reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurde jak rozłozyc ten wózek?chcialam z dzieciakami na dwór wyjsc zaraz po obiedzie bo jest cieplo ale no niewiem jak tamtego wózka rozłozyc... sa jakies instrukcje na necie? chyba ze któras ma Coneco Astra? czy jakos tak:dry: troche techniki i sie czlowiek gubi....;]

moze wspolnymi silamicos sie uda zmontowac. zobacze w necie zaraz.

reklama
Daff Mi zawsze po chorobie wyskakuje opryszczka. I powiem Ci że połowa ust jest wtedy zajęta. Bo jedna wyskakuje po prawej stronie na górnej wardze, a druga po lewej na dolnej wardze.
A czemu niby jesteś straszna?

Ja sobie teraz siedziałam i rysowałam. Pokażę Wam próbkę. teraz tego rysunku jest więcej ale już nie chciało mi się robić zdjęcia.

P1190847rys.jpg

A co do położnych to święta racja. Zależy na jaką się trafi. Ja jak Justynkę rodziłam to trafiłam na wredną. Nic a nic wsparcia. Ale jak już rodziłam Mareczka to położna i plecy mi masowała, i pogadała, zażartowała. Nawet kadzidełka relaksujące zapaliła.

Sliczny rysunek.....:):)

dzien dobry:)

trzyma kciuki za Clio:) MOCNOOOO

No wlasnie clio cos nic nie pisze czy rusza. ostatnia wiadomosc od pati.

Clio do mnie zadzwonila wlasnie:)
jula niepozwolila nam rozmawiac bo sie ciagle smiala jak widziala ze gadam przez tel. w kazdym razie prosila was pozdrowic, irytuje sie tym czekaniem. idzie z now pic to herbatke z malin bo chyba po niej ja ruszylo. wczoraj miala nawet dosc mocne skurcze ale do wytrzymania lecz z czasem oslably.
bardzo chce juz urodzic i bedzienas informowac o wszystkim.

Eliza dublujesz sie:D:D:D:D

patrzalam na te coneco ale nie widze zadnych instrukcji. a ona jest rozlozona w snesie ze ma elemty poodczepiane? czy tylko zlozona tak ajkby sie pakowalo do samochodu?

Dobra juz rozłożyłam...:dry: ale naprawde wiedzialam o co chodzi ale nie wiedzialam jak to odblokowac by rozłozyc...15min siedzialam przy tym wózku! ale sie udało:-D :-D teraz moge nakarmic zaraz małego i isc na dwór a on zadowolony bedzie wszystko widział:))) jejku a ja jestm przyzwyczajona do tego mojego wózka "krowiego" a ten jest szerszy ale lzejszy i wogólle... szkoda tylko ze nie ma pompowanych kół:-D

Daff gdzie sie dubluje? nie zauwazylam....:dry:

reklama
:-pwróciłam z drzemki

też bym coś upiekła, mam ochotę na ciasto marchewkowe mniam, ale pewnie nie mam wszystkich składników, a nie chce mi się dziś leźć do sklepu ehh...

ide chyba z psem bo mi już zaczyna marudzić choć jeszcze to nie jego pora, oszust mały:-p

ja w składaniu wózka raczej nie pomogę :-D jeszcze na swoje 4 koła czekam, a nigdy wcześniej z wózkiem nie wiele miałam wspólnego :sorry:

Do góry