reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

soso przez wczorajsze popołudne i nocke... sił już nie miałam... jak nie jeden to drugi... zgrali sie ;p
Ale teraz juz lepiej... a widze że Tobie humorek bardzo dopisuje:)

Violett moja przyjaciółka do ostatniego dnia nie wiedziała co nosi pod serduszkiem :) ja mówiłam że dziewczynka większość że chłopak... no i wyszła dziewczynka :):):):)

reklama
Violett w UK sie placi za plec w moim szpitalu 50funtow a ja te pieniadze przeznaczylam na wyprawke malenstwa cala ;)a co do opieki lekarzy to wsio mozliwe czy beda czy nie ale przy moim porodzie musi byc lekarz bo czesto chorowalam w ciazy na infekcje nerki ;/
soso musisz z nami siedziec to nadrobisz hehe
patrycja u mnie wszysc mowia ,ze chlopaczek ale zyje nadzieja ,ze bedzie zdrowe i bardziej za mama jak za wujostwem hehe

Eve płaci się za płeć? no aż nie wierze :O No i myślę że nie masz co gdybać, lekarze będą wiedzieć najlepiej z Tobą postępować. Ja na początku jak pisałyśmy obstawiałam że chłopak ale teraz to sama nie wiem już:p

Soso Ty za to jak czasem nadajesz to jest dobrze :D

paulqa zobaczymy w dniu porodu macie racje lepiej czekac nic nie robic pochopnie niech lekarze decyduja a to nasza fotka z 02.10.2010r. jak odwiedzilo nasze miasteczko obwozne muzeum wojskowe ;)nie patrzcie na moja twarz bo wygladam jak smok ;/
spacerek.jpga reszte fotek wrzuce wieczorkiem jak ta moja sknera pojdzie do pracy bo musze kkabla od fona szukac a ten len spi ;)

Płacic za poznanie płci dziecka???? To juz przesada jak dla mnie :///
Eve malutki masz brzuszek ..... zobacz sobie moja twarz... ja to dopiero smoczyca jestem :p:p:p:p

patrycja to bylo w pazdzierniku teraz wygladam duzo gorzej ;)a brzuch 3razy wiekszy heh
co do oplaty za plec no niestety tutaj tak jest tego nie zmienie ale slyszalam ,ze nawet jesli sie zaplaci i powiedza plec to nie jest w 100%pewne,ze trafia idealnie w plec dziewczynie powiedzieli ,ze bedzie miala corke zrobila wyprawke piekna ,a tu rozczarowanie urodzil sie chlopiec i wyprawka nie potrzebna ;/
za te 50funtow to bardzo duzo mozna kupic ubranek i rzeczy dla dziecka ;)

Eve płaci się za płeć? no aż nie wierze :O No i myślę że nie masz co gdybać, lekarze będą wiedzieć najlepiej z Tobą postępować. Ja na początku jak pisałyśmy obstawiałam że chłopak ale teraz to sama nie wiem już:p

Soso Ty za to jak czasem nadajesz to jest dobrze :D

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo sie wyda :p:p:p

ale sie poceeeee przy tym sprzataniuuuuu parowa u nas ze szok

Ja na twarzy wydoroślałam ale jakoś żeby specjalnie narzekać to nie mogę, skończyły się moje problemy nawet z głupim tzw "wąsikiem", mam ciemne włosy ciemną karnacje i w ogóle i niestety ale długo z nim walczyłam, od jakichś dwóch lat był grany wosk i tylko to mi pomagało, a teraz muszę przyznać że tak jakby znikł, zmniejszył się, no nie wiem ale nie widać go:p ale za to przybyło mi włosów na brzuchu właśnie! pod pępkiem://// zawsze miałam też tam lekką ścieżkę z racji tego że jestem "ciemna" a teraz to już w ogóle :/// jak małpa wyglądam, lekarz mówi że odpadną po porodzie no ale ciekawa jestem :///

soso sprzątaj sprzątaj:D

reklama
Ja na twarzy wydoroślałam ale jakoś żeby specjalnie narzekać to nie mogę, skończyły się moje problemy nawet z głupim tzw "wąsikiem", mam ciemne włosy ciemną karnacje i w ogóle i niestety ale długo z nim walczyłam, od jakichś dwóch lat był grany wosk i tylko to mi pomagało, a teraz muszę przyznać że tak jakby znikł, zmniejszył się, no nie wiem ale nie widać go:p ale za to przybyło mi włosów na brzuchu właśnie! pod pępkiem://// zawsze miałam też tam lekką ścieżkę z racji tego że jestem "ciemna" a teraz to już w ogóle :/// jak małpa wyglądam, lekarz mówi że odpadną po porodzie no ale ciekawa jestem :///

soso sprzątaj sprzątaj:D

ale jtem mokraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale koniec teraz kapiel moja malej bo zawsze biore ja ze soba do kapieli bo po co marnowac wode hehehhehehehe a co do wlosow znam ten bol ja musze golic brzuch do dzisiaj heheheh:p:p:p:p

Do góry