reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ixi -widze, nie najweselej.. nie rozumiem Twojej mamy, zachowuje sie nie powaznie. ok, rozumiem ,ze tez ma wazne zajecia, ze musi Wam zrobic obiad, wstawic pranie , zetrzec kurze i zajac sie bratem ale.. jest multum kobiet, ktore musza to wszystko robic same i tez sie zajmowac dzieckiem. Jest wtedy ciezko, a nawet bardzo ciezko. Wiem sama, bo ja mialam na glowie szkole, obiad, pranie, caly dom.. zajmowanie sie Damianem, nie najlepsze samopoczucie i jeszcze myslenie i kombinowanie, zeby bylo na chleb nastepnego dnia, a nie zawsze bylo.
Kiedy dziecko spi, robi sie szybko obiad, kiedy zasypia na noc.. sprzata sie dom. Nie rozumiem, co robi Twoja mama? Tak po prostu robi to wszystko przez caly dzien,a ty sie opiekujesz Miloszem? z tego co mowisz to wydaje mi sie, ze Ty spedzasz z nim wiecej czasu niz twoja mama.. albo czegos nie zrozumialam, albo twoja mama mi tu mega nie gra..tymbardziej, ze Ty co dopiero wyszlas ze szpitala, mialas odpoczywac :wściekła/y: Jestes dopiero w 32tc, jak mozna Cie narazac na taki wysilek :no: Sory, ale to nie sa zarty... jak dla mnie to jest zero odpowiedzialnosci [od Twojej M.]

hejka=)
u nas kolejny bardzo ciepły dzionek=) fajny początek jesieni. Podobno w niedzielę mają byc deszcze.

U nas nic nadzwyczajnego, na zakupy dzisiaj żadne nie szłam z Małą bo muszę w domu siedziec /ma przyjechac kurier, ale nie wiem o której/. Mama wzięła Perłę na spacer. No a mąż śpi jak to ma w zwyczaju=P

witam nową mamę
. I przykro mi z powodu dziadka(*)

Asheara dokładnie. Spędzam z Miłoszem więcej czasu niż ona.. Czasem jest tak, że u niej na rękach płacze.. a u mnie od razu sie wycisza..
Tyle z nim rozmawiam.. karmię..
D. powiedział że ja tu już jak jego mama..

A mój tata ma teraz 2 tygodnie urlopu i nic nie robi.. niby tam coś wokół domu i jeździ z mamą tu i tam.. a jak dziecko płacze a mama w tym czasie np. robi pranie.. to on zamiast coś zrobić ( a siedzi obok łóżeczka) to krzyczy: "siostra, dziecko ci płacze" :eek: no co za facet..

Ja mam ogromną ochotę powiedzieć NIE i nic nie robić.. ale szkoda mi małego..
i nie mam wyjścia. :-(

Mama dzisiaj jedzie z tatą i z MAŁYM na jakąś imprezę (20 lat po ślubie czy cuś) i oczywiscie będzie się chwalić jak to mały rośnie.. i jak to dużo trzeba się nim zajmować.. no i pokaże jaka to z niej świetna mama.. :confused2:

Ale przynajmniej odpoczne.

Clio czekam na wieści :*
A mam pytanie.. które kosmetyki?

HiPP czy NiveA? Wiem, ze już kiedyś pytałam ale chciałabym któreś z tych..
Od razu mówię Oilatum odpada i te wszystkie z parafiną też. Mam jakieś problemy skórne na dłoniach po tym, jak myłam Miłoszka.. :( więc nie będę tego używać dla Olinka... Doradźcie;-)

Ixi niech sie mam nie zdziwi jak Milosz zamiast do niej to do Ciebie bedzie mowil mama.
ja nie komentowalam tego co napisalas ale w sumie musze bo dla mie to juz przegiecie co ona wyprawia. dorosla kobieta pwoinna byc odpwoiedzialna i rozumiec co nieco. co z tego ze ona w 8 miesiacu ciazy wszystko robila. ale ty niedawno wyszlas ze szpitala bo krwawilas i grozi ci przed wczesny porod. no ja tego kurka mac nie rozumiem.

jesli chodzi o kosmetyki ja korzystam tylko z nivea.

Ale mam katar:/ żyć nie umierac, na oczy lewie co widzę buuu

ixi eh zatłukłabym twoją mamę:-p bardzo mi kogos przypomina z mojej rodziny kto póżąął wszystkie rozumy wychował10 dzieci a tak na prade ani jednego własnego... Ale z twoja mamą jest troche inaczej bo juz ma dzieci

Ale mam katar:/ żyć nie umierac, na oczy lewie co widzę buuu

ixi eh zatłukłabym twoją mamę:-p bardzo mi kogos przypomina z mojej rodziny kto póżąął wszystkie rozumy wychował10 dzieci a tak na prade ani jednego własnego... Ale z twoja mamą jest troche inaczej bo juz ma dzieci

o jestes. na nk cos ci zostawialm:p:p:p:p:p
od samego rana ak wstalami to ujrzalam zastanwiam sie ciagle.

ja na chwilkę bom zajęta Perełką i bitkami, chciałam się pochwalic, że Małej widac 2 górne ząbki=) jeszcze się nie przebiły, ale widac je idealnie=D

reklama
hej dziewczyki ja niedanwo wstalam mialam nie przespana noc jak same widzialyscie po moim poscie o ktorej godzinie on powstal:confused2:dzisiaj jade o Polski tak wogule mnieszkam jakies 1200 km od Polski jutr pogrzeb wkoncu zobacze moja coreczke bo pojechala do babcina wakacje 3 tydzien zlecial jestem szczesliwa ze zobacze mojego smyka dziekuj za podbowiedz co do suwaczka a co do edycji tekst to nie wiem czemu mi to nei wyskoczylo czuje sie jak pierwszy raz na foum w zyciu:confused2:hehe pozdrawiam i bardzo dziekuje za cieple slowa tuchy jestem wlasnie w trakcie starank o drugig maluszkaod jakiegos roku mi to juz nie wychodzi idzie sie zalamac:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry