reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
anetka gratuluję stanu małżeńskiego :) teraz na sówaczku patrzę :) hehe
co do diet mnie pomogło liczenie kalorii i posiłki co 2/3 godziny :)

cześć wszystkim mamusiom :)
mariola ale mi słodzisz :p

clio dziękuję :-)
mi to się nie chce już tych kalorii liczyć. Ale posiłki jem właśnie co 3 godziny : o 9,12,15,18 :tak:

Ja sie dzis melduje:-) ide was nadrobic bo nie miałam jeszcze kiedy choć dzis juz prawie południe...
\clio po co przylazłas:-p??
anetka o widze odchudzasz sie powadzenia:-) byłas u dietetyka czy cos?

Witam i ja:)
Ale dziś pospałam. Dopiero o 10 z łożka wyszliśmy. Nie pamiętam kiedy ostatnio Adaś tyle spał.
Teraz się grzecznie bawi. Od kiedy wyzdrowiał znów mam kochane dziecko.
Ja chce schudnąć,ale nie wiem jak. Nigdy wcześniej na mnie zadne diety nie działały. Teraz poprostu chudłam co jakis czas. Najczęsciej jak Adaś był chory to zawsze jakies kilogramy leciały. Na dzien dzisiejszy 23. Teraz juz 3 miesiące waga stoi.
Chyba zacznę dziś robić brzuszki. W sumie to waga mi nie przeszkadza tylko chciałabym miec mniejszy brzuszek i troszkę jedrniejszą skóre.

Anetka az musze sobie znalexc ta twoja diete w necie:-p nie słyszalam o takim czyms:-p
Lenka takiej to dobrze, ja Ci powiem ze jesli chodzi o jedrnosc skóry to po porodzie miałam straszny flak a teraz skora sama mi sie uealtyczniła do tego stopnia ze mniej wiecej jest taka jak przed ciazą, oczywisci sadełko mam ale nie jest to jakies obwisłe sadełko:-p

umi słonko bo bardzo sie stęskniłam :rofl2: ja już nie chodzę kulam sie :-p:laugh2:
Alex i ja przespaliśmy cała noc :-D jestem wypoczęta
skurcze się powtarzają nie bolą ale są :sorry2: nie wiem ile to jeszcze potrwa ale chyba dam radę :-p

Bry laski:-)
Mariola dziekuje, dziekuje;-) odzywaj sie czesciej to sie wciągniesz jak i my :-D hehe

A tak apropo towstalam o 8, i nic nie robiac przetrwalam do 9.30, nakarmilam najmlodszego i poszlam do sąsiadki, oczywiscie sama :-D wróciłam teraz, 15min temu :-D a monż <lol> pojechal teraz po drzewo ;]
No maly placze, musze go wziac;] ehhh

reklama
Nie wiem czemu mam takiego flaka na brzuchu. Może za szybko schudłam. Bo ja nie mam dużego,odstającego brzucha. Tylko właśnie taką fałdkę. Nie wiem co z tym zrobić. Chyba najlepiej zajść w ciążę-to znów się ładnie skórka naciągnie:p

Do góry