reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

baska szczerze mówiąc tu u nas chyba nawet aerobiku nie ma :dry: na tym moim sprzęcie 70 wymachów zrobiłam i już nie mogę :-p z hula hop też tak robiłam, że coś oglądałam i kręciłam, mogłam kręcić naprawdę długo, a teraz po ciąży chciałam kręcić i nie umiem :dry: muszę sobie nowe kupić, bo to jakieś kwadratowe się zrobiło :-p

Grecja dlaczego nie pisałaś jak przyszły stare mamuśki? przecież tak samo mogą tu pisać te stare jak i te nowe :-) po prostu śledź co piszemy i tak samo się udzielaj :tak:

polna haha nie wyłączam :-D:-D więc jak mam chwilkę wolnego to wchodzę poczytać :-p a co za dużo piszę?.. może nudzi Was moje pisanie i mam pisać mniej...? :zawstydzona/y:

Ja już po ćwiczeniach, nie wiem czy dam jeszcze rade poćwiczyć, chyba już dzisiaj dam sobie luz :-p

reklama
anetka nie , nie ja Ci nie zabraniam pisac :no::-p poprostu zawsze jestes na BB , akurat teraz Cie nie ma - jakies swieto :sorry2::-D

kolia no widzisz , a u mnie teraz @ sa okropne :dry: boli dzien przed , w dniu i pod koniec :wściekła/y: ja to zawsze sie smialam z kolezanek ze przesadzaja z tymi bolami a jednak prawde mowily :sorry2:

Grecja zwariowalas albo faktycznie w ciazy Jestes :-p:-D do soboty wszystko sie wyjasni ;-)

polna chyba zwariowałam:-D głupio mi będzie po raz drugi iść do osiedlowej apteki i prosić o test:-D
anetka że nowe i stare mogą pisać to wiem, ale ja to nawet przyszłą mamuśką nie jestem:-p w każdym razie kiedyś w końcu będę, więc dzięki forum wiem więcej:-)

Grecja ja to po testy jechalam do miasta oddalonego o 20 km odemnie bo sie balam ze ktos mnie zobaczy :-D a najlepsze bylo ze jak zapraszalam kuzynke na slub to mi powiedziala ze w tej aptece pracuje i mnie wlasnie widziala ze bylam tam ale co kupowalam to zapomniala sie spytac , farta mialam jak nie wiem bo jej matka to najwieksza plotkara :szok::-D:no:

polna tu na szczęście mnie nikt nie zna bo w tym mieście tylko studiuję, a mieszkam gdzie indziej. ale ogólnie tak w środku się czuje, że głupio. szczególnie, że ja taka młoda:-) a jeszcze lepsze jest to, że ostatnio tam kupowałam tabletki anty na przyszły cykl, bo chciałam zacząć brać. to se baba pomyśli, że ja jakaś niezdecydowana:-D

anetka ja komputera tez w dzien w ogole nie wylaczam:-p
polna ja nawet nie mialam takiego problemu bo jak powiedzialm P, ze chcer zrobic to on poszedl kupic nawet sie nie spytal czy ja mam isc:-p a z @ spolczuje mi sie naszczescie na lepsze zmienilo:-)

No a ja ide powoli wsyztko szykowac do kapieli malego no i wydelegowac go do spania:-)

Cześć dziewczyny, pamięta mnie ktoś w ogóle?:-D
ostatnio nic nie pisałam bo nie chciałam się wcinać jak stare mamusie przyszły i w ogóle jak nie w temacie jestem :-p ale już nie mogłam wytrzymać, żeby czegoś nie skrobnąć...
ogólnie to non stop mam zaliczenia i egzaminy, już powoli wymiękam ale jeszcze tylko tydzień i pare dni więc może jakoś wytrzymam...
poza tym to dzisiaj mam termin @ ale jakoś nie przychodzi... może forum ma taki wpływ na mnie:-Dale tak serio to nawet się nie zanosi na @, może jutro...:szok:

Niedobła ty niedobła :-p "bo nie chciałam się wcinać jak stare mamusie przyszły" a co my gryziemy ?! :-p :-D

Hej młode mamusie :-)

Dalej jakoś nie mogę wkręcić sie w Wasze towarzystwo, ale może na to potrzeba czasu ... :tak: Poza tym nie chciałam się wcinać jak toczyły się tu dyskusję :zawstydzona/y:

Chciałam się z Wami podzielić moim szczęściem, a więc ... Byliśmy u lekarza i widzieliśmy Naszego Maluszka :-D Rany co za cudowne uczucie, zwłaszcza, gdy taki 5 cm szkrab macha rączkami jak szalony :-D Wszystko jest w porządku, Nasza Kruszynka rozwija się dobrze oraz wyniki moich badań również są ok :-D
Także skończyłam z zamartwianiem się, czytaniem głupstw na necie i teraz cieszę się swoim stanem :-)

Zawsze jest ciężko się wkręcić ale trzeba cierpliwości i dużo się udzielać :-) I DUŻO SIĘ WCINAĆ ! :-p no i zazdroszczę tych słodkich 5cm w brzuszku :-)

Muszę się pożalić! :zawstydzona/y:
Zamówiłam na allegro Leg Magic, takie coś do ćwiczeń, dzisiaj doszło i jak na to wlazłam to myślałam, że oszaleje, nie daje rady na tym ćwiczyć, nie dość, że tak ciężko złączyć na tym nogi to jeszcze po niecałej minucie myślałam, że umre :wściekła/y:

Im ciężej tym lepiej :-) tzn większe efekty tak myślę i jak to ktoś mądry napisał nie liczy się ilość wykonanych ćwiczeń tylko jakość ;-)

Hej. Już parę razy wcześniej was odwiedziłam ale już teraz jestem mama na pełen etat.:-D Mam na imię Paula, mam dwadzieścia lat a moje ponad trzytygodniowe szczęście to Aleks:-)

Witamy wśród nas i gratuluje :-)

mi to chyba by całe życie przed oczami przeleciało:-D
na razie się nie martwię. zacznę w sobotę jak dalej nie przyjdzie. a wy tak na samiuśkim począteczku miałyście jakieś objawy konkretne? tzn takie, które były dziwne, prawie jak na @ ale nie to samo?

Hehe ja to byłam w szoku właśnie się rozstałam z chłopakiem byłam z innym wróciłam z melanżu poszłam do apteki po jakieś coś na anemie i przy okazji test kupiłam bo mi się @ spóźniała ale tak na spokojnie tylko żeby było pewne że nie jestem w ciąży ...robię patrzę a tam 2 krechy :szok: wtedy wynajmowałam pokój u takiego ziomka i tylko było o ***** Marek jestem w ciąży usiadłam i chyba ze 3 fajki zjarałam :-p ...później z byłym czyli ojcem dziecka na testy ze krwi pojechałam i było pewne że jestem w 6 tygodniu ten się zaczął cieszyć jak głupi wróciliśmy do siebie i jakoś tam dalej szło :-p ale gorszego przywitania ciąży chyba nie mogłam mieć i gorszego momentu na ciąże :-p
Ło ...:baffled: przepraszam że tak się rozpisałam poniosło mnie :-p :-D

Idę kąpać Mychę :-)

femme fatal to widzę, że u ciebie hardcorowo było:-D ale dobrze, że wróciliście do siebie i już wszystko w porządku:tak:
mój to by się pewnie dopiero po jakimś czasie cieszył, bo teraz trochę problemów mu się nazbierało:baffled: w każdym razie, czekam do soboty

Hej, ja tylko na chwilę..
chciałam napisać, że Zuza już wykąpana i śpi.. :tak: mam nadzieję,że to nie dla niej drzemka, tylko że zasnęła już na noc ;-)

a teraz lecę, mój P się kąpie i jak wyjdzie to chcę z nim spędzić trochę czasu :tak: w końcu trochę go dla siebie mamy :cool2:

To dobranoc mamuśki :-)

reklama
GRECJA wiesz ja mialam podobnie jak ty heh ;p tez sie nie zanosilo zebym miala dostac @ i nie dostawalam okresu przez ponad 2 miesiace he ;p ale to nie byla ciaza tylko zaburzenia hormonalne ;p chociaz u ciebie moze byc inaczej i zostaniesz mamusia :-)

Do góry