reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mnie była fatalna noc, ledwo w ogóle spałam bo Misia chora. Ma okropny katar, który jej spływa do gardła i mi się dławiła nim w nocy a ja odciągałam jej na siłę fridą gilki, inaczej się nie dało bo już jak widzi fridę jest straszny wrzask. Co te dzieci mają z tą fridą jak to je w ogóle nie boli=P
Myślałam, że ten katar może przez tego zęba przebijającego jest, ale zaczynam wątpic.
Ma syropek, krople do nosa, frida jest, jakoś damy radę. Jak nie będzie poprawy do pon to musowy lekarz, ale myślę, że spokojnie przejdzie.
Głowa mnie boli przez tę nieprzespaną noc, już 2 tabletki wzięłam a Młoda odsypia, od 9 nadal śpi=) I dobrze, niech wypoczywa.

reklama
Witam.
Za mną noc taka sobie. Humor dziś znów nie dopisuje.
chyba hormony mi szaleją.
To się biedna Ixi namęczyła z tym szpitalem,. Wiem co to jest jak dziecko musi być naświetlane, ni na ręce ni nic. Tylko na karmienie można dziecko wyjąć spod lamp i do przebrania. Ja to cały czas płakałam jak Justynka leżała pod tymi lampami.
Patrtycja9009 Zdrówka dla Sebusia.
Moje chociaż raz po pobycie u mojej mamy nie chorują, bo S to zawsze składa na wizytę u mojej mamy.

Dziewczyny mam wiesci od IXI no szok!
byla w spzitalu zmalym 2 tyg bo dostal mocnej żółtaczki!!!!!
podczas naswietlen dostal uczulenia od tych lamp i byl caly w czerownych plamkach i juz pozniej nie naswietlali go i podawali mu jaas witmaine.

Umi nastroj taki sredni nie jest zle ale mloda mnie dobija.
WSpolczuje IXI, Olek tez lezal pod lampami, ale to jest naprawde pech, ze jeszcze uczulenie na nie dostal!

DAFFI- przekaz jej ze ja wspieramy calym serduchem , i wierzymy ze dadza rade!

leb mnie boli....:(

idziemy dzis do fryzjera:) tzn.Olek nie ja niestety:( :p

reklama
Ma pecha biedna Ixi :( Zdrowia dla malucha!

Umi ja myślałam, że tylko na karku ;-):rofl2: Nie wiem jak ja mam teraz ubierać skoro jeden kaftan i śpiochy to widać za ciepło ;-)
Ja jutro uderzam do MOPSu ;-) Może pójdzie spoko ;-)

Kasiuch a na Wyspach będziesz miała dostęp do netu, żeby od czasu do czasu napisać co u was?

Do góry