reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi ani razu chodzi spac takmiedzy 20 a 21 chociaz ostatnio dwa razy mu sie cos przedluzylo a wstaje o 5 a nawet terazkupilam mu kaszke na noc to wstaje o 6 a pozniej roznie albo idzie spac po h albo odrazu ale to spioch ogromny ma to chyba po tacie:-p
Olena musialo byc przerazajace. Hym ale tak patrze ty z okolic Poznania a Bydgoszcz to wcale nie tak daleko u nas byla dzisaj burza ale nie jakas specialna powiedziala bym zeraczej slaba naszczescie.

Weekend weekend i po weekendzie trzeba sie wziasc za siebie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Pola byłam u profesjonalnej wizażystki :tak: Kosztowało mnie to baaaardzo dużo, ale takie miałam marzenie i już ;-)

Magda to lepiej niech ta dziewczyna idzie z tym malcem czym prędzej do lekarza i niech sprawdzi napięcie mięśniowe, bo to normalne nie jest!

o dziewczyny,jaki sajgon:( własnie zbieram sie na zaliczenie,a mały mi szalał do 2 w nocy,tak się prężył,popłakiwał,on zawsze tak sie zachowuje jak cos mam na uczelni i musze jechac,może on moje nerwy czuje,w ten sposob chodze nosem po ziemi:( ale od 2 w nocy,gdyby nie to że katowałam sie laktatorem i musiałam wstawac, mały spałby ładnie do teraz! coś mi chyba sie zaczyna dziac zpokarmem,nie mogłam uciagnac 50 ml z 2 piersi...musze chyba herbatki laktacyjne zaczac pic...a powiedzcie,pio tych herbatakach nawału sie nie nabawie?bo tego sie baaardzo boje

dzień dobry . ;) ja wyszykowana do szkoły ale postanowiłam do was zajrzeć. ;)
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka , dla was i dla waszych maluchów ( mimo to ze niektóre z was mają po 20 lat to i tak dziećmi jesteśmy wszystkie. ;) ) ;***

Black
a co to jest w ogóle..:eek: Ja jej mówiłam żeby tak mu nie dawała bo może mu się coś stać.. bo to za wcześnie .. a ona nic, wiec to jej sprawa co robi.
umi2 kto został z małym jak poszłaś na wesele?

witam :(:( ale mam za sobą koszmarną noc :-:)-( dziś w nocy obudził mnie potworny ból w okolicy lewego jajnika :-( nie wiem czy to dzidzia mi uciskała ale aż zwijałam się z bólu.... strasznie się wystraszyłam ale na szczęście przeszło :-(może któraś z was wie co to mogło być :( Życzę udanego dnia...Pozdrawiam

czesc

no i weeckend za nami...i jeszcze sie z Darkiem musialam poprztykac ale na szczescie przeszlo.... ja jakos okresu nie moge dostac....a najgorsze z w lipcu akurat na urlop mi sie przypaleta.....

Olena-jeju masakra taki huragan...ja bym chyba ze strachu sie zesikala:eek:a u mnie wczoraj grad taki walil ze szok....

Maagda-ja mam juz 27 lat...ale dzieckiem czuje sie nadal.....popieram Black niech kolezanka zglosi sie do lekarza z dzieckiem bo co za szybko to niezdrowo....

Pola-jaju ale ten czas leci to juz za dwa tyg bedziesz zoneczka:-)ja nie wiem czy szla bym na kurs tanca zawsze z Darkiem dobrze mi sie tanczylo....ale z drugiej strony chcialbym jak ty jakies tango albo walca a tego nie umiem.....

Madzia-wlasnie czemu dopiero we wrzesniu zaczynacie staranka???

KOCHANE DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS I WASZYCH POCIECH W DNIU DZIECKA :)))

Witam;-) ja sie szykuje do sql a maly broi wiec buszujemy we dwojke;-) sie dzisaj wyspalam;-)
Oczywiscie zycze wszytkim wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka a szczegolnie dla wszych maluchow ucalujcie wszystkich:-)

Madzia-wlasnie czemu dopiero we wrzesniu zaczynacie staranka???
madzia90 - Czemu akurat we wrześniu?

ponieważ za miesiac już będziemy mieszkać razem, chcemy sie upewnić że potrafimy ze sobą tak codziennie bywać.
nie raz było tak że pomieszkiwał u mnie przez kilka dni, raz był u mnie przez tydzień jak byłam sama bo rodzice byli na wakacjach.
do tego eM ma gwarantowaną dobrze płatną prace od lipca więc troche pójdzie na wydatki a troche odłożymy ;-) jak to mówi eM na moje ciążowe zachcianki :laugh2:

ałaaa, moje gardło :-( całą noc nie umiałam spać bo co chciałam połknąć ślinę to sie budziłam z bólu :-(

kurde wsciekne sie zaraz tak ze szok:wściekła/y:pada desz a chcialam z mlodym naspacer pojsc.....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... nie byl juz dwa dni na dworku......a lejeeeeeeeee........

Madzia-dobrze ze tak rozsadnie podchodzicie do sprawy....trzeba jednak pamietac o tym ze zycie weryfikuje pewne rzeczy.....i to co na poczatku wydaje sie byc wada partnera po czasie okazuje sie zaleta....u mnie tak bylo....tak ze zycze szczescia w dazeniu do celu:-)

reklama
Do góry