reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

motylicaja zawsze mi się wydawała dziwna i też pamiętam ten wypadek tego niby chłopaka dlatego zawsze omijałam jej posty i traktowałam jakby ich nie było ale, że jest oszustką to nie wiedziałam chyba najbardziej cięta była na nią Ashera:sorry2:

Ja wstałam ogarnełam się i czeka aż mały wstanie ale niech mu się nie spieszy :-)

reklama
Hej
Witam nowe mamusie:-)

U mnie za oknem soneczko ale zimnooo bo tylko 3 -4 stopnie:dry:
Ja musze isc oiad szkowac zaraz bo na 11:15 jade z Danielem do dentystki zwalczac znow tą pruchnice;]
ehhhh... Ciekawa jestem czy Miki bedzie płakał z moja mama... on jest taki cyc ze brak słów:dry: jak zacznie ryczec to nikt go nie uspokoi tylko musi byc mama! czyli ja:/ heh

Witam. Kurcze. Wczoraj tyle się napisałam a dzisiaj patrzę że mojego posta nie ma.:wściekła/y:
Zawroty głowy i tym podobne rzeczy dzieją się bo dziecko uciska na żyłę główną i im większy brzuszek tym częściej może się to zdarzać. JA przez takie coś w szpitalu wylądowałam i chcieli i nawet rezonans robić.
Co do rodzeństwa to ja mam czterech młodszych braci i jedną młodszą siostrę. Z jednej strony powiem Wam ze fajnie ale z braćmi nie raz się biłam o byle ***** że tak brzydko powiem.
Kasiuch Gratuluje ząbka. fajne zdjęcie w sygnaturce masz Ciebie i twojego faceta. Ładnie wyglądacie.

Witam sie ...
U mnie nocka ok z perspektywy dzieci, ja nie umiałam zasnąć do 1 w nocy nie spałam... cholera wie czemu kawe piłam ale jedna i to z rana:baffled::baffled:
Co do Motylicai to poczekajmy az ja Admini sprawdzą...... A co do rodzeństwa to oj.... ja mam ich sporo... ale skoro chcecie wiedziec to ok napisze Wam ;-) Więc mam 7 sióstr i 5 braci... oczywiście siebie nie licze ale już po krótce wyjaśniam... Moja mama z pierwszego małżeństwa miała 3 dzieci... potem z moim tata 8 no a teraz mój tata w nowym związku ma 2 ... no i robi sie spora liczba heheheh.....​

reklama
Do góry