femme u nas np w Płocku. Co spadły pierwsze takie duże opady to po 3 dniach dopiero zaczęli odśnieżać!!! A śniegu było na pół metra... I jak odśnieżyli to zasypywali wszystkie samochody, wszystkie chodniki i nie dalo sie nigdzie wyjsc ;/ Jak szlam z psem to myslalam ze sie zabije, bo ani solą ani piaskiem nie bylo nasypane, ani nie bylo odśnieżone. Później sie dziwią ze ludzie łamią się, kierowcy mają wypadki.. a niby mandaty wlepiaja za szybką jazde za np przekraczanie predkosci czy za niestosowanie sie do znakow drogowych. To niech i oni sie stosują do warunków pogodowych. Te podatki ida na co? Żebyśmy nie mogli spokojnie jechać, albo wyjśc z domu bo z kazdym krokiem mozna sie połamać?
Jak tak to przed zimą zapowiadają ze sie szykują, ze maja tyle i tyle odśnieżaczy ze są przygotowani.. A jak co do czego to nie mozna czuc sie bezpiecznie..
grecja moj P wogóle prawka nie ma ;P Bez prawka jeździł. Teraz wogóle nie jeździ bo mu zabroniłam.

Hehe
Mój tata jak mial 13 lat to jeździł do niemiec zeby zarobić pieniędzy troche.. I jeździł bez prawka jakieś 10 lat ;P Pozniej jak zrobił to jeździł np tirami bez zezwolenia itd. a ostatnie 2 lata co minęły to pozdawał wszystko bez uczenia bez niczego. I wogóle jak poszedł na tiry to egzaminator sie na ojca wkurzył, bo tata mu jeszcze tłumaczył wszystko co i jak hah i tamten sie tak wnerwił ze ojciec wie wiecej od niego i go udupił ;p Ojciec popełnił błąd jak jechal a tamten egzaminator mu uznał a tata mu wyjaśnił ze ma błąd...Hehe sam siebie wsypał, za drugim razem znowu egzaminator chciał mu przybić bład a ojciec sie nie dał. I dopiero za 4 razem mu zaliczył (a na tiry u nas akurat jeden i ten sam jest egzaminator ;p)
Ogólnie powiem szczerze ze moj tata podstawowke skonczyl tylko a jest takim zaradnym czlowiekiem.. Wogóle w samochodach, każda najmniejsza czesc zna.. Wie wszystko o samochodach, o przepisach itd.. Wogóle niby jest bez szkoly a wie duzo wiecej od nauczycieli niektórych.. No moze prócz pisowni.. "Mój" pisze tak: "muj" albo tfój.. hahaha

ale jest dyslektykiem i mu wybaczam te błedy..
Ale wyobraźcie sobie jak są wystawione aukcje na allegro.. Trzeba po nim poprawiać wszystko ;P
Wyobraźcie sobie że moj tata już miał tyle zawodów... Uczył sie na krawca (krawiectwo ciężkie..)ale jak stwierdzil ze juz wszystko umie to olał szkole wolał pracować.. Pózniej był chydraulikiem, sprzedawal samochody, pozniej mial sklep z kosmetykami, sklep z petardami, pozniej czesci samochodowe, mial warsztat samochodowy, miał komis, miał sklep z zabawkami. Hehe Miał sklep z ciuszkami

Ogólnie obrotny facet
grecja moja babcia alkoholiczka to jak slyszy o kosciele to drze sie ze wykastrowac wszystkich ich naciagaczy, rydzyka powiesic haha nie nawidzi i dziadek tez, i moze dlatego obie moje babcie sie nie lubią ;p