reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom to sobie odpoczniesz troszeczke;-) jesli z dzieckiem mozna odpoczac :-D hehe

Kurcze ja to juz myslalam ze bede mieć migrene tak mnie glowa zaczela bolec... ale teraz przestalo ufff.... oby nie wróciło bo z migrena jestem nie do życia...:dry:
A u mnie nie dos ze pada to teraz tak wieje ze w domu sie chlodno zrobilo, trzeba bedzie przepalic heh;/

reklama
Eizka - Nie mam cale szczescie migren. Ale bólu głowy takiego pojedynczego nienawidze, jestem tak zla, i nie moge sie kompletnie na niczym skupic :sorry2:

moje zeby madrosci wychodzily i tez strasnie bolesnie... mam dwa na dole, jeden wychodzil jeszcze jak bylam w ciazy z mikim:dry: czasem niestety musialam brac procha tak bolał:|
ja mam wszytkie 4:d tzn juz 3 bo jednego dziada w ciazy sie pozbylam:D ale wychodzenie iech bolalo niesamowicie az szczekoscicku dostalam.

Witam laski, jak zwykle produkcja pełną para jak siadam o późniejszej h to tylko myśle ile będe miała do nadrabiania:-p U mnie nocka nie njagorsza tylko mały sobie tyłek odpażył i nie chciał na plecach leżeć co było problemem jak mleko mu dawałam ale jakoś przeżyliśmy. A teraz uwaga uwaga patrze przez okno a tu słoneczko :-D

Fikusek współczuje dentysty ja miałam ostatnio mleczny ząb kanałowo leczony powiedziała, że tak żadko się to zdaża, że mi cene zmiejszyła ale ja już dziękuje za dentyste :-p

A mi ząb mądrości wyszedł dopiero jeden ale tylko do połowy ale i tak jak wychodził to szału dostawałam. ja chyba głupsza jestem, że mi nie wychodzą :sorry2::happy2:

mi 2 dolne tak w polowie stanely i w efekcie bola co chwile bo wysuwaja sie co jakics czas chyba po milimetrze:d albo po prostu moja madrosc stoji pod wielkiem znakiem zapytania:D:D
Misia jak będziesz się dobrze na poczatku pażdziernika czuła to fatycznie na wszelki wypadek dokumenty potrezbne do torebki i można śmigać ;-) No i nie rozumiem ludzi co potrafią z marszu wstać z łóżka :-p

No i reszte zapomniałam.
a ja wybulilam za kanalowca 200 zl:/ a na koniec babkla powiedziala ze i tak moze byc niedlugo do wyrwania:/

no ja tak myśle żeby kiedys na historii nagle wstać i powiedziec dyrektorowi, "sorze wody mi odeszły" ja bym sie nie zdziwiła jakby mi sie tak udało bo czuje ze ja sie zorientuje ze rodze dopiero jak mi wody odejdą...;-)
dyrektor padnie na zawal:D:D
Fikusek Ja w czwartek idę na wizytę do dentysty. Ciekawe co teraz wymyśli. Mam kilka zębów do leczenia i ciekawe który pójdzie pierwszy.:-) A jesłi miałabyś wyrywany ząb to tylko przy znieczuleniu. Wiec nie strachaj się. ja tez się strachalam i było ok. :tak: nawet nie bolało mnie potem. Tylko dziwnie było z ta dziura po nim.
Agnieszka A weź mi nie wspominaj o kanałowym leczeniu. Ja to się boję tego jak nic. te wiercenie jest dla mnie najgorsze.
a co do zębów mądrości to ja tak jak Umi mam wszystkie cztery. Ale nie wiem nawet kiedy wyszły, po prostu nie bolało mnie. Moje dzieci odziedziczyły po mnie bezbolesne ząbkowanie, he, he...
Wiem wiem ze znieczulenie bedzie ale wlasnie podobno czasami zdarza sie ze boli przy wyrywaniu,ja juz taka jestem ze jezeli chodzi o dentyste to panikuje bardzo:)Ja mialam kanalowo leczonego i nawet az tak nie bolalo,tylko zatrucie ale za dlugo to trwalo,5 wizyt i po godz na fotelu i o 200 zl portfel lzejszy i od tamtej pory powiedzialam ze jak zab bedzie z tylu to go wyrwe i nie bawie sie w kanalowe:) a ten co teraz chce wyrwac to on tez juz byl zatruty,moze dlatego nie boli jeszcze:/
Ewi No tak ja narzekam ze mój spi tylko 1,5 h najdluzej ale Kacper chodzi spac po 19 wiec wieczory mam wolne:-)

moj maly tez ostatnio w okolicach 19 chodzi spac:) ale wcale mu sie nie dziwie,ostatnio calymi dniami sie drze i Bog wie o co mu chodzi...

Elizka o kurczę no nie mogę przy tym się nie da nie śmiać :-D

Mój miki śpi w dzień ok. 2h więc jeszcze nie jest źle, ale jakprzestanie spać w dzień to będę miała żalobę po drzemkach :-p

DaffA Julka jakie lubi bajki??

ja mam telewizje cyfrowa "enke: i tam jest taki madry kanał 92 ktory nazywa sie babytv leca same bajki typowe dla dzieci... spiewanki urodzinowe, liczbowe, ulubiona bajka Draco o takim smoku, małpka Oliver, Przytulaczki. maja swoja strone internetowa:) rozne gry i zabawy bardzo muzyczny kanal i kolorowy:)

Umi wieczorem Julka wczesniej chodzila spac o 19 max 20 teraz po zmianie czasu ustawila sie na 21-22... ale juz niebawem kolejna zmiana zegarow i znow wszystko wroci do normy:)

chcialam cos jeszcze napisac i zapomnialam.

dorom zaglosowane:)

Ostatnia edycja:
reklama
powrócilam. moj maz byl na awarii sprzedali auto zodkreconym kołem i nikt o tym ne wiedzial! na szczescie nic sie nie stalo a facet po przejechaniu 20km zadzwonil ze cos z kołem nie taka klucza nie ma. jak sie okazalo koło ledwo sie trzymało. cale szczescie ze ten pan wyszedl z tego cało:)

Do góry