reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NIUNIA to Ty też 13 urodziłaś?
No tak w zaocznych szkołach to nic dziwnego i sama mówiłam że jak mnie nie przepuszczą to jak urodzę to pójdę do zaocznej lub wieczorowej i zaliczę ten ostatni rok, ale na szczęście się udało;-) A ile masz lat i jak masz na imię?

reklama
Dziewczyny zapraszamy na główny tam nas jest więcej:-)

Agulek20092 Jestesmy z tego samego rocznika tyle zę ja urodziłam 6 maja:-)

Umi ano uwazaj na mnie bo mi jeszcze czyms podpadniesz :-p:-D

Firanka :-D:-D:-D:-D az musze sobie to sciagnac na kompa i nagrac Przemkowi :-D:-D:-D

Lenka to czym predzaj kupcie zatyczki to kontaktow i zamkniecie szafek i szuflad - mowie Ci pomocna rzecz :-)

Ania Ty moze idz na jakies zajecia judo zebys sie rozladowala z tej energi :-p

A ja dzis pol dnia sprzatalam i opiekowalam sie synem siostry - Ala zadowolona , od kilku dni Jej ulubiona zabawa jest byc strazakiem albo kowbojka wiec miala towarzysza :-D:-D:-D

Lenka Ale to na poczatq tez bardzo interesowaly kable , bardziej je ciagnela niz lizala a potem nadszedl czas talerzy :szok::-D:-D:-D

Probowala ktoras moze zurawiny , wogole dobra jest ? chce Ja kupic jutro bo od jakiegos czasu mam chcice na mieso z serem ,ananasem i zurawina wlasnie :sorry2::zawstydzona/y:

zależy kto co lubi. miałam okazję spróbować tylko suszoną żurawinę i ogólnie lubię słodkie rzeczy, ale to było okropne, wręcz za słodkie. nie podeszło mi w ogóle.
raz z koleżanką jadłam mięso w sosie żurawinowo jakimś tam (nie pamiętam dokładnie), średnio mi smakowało a potem było mi przez cały dzień niedobrze. chociaż sok żurawinowy czemu nie:-D

ogólnie mięso z ananasem najlepsze:tak:

Ja jadłam. Bardziej smakują mi klopsiki mielone w ciemnym sosie z borówką. Muszę też pokombinować w kuchni. Kiedys mnie dziwiło,ze tak mozna jesc. Bo ja nie lubie mieszac smakow. Ale potem zmieniłam zdanie. Do ananasa sie nie przekonałam-tylko w deserze.

reklama
Hej

to ja może napiszę to samo co na poprzednim wątku. Mam na imię Agnieszka i mam 19 lat. 13 września przyszedł na świat mój syn Krystianek;-)

Do góry