reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzieki dziewczyny :)

Jestem dumna z mamy i z brata :D

Pamiętacie jak spytała któraś o zainteresowania?

Ja robię biżuterie.. ot tak z nudów..

Więc gdyby ktoś chciał cosik ładnego kupić to zapraszam :)

Umi wybacz, że się tutaj reklamuje:zawstydzona/y:

kolczyki 5b.jpgkolczyki 1.JPGkolczyki 8.jpgkolczyki 3.jpgkolczyki 12.JPGkolczyk 2.jpgkolczyki 11b.jpgkolczyki 4.JPGkolczyki 7b.jpgkolczyki 10.jpg

Zobacz załącznik 277596Zobacz załącznik 277597Zobacz załącznik 277598Zobacz załącznik 277599Zobacz załącznik 277600Zobacz załącznik 277601Zobacz załącznik 277602Zobacz załącznik 277603Zobacz załącznik 277604Zobacz załącznik 277605

a powiedz mi z czego ta bizuteria jest? czy zawieraja w sobie te elemnty bezposrednio stykajace sie z uchem nikiel?

bo ja niestety nie moge miec nic co z niklem zwiazane gdyz moje cialo go nie akcpetuje

Daffodill bigle wszystkie są posrebrzane :)

Mam mnóstwo kolczyków :D

A zapomniałam dodać że gdyby któraś chciała coś w konkretnym kolorze, lub jakieś inne wymyślone to piszcie :D postaram się coś zdziałać..

hej dziewczyny :) ale naskrobałyście
ixi kolczyki super ja mam słabość do ozdóbek :D
lolak a tobie coś się dzieje? zauważyłaś coś że może się zaczynać? mnie już nosi niedobrze mi od niedzieli słąbo i wogóle maniakalnie sprzątam i układam hehe

Elizka Każdej z nas coś skapneło:-) mnie pierwszy post na 2800 stronie a tobie 28000 post hihi
No i tak musi byc;-)

Zobacz załącznik 277596Zobacz załącznik 277597Zobacz załącznik 277598Zobacz załącznik 277599Zobacz załącznik 277600Zobacz załącznik 277601Zobacz załącznik 277602Zobacz załącznik 277603Zobacz załącznik 277604Zobacz załącznik 277605
Oooo, podoba mi sie nr 7 ile za nie chcesz?;)))
wiesz kiedys mi sie udalo kupic takie co niklu nie zawieraly a boje sie ze jak kupie a spodoably mi sie niektore i nie chcialabym by tylko leżały.
Skąd ja to znam.... mi zaraz uszy ropieją, bolą i wogóle...://// ehhhh

reklama
Hej dziewczyny mniej więcej was czsytałam dzisiaj ale nie mogłam dlużej posiedzieć i nie miałam czasu odpisać ;-) Zainspirowana Vegas zaczełam uczyc Mikiego posyłać buzki i całkiem nieźle mu idzie tylko nie jestem pewna czy wie co robi :-p A i idzie kominiarz po drabinie nam coraz lepiej idzie tylko zapomina pukać :-)

Ixi brat pierwsza klasa i jaki klocuszek :-)

I zapomnialam co mialam odpisać :-p

Do góry