reklama
Witam.
Dzisiaj mam dzień sprzątania.
KWOKA Nie wiem kto Ci powiedział że w czasie porodu nie można chodzić. Wręcz przeciwnie, to jest wskazane, szczególnie gdy szyjka się powoli skraca. tak w ogóle to witam cię, i póki co nie myśl o tym. Każda matka przechodzi poród inaczej więc Twój może mieć różne scenariusze.
ARTYSTKK Uwierz mi, nie chcesz przytyc tych 30 kilo, nawet 20. Ja po pierwszej ciąży do tej pory nie mogę ich zrzucić. A w drugiej miałam tylko 10 i w nieco ponad miesiąc je straciłam. :-)
UMI No to nie miałaś tam tak źle. Fakt, pierwsza sala była chyba wypełniona ponad normę. No zobaczymy czy Twoje chęci się spełnia :-)
Dzisiaj mam dzień sprzątania.
KWOKA Nie wiem kto Ci powiedział że w czasie porodu nie można chodzić. Wręcz przeciwnie, to jest wskazane, szczególnie gdy szyjka się powoli skraca. tak w ogóle to witam cię, i póki co nie myśl o tym. Każda matka przechodzi poród inaczej więc Twój może mieć różne scenariusze.
ARTYSTKK Uwierz mi, nie chcesz przytyc tych 30 kilo, nawet 20. Ja po pierwszej ciąży do tej pory nie mogę ich zrzucić. A w drugiej miałam tylko 10 i w nieco ponad miesiąc je straciłam. :-)
UMI No to nie miałaś tam tak źle. Fakt, pierwsza sala była chyba wypełniona ponad normę. No zobaczymy czy Twoje chęci się spełnia :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heja dziewczyny
u mnie pogoda okropna ;/ ale i tak bardzo sie ciesze bo za miesiac do polski jade
huraa
no i za kilka dni mi wozek nowy przyjdzie sobie kupilismy dla Nadinki tamten byl kupiony tak na szybko rozowy bo niehcialam ciemnego a u nas same ciemne sa ;/ wysluzyl sie i kupilismy inny
)
Karolina20
Zaangażowana w BB
:-)Witam
Ja również miałam 16 lat gdy zaszłam w ciążę. Rodzice nie byli zadowoleni, liczyli na to ze pojde na studia, a tymczasem taka niespodzianka ;-) Z czasem minął im nerw na mnie i mojego obecnego męza, ktory nie raz podniosl nam cisnienie
Rodzice we wszystkim nam pomogli, Rafała ścignęło wojsko
ja spokojnie skonczylam szkole i zdalam pozytywnie mature :-) po maturze wzielismy ślub i wyjechaliśmy do UK, tydzien temu urodzilam kolejna córeczke i jestem szczesliwa, ze zycie tak mi sie ułozylo. Wiem, że wiele rzeczy mnie ominęło i juz nigdy nie spotka, ale za to mam cudowne córeczki i kochanego, teraz juz dojrzalego męża
Dodam, że nie raz sie rozchodizlismym, nie odzywalismy sie do siebie, nie umielismy sie dogadac, jednak czas leczy rany, zapomnielismy i wybaczylismy sobie wszystkie krzywdy. Jestesmy szczesliwym malżenstwem :-)
Ja również miałam 16 lat gdy zaszłam w ciążę. Rodzice nie byli zadowoleni, liczyli na to ze pojde na studia, a tymczasem taka niespodzianka ;-) Z czasem minął im nerw na mnie i mojego obecnego męza, ktory nie raz podniosl nam cisnienie

panistepelek
Fanka BB :)
umi - Fajnie, że obyło się bez zabiegu ale warunki to straszne mieliście tam, współczuję.
No i widzę, że Kacperek pierwszą dziewczynę ma
sylcia - Jaki wózeczek teraz kupiliście??
U mnie póki co 2 dzień całkiem ładna pogoda.
No i widzę, że Kacperek pierwszą dziewczynę ma
sylcia - Jaki wózeczek teraz kupiliście??
U mnie póki co 2 dzień całkiem ładna pogoda.
Hej dziewczyny.U mnie też dzisiaj leje cały dzień i tak ponuro fuj!Co do nacięcia to ja ma okropne wspomnienia z tym związane.Chociaż poród miałam bez problemu i szybko to jednak troszkę mnie nacięli i powiem wam nacięcia wogóle nie czułam ale potem to szycie MASAKRA!Bez żadnego znieczulenie zszywali mi pęknięta szyjkę no i nacięcie.To jest największy ból gorszy niż poród.Kiedy położna widziała jak cierpię psiknęla mi jakimś znieczuleniem które nie dość że nic nie pomogło to jeszcze spowodowało okropną opuchliznę.To był koszmar wszystko mnie bolało i nie mogłam przez 2 dni wstawać z łóżka miałam okłady z lodu.Rodzina przyjeżdzala w odwiedziny a ja musiałam leżeć
a tu dzieckiem przecież trzeba się zajmować.Tyle dobrze że mój maluszek był grzeczny i ciągle spał.No i dopiero trzeciego dnia opuchlizna zaczela schodzic po okladach z Altacetu.I tak sie zastanawiam czy może być coś takiego że przy drugim porodzie też będą mnie nacinać??Bo jeśli tak to o mamo!

umi2
Fanka BB :)
baska ja zawsze chciałam miec więcej dzieci tyle ze nie wiem jak to zrobie bo nie chce w ciąży chodzić
to nie dla mnie jakos nie widze w tym stanie nic fajnego, a dziecko chyba adoptuje, albo porwe jakies takie fajne jak ta Marysia np
oczywiscie żartuje z tym porwaniem:-)
EWI44 Oj raczej nic z tych chęci nie będzie
ale pomarzyć można bo to nic nie kosztuje
panistepelek A jak tam Klaudynka? jak zabki? i w ogóle zdrowa?

EWI44 Oj raczej nic z tych chęci nie będzie

panistepelek A jak tam Klaudynka? jak zabki? i w ogóle zdrowa?
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
mialam rozowy z hauck a teraz mam jasny roz z tako runner czy jakos tak tu jest link
) Wozek jakos bardzo mi sie podoba i to ze ma raczke przekladana
)
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.2o2.pl/photo/product_info/4/c/4/1_4c444493fd9d.jpg
----------------------------------------------------------------------
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.2o2.pl/photo/product_info/4/c/4/1_4c444493fd9d.jpg
----------------------------------------------------------------------
Ostatnia edycja:
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
reklama
Sylcia Fajny ten wózek. Coś Ci chyba szwankuje bo dwa posty jeden pod drugim napisałaś. Zaznaczam że lepiej tak nie robić :-)
UMI No tak, wiem. Dziecko tak, ale bez brzucha :-)
JUSTYNKA mi małego karmi. Daje mu serek.
U mnie dzisiaj słonko święci, choć zimny wiatr wieje. Z justynka wyszłam na dwór. Siostra S przywiozła mam króliki i Mała strasznie lubi je karmić.
UMI No tak, wiem. Dziecko tak, ale bez brzucha :-)
JUSTYNKA mi małego karmi. Daje mu serek.
U mnie dzisiaj słonko święci, choć zimny wiatr wieje. Z justynka wyszłam na dwór. Siostra S przywiozła mam króliki i Mała strasznie lubi je karmić.