reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasie wiesz, można kupić tabletki za 15zł i za ok. 30, zależy jakie ci będą pasować. ale wg mnie te niecałe 30zł (nawet) raz na miesiąc to nie majątek:-p zawsze można spróbować od tych tańszych, może akurat będą ok

reklama
tylko że jak karmisz piersią to tabletki chyba odpadają:-pno ale pójdziesz do gina to on ci wszystko powie. może coś innego zaproponuje:-)

Cilest brałam nie był drogi jakieś 19 zł i nie ma po nim skutków ubocznych plastry Evra też są fajne 1 raz w tygodniu sie go zmienia i max komfort ale są droższe jakieś 45zł ale wiem że są jeszcze inne te brałam ja

wiem że to zapora ja stosowałam 6 miesięcy potem odstawiłam i jest Maleństwo :-p a wcześniej 4 lata cilest i tylko mi piersi urosły o 1 rozmiar :-) ale ku mojemu zadowoleniu :-p
Grecja a ty co stosowałaś?

mi też gin proponował ten krążek NuvaRing czy coś w tym stylu, ale jakoś nie mogłam się skusić na niego. ja biorę Novynette, pierwszy wybór i trafny. cena zależy od apteki ale tak ok 25-29zł. za Cilest miałam drugą alternatywę gdyby te pierwsze się nie przyjęły:-p

bo ja jeszcze nic nie stosowałam chcieliśmy mieć dziecko ale teraz muszę bo nie chce narazie kolejnej ciąży a co do rozstępów to dalej się kremowałam ale nie systematycznie i trochę znikły ale nie wszystkie:no:

a nie wiecie czy są jakieś tańsze plasterki?

Ostatnia edycja:
smaruj wytrwale przyniesie efekty ale będzie lepiej ;-) plus ostra gąbka :tak:
a te spirale podobno fajne są moja mama stosuje ale zakładanie jest dość niefajne wiec to zależy ale tak jak pisze Grecja gin ci zrobi badania hormonalne i dopasuje coś idealnego :tak:

reklama
dzięki bo trochę nie wiedziałam co z tym zrobić tyle różnych rzeczy czyta się o tym wszystkim i jeszcze mój M panicznie się boi żebym sobie nie zaszkodziła

Do góry