Lenka a moze cos takiego????
Zobacz załącznik 280174 Zobacz załącznik 280175 Zobacz załącznik 280176
Zobacz załącznik 280174 Zobacz załącznik 280175 Zobacz załącznik 280176
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daffodill- 1 i 3 rewelka. Właśnie o coś takiego mi chodzi. Napewno coś znajdę, mam jeszcze sporo czasuMasz link do strony z jakiej to wzięłaś?
Widzę,że Julcia jak burza idzie z ząbkami. My cały dół spuchnięty,ale narazie nic się nowego nie przebiło.
HAHAHA DOBRE:d:d
kiniorek91 - postaram sie pomoc jak tylko mogea zastanawia mnie jeszcze, czy mnie spotykają Was moze nieprzyjemnosci z powodu ciąży w tak mlodym wieku? bo wiadomo jakie stare baby są, cały czas coś mamroczą. Ja sama wyglądam bardzo młodo, zawsze wyglądałam, jak bylam 2 lata temu w ciąży to widzialam te spojrzenia, zgadywanie ile mogę mieć lat, czasem jakis glupi komentarz. po prostu żałosne :/ więc zastanawia mnie jak to z Wami jest i jak sobie radzicie.
Daffodill - boskie![]()
witam nową mamę=) ja mam 22 lata, więc nie czuję się bardzo młodą mamą, taką raczej akurat=) poza tym nigdy złych komentarzy nie było pod naszym adresem może dlatego, że zawsze roześmianą mamusią jestem=) a jak mam ciężkie chwile to je kryję=]kiniorek91 - postaram sie pomoc jak tylko mogea zastanawia mnie jeszcze, czy mnie spotykają Was moze nieprzyjemnosci z powodu ciąży w tak mlodym wieku? bo wiadomo jakie stare baby są, cały czas coś mamroczą. Ja sama wyglądam bardzo młodo, zawsze wyglądałam, jak bylam 2 lata temu w ciąży to widzialam te spojrzenia, zgadywanie ile mogę mieć lat, czasem jakis glupi komentarz. po prostu żałosne :/ więc zastanawia mnie jak to z Wami jest i jak sobie radzicie.
Daffodill - boskie![]()