Justysia1a
Fanka BB :)
Witaj Olena262
Ja tutaj od niedawna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justysia1a nie chcę cię dobijać, ale ja nie mogłam zajść w ciążę przez jakiś czas i kiedy w końcu się udało to się okazało że to były właśnie dni najmniej płodne w całym cyklu, więc radziłabym poprostu dla świętego spokoju teścik zrobić
no próbuje tak jak pisałas ale cóz on jest chyba za cwany pluje tym mlekiem jak oszalały cóz bede zmuszona zostac przy tm starym mleczku, ale jeszcze popróbuje. Ps. Czy mogłabys edytowac posty a nie pisac posta pod postem:-) bo tutaj sa takie zasady których wszyscy uzytkownicy staraja sie przestrzegac. A poza tym nawet lepiej sie czyta gdy cos jest w jednym poscie:-)
nie poodpisuje bo bym pewnie wszytko pokjrecila No wiec tak impreza nawet sie udala choc byly osoby, ktore troche zawalily ale co sie bede przejmowa
Prezentow sie troche nazbieralo bo wkoncu na dwie osoby bylo Miki nawet dotal taki samochod na akumulator ale jk naraie to jeszcze za malo czajacy do niego jest
Ale ostatnio P mnie zaskakuje no chyba na lato cos mu sie odmienilo wczesniej klucilismy sie czesto wlasciwe nonstop i to wojny byly teraz jest o woli zedziej i spokojniej i to sam sie odzywa
No i na moje urodziny tzn dzien przed wyszlismy sobie poszlismy do restaracji a pozniej do kina (seans byl o 22
) ladnie sie ubralismy co prawda momentami sie dziwnie czylam bo wszyscy ubrani normalnie ale co raz sie zyje:-) super byl wieczor. niesety djecia ze chrztu i po bede dopiero w weekend ale jak maly wstanie to zrobimy sobie jakies foto i sie synkiem pochwale:-) No i tak mialm zawalony caly weekend bo prawie w ogole nie spalam po sobicie 2h a po niedzili 5/6 cos takiego no ale za to dzisaj odespalismy
teraz od tych małych paluszków wyglądają jak mozaika
hi hi
no i oby tak dalej:-) Jeśli mogę spytać to któ dał ciała na imprezce?
ale udało się