reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffodill- 1 i 3 rewelka. Właśnie o coś takiego mi chodzi. Napewno coś znajdę, mam jeszcze sporo czasu:)Masz link do strony z jakiej to wzięłaś?
Widzę,że Julcia jak burza idzie z ząbkami. My cały dół spuchnięty,ale narazie nic się nowego nie przebiło.

em-x no my sobie jakoś musimy radzić, mimo, że niektóre chodzą do szkoły jeszcze, tak jak ja, a jestem w 3 miesiącu ciąży i mam 19 lat ;) Pisz o swoich doświadczeniach :) na pewno się przydadzą Twoje rady i wypowiedzi ;)

Laski, ja jestem chyba przeziębiona... Dzisiaj czuję się jakby mnie walec przejechał, ale nie jest jeszcze tak źle, żeby iść do lekarza, myślę że znowu u mnie zmiana pogody będzie...

Właśnie zajadam się winogronem i nabieram siły...

Zastanawia mnie czy nie zrobić swojego małego przedstawienia osoby na zdjęciu w krótkich i długich włosach, ale nieco się wstydzę bo hmm jakoś mam niskie mniemanie o moim wyglądzie ... ;]

kiniorek91 - postaram sie pomoc jak tylko moge ;) a zastanawia mnie jeszcze, czy mnie spotykają Was moze nieprzyjemnosci z powodu ciąży w tak mlodym wieku? bo wiadomo jakie stare baby są, cały czas coś mamroczą. Ja sama wyglądam bardzo młodo, zawsze wyglądałam, jak bylam 2 lata temu w ciąży to widzialam te spojrzenia, zgadywanie ile mogę mieć lat, czasem jakis glupi komentarz. po prostu żałosne :/ więc zastanawia mnie jak to z Wami jest i jak sobie radzicie.

Daffodill - boskie :D

Laski a wyobrazacie sobie w czymś takim iść do ślubu????
dla mnie :szok:

Zobacz załącznik 280187
HAHAHA DOBRE:d:d
kiniorek91 - postaram sie pomoc jak tylko moge ;) a zastanawia mnie jeszcze, czy mnie spotykają Was moze nieprzyjemnosci z powodu ciąży w tak mlodym wieku? bo wiadomo jakie stare baby są, cały czas coś mamroczą. Ja sama wyglądam bardzo młodo, zawsze wyglądałam, jak bylam 2 lata temu w ciąży to widzialam te spojrzenia, zgadywanie ile mogę mieć lat, czasem jakis glupi komentarz. po prostu żałosne :/ więc zastanawia mnie jak to z Wami jest i jak sobie radzicie.

ja mam 22 latka i 9 mies syna a na dodatek jestem samotna matka i jak narazie nie spotamy mnie zadne nieprzyjenosci,w dzisiejszych czasach to juz nie jest to takie dziwne:)

kiniorekty ludzi nie denerwuj tylko dawaj te foty...;-)
daff mi sie podoba ta 3 najbardziej z tych co pokazałaś Lence a to nastepne zdjecie to szok...:szok: ja wiem ze sie o gustach nie dyskutuje ale bez przesady....
em_x ja chodze do szkoły gdzie jest 1500 uczniów i dziś na rozpoczeciu to dziwnie mogli sie na mnie patrzec tylko pierwszoklasiści ale u mnie w szkole widok dziewczyny z brzuszkiem to codzienność. na ludzi na ulicy nie zwracam uwagi a w kolejce do lekarza czy w sklepie wiekszość znajomych wiec tylko sie uśmiechaja i mówią dzień dobry. wiecej przykrości może spowodować nawet ktoś bliski. mnie na przykład moja babcia z którą mieszkam ale po 2 tyg jej gadania przestałam zwracac na to uwage.

Dobra to wstawię jak tylko bratanek pojedzie do domu, bo akurat przyjechali po niego =P
Także za jakieś 10 min-15min wstawię ;)

em-x mnie nie spotkały na razie żadne nieprzyjemności, ale od jutra normalnie na lekcje idę więc nie wiem jak to w szkole będzie wyglądać...

reklama

witam nową mamę=) ja mam 22 lata, więc nie czuję się bardzo młodą mamą, taką raczej akurat=) poza tym nigdy złych komentarzy nie było pod naszym adresem może dlatego, że zawsze roześmianą mamusią jestem=) a jak mam ciężkie chwile to je kryję=]
Ale z kolei bardzo młodo wyglądam i przypuszczam, że jak ktoś mnie nie zna to może akurat sobie coś myslec. Ale mi to wali, swoje wiem a ciąża była długo oczekiwana=)

Lenka piękna kobieta z Ciebie!

Ostatnia edycja:
Do góry