reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam.
IXI Dobrze że zagrożenie minęło. I odpoczywaj a póki Twój tak lata to wykorzystuj to na maksa :-)
a co do matury to ja jak dwa lata temu zdawałam to ustne miałam mieć na koniec maja 26 i 28 tak więc 20 to jeszcze nie tak późno.
PATRYCJA Rzeczywiście dzielny z Sebka chłopak :-)
MYSIA Trzymam kciuki za lekcję.

ja wczoraj pół dnia na dworze przesiedziałam. Po południu trochę popadało ale zaraz słonko wyszło to wyszliśmy jeszcze raz i aż do 18 siedzieliśmy.

Clio to ty może jakaś wiedzma jesteś czy coś,masz takie telepatyczne zdolności:-) A matura z historii ale wątpie, że ją zdam bo zero przygotowań do niej ale ją mogę nie zdać więc skupiam się na innych. A jak twój brzuszek rośnie? i wiedzę, że to chłopiec, gratuluję;-)
Patrycja na noc kawę :szok: jak ty później śpisz:happy: a małemu współczuje ale jak na faceta przystało twardy był:-);-)

No idę spać bo już od dawna się przymierzam a później się dziwie, że nie wyspana jestem ciągle:sorry2:
Kolia kawa to tylko na rozgrzanie jak jestem zmeczona bardzo to zadna kawa mi nie przeszkodzi w spaniu.....

Kingusia trzymam Kciuki za Kornelke ze by to jednak nie była skaza
kolia powodzenia na maturce wprawdzie jeszcze troche czasu masz no ale:-)
pati biedny Sebuś eh
Mysia618 Jak tam indywidualne ja kiedys chciała przejsc ale mi sie nie opłacało dla tego taka ciekawska jestem:-p
ixidixi nie przemęczaj sie i korzystaj puki twój chce koło ciebie skakac odpocznij teraz bo jak malenstwo sie urodzi to nie będzie czasu na odpoczynek:-)
Ewi uroki posiadania własnego podwórka o ile zimy wam nie zazdroszczę to lata bardzo

Wczoraj myślałam ze powieszę małego na suszarce z oknem tak mnie zdenerwował:/ Wyobraźcie sobie wracam z chodzenia cisza spokój mały super spi mija magiczna godzina 21:30 i ten sie budzi oczy jak 5 złotówki ziewa ale twardo nie chce isc spac tylko co jakiś czas sie drze i kładzie, wziełam go do nas ale tak skopał Tomka ze poszedł biedny na podłogę spać, zasnął gdzieś o 22 a o 1 w nocy powtórka z rozrywki porażka:/

Bardzo prosimy o głosik na nas Misiowanka

umi2- Jej właśnie jestem po lekcji geografii....powiem szczerze że ok ale trzeba się wykazać wiedzą:-):-)psor nie denerwuje sie na Ciebie, tłumaczy wszystko ok wszystko dobrze;-);-)teraz czekam na faceta z historii miał być o 9:30 ale coś się spóźnia he he:baffled::baffled:

kolia - a ja tez ostatnio rozmyslalam o Tobie co sie z tobą dzieje :-p
ixidixi - o rany, wspolczuje... dobrze, ze masz kogos kto sie Toba zajmuje :tak:
ale jak Ty zdasz maturę?
clio - ja jeszcze matury niestety nie zdaję... rocznikowo powinnam byc w klasie 1 sredniego.

piekna pogoda, my sie najemy i spadamy na spacer :-)

Ixidixi korzystaj i niech skacze w końcu ma się kim opiekować;-)
Ewi dokładnie tak jak Umi napisała jak się robi ciepło to by się chciało mieć taki podwórko:-)
Umi no mi się wydaje, że własnie bradzo mało mam:-p

No nic pora by była zbierać się do szkoły a mi się już nie chce, że hoho. :blink:

witam sie ;-)

Pogoda super ;-) dzieciom dam obiadek niedługo i idziemy na dworek :-D
Póki mam ochote i sile...:-D malu strasznie sie wierci jak jestem na dworze:-) ale nie daje sie i chodzę, lub sobie siadam troszkę na laweczce...
No trzymam za was maturowiczku kciuki! ;-) bedzie dobrze...

Ja sobie zaczynam uświadamiać ze jeszcze troszke ponad miesiac i bedzie nas wiecej w domu...:szok: niewiem jak sobie dam rade... zaczynam sie martwic... ehhhh

patrycja9009 pewnie tak:) ale ja zostałam marcówką:p moja się nie śpieszyła :) wolała w marcu się urodzić;)

u mojej jednak to nie kolki... raczej to był głód
ponieważ z mojej jednej piersi ściągam po 20 ml ...

więc jak ona miała się najadać??

przeszłam na modyfikowane, a moje będę ściągać i jak zbiorę 120 ml buteleczkę taką całą mojego mleczka to jej dam
a tak to modyf.
czytałam, że 1-2 miesięczne dziecko powinno jeść 6 razy na dobe (po 110 - 120 ml )

teraz wypiła 90 ml :) i sobie grzecznie leży i się rozgląda wszędzie ;)

a na tą skórkę to raczej nie skaza białkowa
ale powinnam się wstrzymać z krowim mlekiem, żeby zobaczyć jak reakcja będzie...

ale możliwe,że przez to, że była bardzo wysuszona ... i dlatego tak się zrobiło
ale dostałam maść :)
i pomaga

chociaż wcześniej smarowałam ją rumiankiem i też łagodził tą buźke :)

reklama
Ewi44 zazdroszcze Ci ogródka, ja mieszkam w bloku i zawsze chcialam miec ogrodek.Ale jak bedziemy budowac z moim P dom pewnie za jakis rok gora 2 to napewno gdzies na wsi :) Uwielbiam wsie poprotu :)

Umi2 ja mieszkam jeszcze z rodzicami i mam siostre ktora ma 4 lata i przychodzi wieczori ta zaczyna plakac nie wiadomo czemu, lezy i sobie placze i nie powie czemu. Teraz jest chora to wogole jest marudna... Czasami doprowadza mnie do szalu, ale coz nie moge sie teraz denerwowac :) Juz zagłosowalam :)

Mysia618 wiedzialam ze bedzie ok, teraz nie moga na ciebie krzyczec heh :) Wiec beda traktowac cie jaj jajko :) Ale na indywidualnym mozna sie lepiej nauczyc bo jednak uczy tylko ciebie, u mnie to najgorzej by bylo chyba z historia bo jej nie cierpie i w szkole to zawsze sie czyms zajme, a tak to musialabym sluchac :p

U mnie to dzisiaj totalny len, juz niedlugo 12 a ja jeszcze sie z lozka nie podnioslam :p w domu taki balagdan ze lepiej nie mowic, bo Oliwka nie spi juz od 6 i sie bawi i caly czas rozwala:p Ale coż trzeba sie podniesc posprzatac i zjesc sniadanko :)

U mnie pogoda tez ladna ale niestety musze siedziec z chora siostra w domku wiec sobie nie wyjde.. Peszek.

Spadam odezwe sie pozniej. Buziki :* Miłego dnia :)

Do góry