 godziny spokoju. Co do czkawek to wole je niz to rozciaganie bo przynajmniej sa delikatniejsze:-p

reklama
Hanka wpakowala sobie kciuka do paszczy i tak zasnela:laugh2:.

Layla moja ciagle miala czkawke. To jest takie świetne uczucie. Teraz tez ma;-)
umi sni mi sie bo sie na niego wsciekam. Bylo juz tak fajnie ale musial wszystko zepsuc. I wiadomo, troche mi przykro ze znowu w ten sposob postapil.

Załączniki

• Kopia kciuk.jpg
    Kopia kciuk.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Do góry