reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Bardzo śliczne zdjęciaw wakacje robilam sporo zdjęć i chcialabym sie pochwalić paroma ;-) jestem bardzo ciekawa Waszej opinii.
Zobacz załącznik 282423Zobacz załącznik 282424Zobacz załącznik 282425Zobacz załącznik 282427Zobacz załącznik 282428Zobacz załącznik 282429Zobacz załącznik 282430Zobacz załącznik 282426![]()

Ja żeby nie zapominać o tabsach zrobiłam sobie przypomnienie w tel.... jak mi dzwoni to biore... i po kłopocie :-)Witajcie wieczorem
Daff drogie to nosidlo bo ja widzialam za 250zl to troche duzo
Justysia1a ja mialam na czczo 76 wydaje mi sie ze to duzo skonsultuj sie z lekarzem, mam nadzieje ze to nie cukrzyca. Wydajesz mi sie bardzo znajoma, ale to tylko pewnie mi sie tak wydaje.
A co do anty... tez chcialabym zaczac cos brac ale co... ja mam problem z braniem jakichkolwiek tabletek na 100% bym zapominala ze trzeba brac tabsy,a do tego moj zoladek jest wrazliwy, a Elizka po tym co ty piszesz to nie wiem co myslec o zastrzykach, kusza mnie plastry
Vegas co ile przykleja sie taki plaster ??
em_x piekne zdjecia, ja sie nie znam na obrobce, ale czesto dorabiam jako fotograf robiac zdjecia na weselach. Mogloby sie wydawac ze jedno nie idzie z drugim w parze ale to chyba przez to ze wczesniej analogiem robilam, a Ty czym pstrykasz ?![]()
Ojej dużo zdrówka dla malutkiej :-(piekne zdjecia! bardzo podoba mi sie 4`
edit
ja mialam tylko badanie krzywej cukrowej ze wypijalam ROZTWÓR GLUKOZY 75G I PO GODZ MIALAM WYNIK 109.... A ZE ZAZWYCZAJ PO 75G WYNIK SPRAWDZA SIE PO 2 GODZ LEKARZ UZNAL ZA DOBRY.
no ale jak wyczytalas ze zbyt wysokie to musisz udac sie do lekarza bo moze to byc poczatek cukrzycy ciazowej. mam znajoma ktora w ciazy ja miala i musiala zastrzyki sobie robic.
co do plastrów Evra weszlam i poczytalam kilka for zdania podzielone jednak wiekszosc twierdzi ze sa dobre. pojde do lekarza i jak bedzie opcja po wynikach badan stosowania Evry to bardzo chetnie jes wypróbuje.
edit2:
Jula mi sie przeziebiła
ma katar i kicha. za kazdym kichnieciem luzne glutki wylatuja no i kaszle od tych glutkow bo chyba jej po gardelku splywaja!(
Mój Kuba tak już od kilku miesięcy je... On nie zje mniej niż 250 ml..Zdrówka dla Juleczki!!
A moja Perła na kolację wypiła aż 250ml kaszki, kiedy zawsze piła 125=P Ciekawe czy coś dłużej mi pośpi?

Ja zawsze chciałam mieć parke... Chłopiec miał byc starszy, dziewczynka młodsza... A ma dwóch synusiów... I Kcham ich nad życiedzieki za komplementy co do zdjec
dziewczyny, jak bylyscie w ciazy to mialyscie jakas preferowaną płeć? Ja zawsze marzylam o synku i az dwoch mi sie trafiloMoje marzenie po prostu sie spelnilo
ale chyba to u nas rodzinne, bo moja matka miala 3 synow i mnie jedną![]()

IXI Kochana trzymaj sie :-Fikusek mi sie nigdy nie zdazylo Julki zgniesc a od porodu 3 miesiace spala z nami ale mielismy wtedy wielkie loze sypialniane wiec miejsca bylo full.. ale teraz spimy na typowej dwuosobowej kanapie.. latwo nei jest wstaje z bolacymi plecami i szyja ale julka jest nie naruszona.
Wiadomosc od IXI:
Hej... Ja ledwo co kontaktuje, dali mi rano i w poludnie jakies silniejsze leki na skurcze i strasznie mnie otepily. Z malym wszystko OK.. Ale predko nie wyjde... znowu mialam jakies skurcze. Pozdrow wszystkie dziewczynyna forum i podziekuj za kciuki. Niestety nie jestem w stanie kazdej odpisac. Buziaki!
Misia ... jesteśmy z Tobą .. Clio a my sobie sami palimy kiedy chcemy.. Wczoraj mój z sąsiadem poszli napalić wieczorkiem i w nocy było bardzo przyjemnie cieplutko... Jeszcze teraz mam gorące kaloryferyKasiuch no ja właśnie nie wiem czemu to moje dziecię takie upartemoże wie ze TAK dobrze już nigdy nie będzie
![]()
em_x ja chciałam chłopca a mój B dziewczynkę jakmu powiedziałam potem o tym jak płeć już znaliśmy to mi odpowiedział że mogłam gouprzedzić to by się nie łudził
z IXI faktycznie nie za ciekawie ale najważniejsze żeby Oliwier sie trzymał dzielnie no i Ona teżbiedulka
Vegas ta twoja Perełka to zuch dziewczyna
fikusek ty to mróweczka jesteś
MISIA92 sms: dostaje leki na szybszy rozwój płucek Michałka gdyby się miało wcześniej zacząć i będą ich obserwować ale czują sie dobrze. a wy tam pewnie szalejecie na forum
ja też zmykam do łóżeczkazaczęli u nas na osiedlu grzać
jest milusio i nie marznę nareszcie
Dobranocka
![]()

;-)A Seba mi dziś patyczki rozwalił całe... Ci faceci nomariola pewnie ze dam znac tylko wykop mmnie do tego gina bo juz nie wiem ile czassu sie wybierammoze uda mi sie w ten piatek pojsc bo przyjmuje
witam sie z ranamy od 6 nie slimy,maly psoci,podarl mi waciki kmosmetyczne i lece to posprzatac i na sniadanko ruszamy
![]()

Oh... Ciężka noc za Tobą.. Trzymaj sie kochana:-Witam sie
nie wiem jak ja bede dzis funkcjonowac. julka zasnela o 21 ale wstala juz po 22 z placzem i nie dalo jej sie uspokoic. maz wyszedl z pokoju i spal w drugim a ja sie meczylam cala noc. ona w ogole nie chciala spac., taki katar ja chwycil na noc ze oddychac noskiem nie mogla. furczalo jej kaszlala od tego kataru i w ogole koszmar. posmarowalam jej dziasla bo te 3 zeby idace naraz sa bardzo bolesne i chociaz godzinke zdrzemnelysmy sie. ale juz od 4 ja sil ni9e mialam. poszlam zbudzic meza zeby on posiedzial a ja sie przespie i pozniej sie zmieimy. ale jakos o 5 udalo mu sie ja wlozyc do fetelika samochodwego tego do 9 kg bo tam wyzej jest glowa a z poduszki zjezdzala. no i od tej 5 do 7 pospala. szczerze? poki co nie czuje zmeczenia alejuz wiem co to bedzie tak kolo 12-13...ehhh bidulka moja. a mnie juz dzis nic nie boli kompletnie ale za to mowic nie moge. gardlo odmawia posluszenstwa.
Słodziaczek.... Strasznie mi sie podobaja jego oczka.. Kuba tez ma niebieskie ale takiej bardziej ciemne... A jego są poprostu boskieSuper zdjecia
Co do płci to ja pierwszqa chcialam córe i byla, potem chcialam chlopaczka i tez sie udalo:-)
No ale za trzecim razem nie wypalilo bo chcialam dziewczynke a mam Mikusia, ale nie oddałabym go za nic w świecie... ;-)
Witam sie z rana, ale malo wczoraj napisalyscie:-) spokojnie was nadrobilam.
Biedna ixi, trzymam kciuki za nią caly czas!
Za misie tez trzymam, i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.
Daff zycze zdrówka dla ciebie i małej:*
Nom a ja wczoraj zaszalałam u rodziców, heh ale cóż...maż sie pofukał ale poxniej sie pogodzilismy...
![]()
Co tam u was? u mnie pogoda troche do d**y ale nie pada. mgla jest i tak ponuro...
a to moj najmlodszy mężczyzna...![]()

Kubusie tak maja Pati hehehehedobry:-)
trzymam kciuki za Ixi i Misie
dużo zdrówka dla Ciebie Daff i Twojej córuni i dla Ciebie Patrycja również
Eliza ale mały przystjoniak
wstałam ledwo żywaa młody ani myśli mi dać chwile spokoju
![]()
A ja wczoraj uspałam dzieciaki koło 21... ładnie mi zasnęli i puścilismy sobie z moim film.... Nocka w miare.. Kuba jak to Kuba wstał 3 razy w nocy i od 6 juz nie spał w ogóle... ZA to teraz śpi
Ja i Sebus już po sniadaniu.... Ogólnie u nas juz lepiej... Seba przestał kaszleć gorączkować .. został mu tylko katarek ale walczymy z nim i mam nadzieje że do poniedziałku z nim wygramy bo idziemy na kontrole

A Kuba kaszle jeszcze ale tak już o wiele mniej... też z nim już o wiele lepiej.. Ja dzis też sie czuje lepiej.. Może to przez poranny spacerek. Jak Kuba sie obudził to już miałam po spaniu więc ok 7:30 wsadziłam mojemu Kube do łózka i poszłam do sklepu po świeże pieczywko.... Z pogada u nas nie ma tak źle słoneczko świeci i jest nawet dość ciepło... jak dzieci nie beda miały gorączki to koło południa pójde z nimi na mały spacerek

Liza
Dzieki dziewczyny:-)
Nom przystojniak mi rosnie ze hej
sama w nmz zakochana jestem.... ;-)
Patrycja zdrówka tez Tobie życze!:*
Pusto dzis tutaj i clio znikła...czyzby...?
Nom przystojniak mi rosnie ze hej
sama w nmz zakochana jestem.... ;-)Patrycja zdrówka tez Tobie życze!:*
Pusto dzis tutaj i clio znikła...czyzby...?

A ja wczoraj uspałam dzieciaki koło 21... ładnie mi zasnęli i puścilismy sobie z moim film.... Nocka w miare.. Kuba jak to Kuba wstał 3 razy w nocy i od 6 juz nie spał w ogóle... ZA to teraz śpiJa i Sebus już po sniadaniu....
Ogólnie u nas juz lepiej... Seba przestał kaszleć gorączkować .. został mu tylko katarek ale walczymy z nim i mam nadzieje że do poniedziałku z nim wygramy bo idziemy na kontroleA Kuba kaszle jeszcze ale tak już o wiele mniej... też z nim już o wiele lepiej.. Ja dzis też sie czuje lepiej.. Może to przez poranny spacerek. Jak Kuba sie obudził to już miałam po spaniu więc ok 7:30 wsadziłam mojemu Kube do łózka i poszłam do sklepu po świeże pieczywko....
Z pogada u nas nie ma tak źle słoneczko świeci i jest nawet dość ciepło... jak dzieci nie beda miały gorączki to koło południa pójde z nimi na mały spacerek![]()
duzo zdrowka dla Kubusia. kurcze coza paskudny okres ze dzieciaki teraz choruja.
No i Sebastiankowi tez zycze zeby szybko zniknal katar.
a ty jak sie czujesz??
C
clio87
Gość
Witajcie z rana :-)
misia92 leży w szpitalu lekarz stwierdził ze do porodu już najprawdopodobniej
bo może coś sie zacząć 
a ja mam nerwy na mojego B

aż szkoda gadać
a młodemu sie nie śpieszy chyba i to też mnie drażni :-( ogólnie rozpacz mnie ogrania z bezsilności że mąż sie nie umie zorganizować i Alex zebrać i urodzić

oszaleje przez hormony 
a jak tam lolak?
Elizka oczka jak gwiazdeczki

Daff biedna fatalna noc ale na szczęście jak zębulki wyjdą to już spokój będzie
misia92 leży w szpitalu lekarz stwierdził ze do porodu już najprawdopodobniej
bo może coś sie zacząć 
a ja mam nerwy na mojego B

aż szkoda gadać a młodemu sie nie śpieszy chyba i to też mnie drażni :-( ogólnie rozpacz mnie ogrania z bezsilności że mąż sie nie umie zorganizować i Alex zebrać i urodzić

oszaleje przez hormony 
a jak tam lolak?

Daff biedna fatalna noc ale na szczęście jak zębulki wyjdą to już spokój będzie
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Patrycja chyba taki urok tych naszych chłopakow że nad ranem i wcześnie rano się budzą
ale ja też podejrzewam że moje dziecie przechodzi teraz skok rozwojowy bo tak teraz wypada w tych tygodniach
i zapomniałam o Twoich chłopcach duuuużo zdróweczka dla nich :*
trzymam kciuki za clio żeby była już wiadomość że ją wzięło
edit.
eeee clio przyszła no to nici... Alexowi dobrze w ciepełku u mamy w brzuszku
ale ja też podejrzewam że moje dziecie przechodzi teraz skok rozwojowy bo tak teraz wypada w tych tygodniach
i zapomniałam o Twoich chłopcach duuuużo zdróweczka dla nich :*trzymam kciuki za clio żeby była już wiadomość że ją wzięło

edit.
eeee clio przyszła no to nici... Alexowi dobrze w ciepełku u mamy w brzuszku
Serduszko1
Ja lepiej... nic mnie nie bole katar tylko męczy ale to nic... Leki zaczęły działaćduzo zdrowka dla Kubusia. kurcze coza paskudny okres ze dzieciaki teraz choruja.
No i Sebastiankowi tez zycze zeby szybko zniknal katar.
a ty jak sie czujesz??
Witajcie z rana :-)
misia92 leży w szpitalu lekarz stwierdził ze do porodu już najprawdopodobniejbo może coś sie zacząć
a ja mam nerwy na mojego Baż szkoda gadać
a młodemu sie nie śpieszy chyba i to też mnie drażni :-( ogólnie rozpacz mnie ogrania z bezsilności że mąż sie nie umie zorganizować i Alex zebrać i urodzićoszaleje przez hormony
a jak tam lolak?
Daff biedna fatalna noc ale na szczęście jak zębulki wyjdą to już spokój będzie![]()
Misia już do porodu??? a czemuż to?? Przeciez nic sie takiego nie działo nie????
Patrycja DObrzxe że z dzieciaczkami trochę lepiej. Ja to z kaszlem u moich męczę się już tydzień. Ale daję im Ambroheksal w kropelkach. TO jest lepsze niż flegamina tylko że na receptę. Pierwsze dni tak kaszlały a teraz widać że jest już lepiej.
Serduszko1
Ewi Ja dzieciom daje Mucosolvan... tez jest dobry 

I ja też go pije
I ja też go pije
reklama
C
clio87
Gość
ale ma skurcze i dostaje kroplówkę na płucka Michasia dzisiaj około południa ma KTG i zobaczą czy skurcze ustały