reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 ja 16 kg, schudłam coś koło 11. zostało 5. niby wage mam podobna jak 5 msc przed ciaza,bo wtedy schudłam dosc mocno,ale w ciuchy srednio wchodze,bo wszystko mi w biodra poszło

reklama
tynka893 nie bój się wielkiego miasta, szybko się połapiesz :tak: ja zaczęłam zaoczne w 7 miesiącu ciąży, mam 2 h drogi do Wrocławia, a na pierwszym zjeździe się zgubiłam:-p ale koniec języka za przewodnika, spóźniona dotarłam, a drugim razem już wiedziałam gdzie mam jechać. Jak masz z kim zostawiać dzidzię na weekendy to nie oglądaj się tylko startuj, bo szkoda marnować czasu, a pamiętaj, że robisz to, żeby zapewnić lepszą przyszłość swojemu dziecku :-)

mamaola mam nadzieję, że jednak szybciej jej to przejdzie :-p

BlackWizard refluks? ja mam refluks przełykowo-żołądkowy :baffled: mam nadzieję, że mała nie ma choroby po mnie :szok:

Zuzia robiła dzisiaj piękne minki, więc postanowiłam uwiecznić to na zdjęciach ;-) a oto efekt :-D:-D
Zobacz załącznik 138076

BlackWizard refluks? ja mam refluks przełykowo-żołądkowy :baffled: mam nadzieję, że mała nie ma choroby po mnie :szok:

Zuzia robiła dzisiaj piękne minki, więc postanowiłam uwiecznić to na zdjęciach ;-) a oto efekt :-D:-D
Zobacz załącznik 138076

ja też mam refluks...
śliczna Zuzia :-)

a ja byłam u lekarza i angina :confused2:
do tego całą noc mnie okropnie jajniki bolały i wymiotowałam :baffled:

Hej Dziewczyny. Nademną chyba jakaś czarna chmura wisi:zawstydzona/y: Pech się przyczepił i nie chce się odczepić. Dzisiaj mam 2 rocznice ślubu, i co, pokłucona jestem od wczoraj z mężem, jakby mi mama nie przypomniała o rocznicy to bym całkiem o niej zapomniała:-( Na dodatek dzisiaj R pojechał na trzy dni w trasę więc się nie pogodzimy, wręcz przeciwnie, będziemy się dobijać hamskini sms-ami:wściekła/y: Cieszę się że chociaż u was ok:tak:
AdiLea bardzo się cieszę że u ciebie sytuacja się już poprawiłą, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla córeczki:tak:
dorom Alanek jest śliczny, buziaki od e-cioci
BlackWizard śliczna twoja córeczka, świetne foteczki:tak:
pola997 czasami przychodzi mleczny kryzys, ale tak jak pisze AdiLea częściej dziecko do piersi przystawiaj, dużo pij, będzie wszystko ok, ja już miałam kilka kryzysów, a małą już ponad osiem miesięcy karmie piersią, a modyfikowanego jeszcze nigdy nie dawałam:tak:
anetka551 niektóre dzieci poprostu tak mają że się im ulewa, moja zuzka nie ulewała, ale mój chrześniak strasznie ulewał, nie wiem czy ci położna mówiła że jeśli dziecko mocno ulewa to powinien mieć trochę podniesioną tą stronę łóżeczka gdzie glówka leży, troszkę wyżej. Poza tym Zuzanka prześliczna jest:tak: Śliczne foteczki jej zrobiłaś.
Layla fajnie że udało ci się schudnąć, ja po porodzie schudłam, że wazłam mniej niż przed ciążą, a później tak pzytyłam, że wyglądam jak wielka ciężarówka:zawstydzona/y: Zresztą widziałaś moje fotki na NK, więc sama rozumiesz o czym mówie:-(
madzia90 życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry.

Black - Ale kolorowo na tych zdjęciach... córcia ma tam bardzo wesoło :)

dorom - Moja Klaudia natomiast od 3 dni jest jakaś strasznie marudna... może wreście jakiś ząbek idzie.
Fajne, to żółte ubranko :D

AdiLea - Miło Cię widzieć. U mnie w rodzinie też jedna dziewczynka chodziła w tej szynie. Nie wiem niestety jak długo ale pomogło.

madzia - Duzo zdrówka w takim razie

Olena - Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy.
Ja z mężem tez przewaznie jestem pokłócona jak jest jakaś rocznica, zresztą nasze małżeństwo to jedna wielka kłótnia

Ostatnia edycja:
mamaola od nas tez buziaki dla synka;-)
Layla ja dwa miesiace po porodzie jeszcze sie w nic nie miescilam. A teraz musialam kupic kilka par nowycj spodni bo wszystkie z przed ciazy na mnie wisialy. Daj sobie jeszcze troche czasu.
anetka551 sliczna corcia. A reflux jest dziedziczny. Moja mama ma, ja mam i Hanka tez:dry:
Olena262 mam nadzieje ze sie pogodzicie.

Jako że w końcu mam masę czasu, żeby bawić się aparatem wrzucę kilka fotek mojej Julki sprzed chwili i z rana :-)

Panistepelek oj ma wesoło tym bardziej że reaguje na wszystkie kolorowy w koło, im bardziej pstrokato to ją bardziej interesuje :-) Już się nie mogę doczekać kiedy będzie na tyle duża żeby bawić się zabawkami takiego typu jak Twoja córcia dostała na roczek ;-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
  • 2.jpg
    2.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 3.jpg
    3.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 37
  • 4.jpg
    4.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 40
Black - Powiem Ci szczerze, że moja Klaudia owszem bawi się też tymi dużymi zabawkami co dostała, ale i tak najbardziej lubi wszelkie duperelki typu nakrętki od słoiczków czy małe maskoteczki itp.
Widzę, że Twoja córcia ma teraz jedna wielką sesję zdjęciową :p Wyglada uroczo.

To ja tez wstawię coś nowego

Załączniki

• P6012671.jpg
    P6012671.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 52
  • P5312654.jpg
    P5312654.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Witam

Adilea,Olena- tylko mały nie chce ssać:-( Denerwuje się strasznie. Tak mamy od jakiegoś czasu... Lekarz nie wyraził zgody na wyłącznie karmienie naturalne, bo jak był przez 3 dni tylko na moi pokarmie to miał znowu biegunki:dry: Nie wiem.... Chyba przez stresy ten pokarm mi zanika, mam ich teraz sporo... Przez ten cholerny ślub...

Adilea- a gdzie idziesz na studia do jakiej szkoły???;-)

Black- no masz racje, ja ogólnie jestem oszczędna strasznie. Grzesiek mówi mi cały czas ,że przecież to nasz ślub i mogę sobie pozwolić... Ale ja kurcze za te pieniądze coś bym Ludwikowi kupiła:-D U kosmetyczki miałam robiony makijaż, na próbę ale nie podobał mi się:no: Tzn wszystko było okay, ale ja sama lepiej się pomaluję.... Ty to jesteś fotograf:-p

Anetka
- mój tez ulewał przez pierwsze trzy miesiące, potem była przerwa. teraz znowu ulewa. Jutro idziemy na szczepienie to się dowiem co i jak:tak: Ale u takich maluszków jak Twoja Zuzia to się zdarza....

ja też sie pochwalę moja pociecha :p

Załączniki

• 100_2554.jpg
    100_2554.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 54
  • 100_2563.jpg
    100_2563.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 55
  • 100_2430.jpg
    100_2430.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 53
  • 100_2436.jpg