reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam, znowu mnie tu trochę nie było mimo, że miałam ferie :-)
100dniówka się udała jak najbardziej, ale za to walentynki przespałam. mieliśmy iść do kina, a skończyło się na tym, że siedzieliśmy wieczorem z winem i oglądaliśmy filmy:-pniby lepsze to niż nic.
artystka pewnie tylko patrzeć jak będziesz rodzić. chyba nie możesz się doczekać, co? :-)

Magda ja bym chyba roztyla sie jak taka dzika swinia pracujac w tak kuszocym miejscu.

Asheara ja tez sie wlasnie zastanawiam gdzie Ty milas te wszystkie kolczyki??? JA mialam tylko w pepku,nosie,uszach i jezyku.

maagda - chetnie, ale nawet nie wiem gdzie znajduja sie Pionki :-D
firana - nos, pepek x 2, a reszta uszy [od gory do dolu :-D ]
wszystkie wyciagnelam procz nosa, i 3 z uszow.
A teraz bede robic ponownie w pepku, zeby zaretuszowac chociaz troche obwisła skore wokol pepka po ciazy, i ogolnie odwrocic uwage od rozstepow :sorry:
artystka - poleciało Pw, odpisuj babo bo mamy malo czasu juz :p

Witam

Ewi, artystka, Asheara - Dziekuje, miło, że podobają Wam się moje zdjęcia.

firanka - Doczytałam, że w Walentynki pracowałaś od 14 a co ja mam powiedziec jak byłam w pracy od 8 rano w niedziele do 8 w poniedziałek :p

matosia - Zdjęcia robię najzwyklejszą cyfrówką.

artystka - Nono.... a to Ci niespodzianka... życzę więc udanego i małobolesnego porodu. Tak swoją drogą to miałam podobnie jak Maagda, bo od 5 miesiąca w ogóle córcia była bardzo nisko i rozwarcie na 3 a w końcu tez urodziła się kilka dni po terminie. :p

umi - W jakich godzinach pracujesz?

Czy u Was też ciągle pasa śnieg?? Jak córcia wstane idą z nią na dwór... pewnie znowu będzie chciała na tyłku zjeżdźać z usypanej ze sniegu górki i chodzić po zaspach :p

Ostatnia edycja:
Artystka no to fajnie:) oby wszystko było ok. :) ale wiesz ja miałam to samo poszłam do gina w lutym , a on że wszystko już do porodu nawet 3 cm rozwarcia miałam i Łucja urodziła się 10 dni po terminie i to cesarką ;D ale oby u Ciebie nie trzeba było tyle czekać bo to męczące :)
Asheara ło jezu ;D to gdzie Ty miałaś te kolczyki ;D;-) a na kebaba zapraszam :tak:
..

wlasnie pisałam artystce to samo, byłam na patologii i miałam 3cm rozwarcia, nie mieli juz mnie nawet wypuszczac bo na dniach mialam rodzic [37tc] ale wypuscili, powiedzieli ze lepie jjak poczekam na rozwiazanie w domu. i co? urodziłam 7 dni po terminie [41tc] czyli 4 tyg. pozniej :-D:-D:-D
Co jeszcze lepsze w 37tc mialam 3cm rozwarcia, a 2tyg pozniej na wizycie u gina, nie bylo rozwarcia wogole :rofl2::rofl2::rofl2:

No ale, nigdy nie wiadomo, moze u Artystki rzeczywiscie bedzie tak, ze urodzi predko.

artystka - a Ty kupujesz nowy wozek? :szok: Ja bym w zyciu nie kupila nowej gondoli. Nie oplaca sie na 5 miesiecy, tak sadze. Chyba, ze taka za 3-4stowki.

My niedawno kupilismy spacerowkę, jakis tydz temu. Damian jest w niebowziety, macha łapkami i sie usmiecha jak go do niej wkladamy, ale poki co jeździ w pozycji pol lezacej.

coneco traffic
WÓZEK SPACEROWY CONECO TRAFFIC NOWY! (914746523) - Aukcje internetowe Allegro

sprawuje sie swietnie poki co :tak:

Asheara ja też już nie kupię nowego wózka właśnie swój usiłuję sprzedać bo chce kupić lekka spacerówkę ;)
firanka oj nie roztyłabyś się bo za wszystko trzeba płacić z własnej kieszeni ;)

panistempelek ja zawsze od 8-16 i musze wstawac o 6:40:confused2::-p a ty masz na zmiany? Tak u mnie nic nie odsniezona chodzi sie fatalnie porazka jakas....
firanka dzikie świnie maja całkiem niezła figurę:-D:-p
Maagda_ eee to kicha a znizki dla znajomych, rodziny albo cos?:-p na ile masz staż?

reklama
Do góry