reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi2 hahah nie no cos Ty ;) po prostu 31 dni minelo + 3 dni ktore mi sie spoznia okres :pP wiec chyba nie jest tak zle? z reszta czym ja sie martwie jak ja samotna ^^ nie wiem czemu mam jakies zmartwienia ;>

clio to superowo!:) nie moge sie doczekac, az urodzisz i pokazesz tego slodkiego bobaska , ah jak sobie przypominam jaka Nelcia byla mala to niedowierzam teraz, ze juz taka ona wyrosnieta i ma inna buzke troszke ;) " doroslejsza " hehe :D

no to wstawiam zdjatka malutkiej :p
z mam pomimo prwzerwatyw i tabletek ...

a kornelcia jest sliczna!!!! i juz ma 5 miesiecy jak ten czas leci!
co do zmartwien ja te

reklama
Oj Kasiuch to musisz isc do ginki:]

Kur.... Spadłam ze schodów!!!!!!!!!!:wściekła/y: Na szczescie tylko z dwóch stopni (juz kiedys tak spadłam ale bolało godrzej i nie moglam oddychac...) teraz za to bolą mnie obie rece i plecy na dole...:dry: no do jasnej ciasnej ten dom jest jakis pechowy! nigdy wiecej domu z schodami! brak slów... dobrze ze tu nie bede mieszkac do konca zycia...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::crazy: wrrrrr..............
Ajjj... :-(

ojej i kto by pomyslal ze masz z tym problem,taka szczupluta jestes. Mi lekarz tez zalecil badanie na cholesterol i mam w normie a wygladam na taa co by miala problem.

mam nadzieje ze pozbedziesz sie szybko tego problemu:*

Elizka ojej....ta to jest ze schodami. Ja mam ich w domu sporo i tez co jais czas musze na n ich glebe zaliczyc.:(
dziekuje no musze sie wybrac od ginki, i ja przekonac zeby dala mi jeszcze jedna szanse hehe, niestety bede musiala byc na diecie niskotluszczowej a teraz mnostwo majonezu jadlam i jedzenie z grilla:/ niestety nie umiem byc na diecie:/
ale teraz bede musiala:/

Kasiuch a Ty nie mialas sie przeprowadzac do UK?
tak mialam no K. jedzie teraz 18-go i ja dojezdzam ale jescze nie wiem dokladnie kiedy...

misia9212 Oj szczerze mówiąc nie, nawet nigdy tam nie byłam:-):-p ale nie mamy do siebie daleko to sie musimy kiedys spotkać choćby w połowie drogi hihi

Kingusia:-p Śliczna Kornelka , cudowna:-)

Kasiuch i jak denerwujesz sie? cieszysz?

Hej Dziewczynki :-)
Dawno nie pisałam a tu się dosyć tłoczno zrobiło:-D Witam wszystkie:-D i super im więcej nas tym lepiej :-D A ja nie pisałam bo moje maleństwo to mały diabełek który chciałby 300% mojej uwagi :sorry: i co zrobić jak sama z nim jestem to spacer, to obiad i sprzątanie a dni lecą :sorry: no ale teraz postaram się być na bierząco, bo obiecać że nadrobie to wszystko to nie mogę wybaczcie :sorry:

Wlasnie Was nadrobilam:)
Vegas mala jest slodka
Kingusia1991 , patrycja214 witam sie z Wami, Kinga sliczna ta twoja mala
Ixi mam nadzieje ze wszystko ok

U nas dzisiaj slonko, ale nie za cieplo bylismy na balkoniku bo na spacer brak czasu a teraz musze zmykac- obiad robic bo moj K przezywa i sie denerwuje ze tu siedze ://

Ixi trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

Kingusia córunia cudna!!!!!!

ziiiiiimnoooooooo no ale pogoda ładna więc uciekam na spacerek:blink:
edit.
Mariolka mój też się denerwował, no ale coś nanm się należy co nie???:laugh2::laugh2::laugh2:

heh no troszke nadrabiania miałam;) a Miki nie spał i teraz znów zasnoł sam w wózku:-D ale to dziecko jest dziesiaj jakies takie inne... jak sie obudzi to go ubiore i wsadze w nosidło i wyjde z nim na dwór:-) nie chce mi sie wózka znosic na dół i brudzic kólek... ;] heh
patrycja hmmm ja To cie nawet nie kojarze a pisze dlugawo tu:-) ale witam serdecznie. :tak:

reklama
Eliza a ja Cię pamiętam:tak:Ostatnio co pamiętam to Twoje ostatnie chwile przed porodem:tak:

edit.
Umi podrzucić Ci marudnisia ze skokiem rozwojowym?:laugh2:a tak poważnie no to przepraszam poprawię się AJ PROMIS!!!!!:laugh2:

Do góry