reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no K chce zaopatrzyc sie wlapka na swieta ale nie wiem jak z netem, do przyjaciolki jak zajrze to bede mogla od niej napisac. jakos sie do was odezwe na pewno nie zapomne o was o albo niech mi ktoras na swoj nr na priv to bede pisac smsy

reklama
lolkak Maja leży mało sie rusza i takie maluszki sie poca czasem nie zalezy to od tego czy jest goraco czy nie u nas zawsze było chłodno a po nocy mały wstawał z potówkami, a wcale go jakos specjalnie nie opatulałam tylko kocyk i zwykły pajacyk a i tak miał po 3 potówki na policzku:-p

Ojjjjj biedna ixi..........
któras sie pytala o to czy Miki spi w nocy,no to powiem ze robi zazwyczaj dwie pobudki na cyca;] takze spokojnie jest raczej.
Patrycja co u Ciebie slychac wiecej?

lolkak jaki zasiłek? ja skaładałam o rodzinne i musiałam miec ksero dowodu,odpis zupełny aktu urodzenia małego i jesli zyjesz w konkubinacie to dowód ojca dziecka ( ksero) i zaswiaczenia o dochodach za rok 2009 a zasiłek to nie wiem

Cześć dziewczyny :)
lolkak ja składając wnioski miałam kilka kartek ale tam do zaznaczenia ze skladam o becikowe, rodzine, jednorazową zapomoge, i zaniosłam to z ksero dowodu, zupełnym odpisem aktu urodzenia, zaświadczenie że byłam u gina podczas ciąży,zaswiadczeniem o zarobkach tam z ktoregoś roku, zaswiadczenie z urzedu pracy ze jestem bezrobotna. I to wszystko razem i oni nie potrzebują wiecej niż po jednym papierku :)

Edit: dziewczyny moj młodziutki ksiąze ma skaze, ma 8 miesięcy, i nie chce pić juz tego wstrętnego mleka Nutramigen... i tak od 4 mies zycia dawalam mu kasze do niego bo samego jeść nie chciał! Ale teraz to już protestuje równo.
Czy wy konsultowałyście zmiane mleka z pediatrą? Bo ja juz mu dawałam monte, danonki, dostał nawet budyniu na normalnym mleku, je wszyściutko, i nie ma krost żadnych...
Ogólnie wole na Nutramigenie zostać bo mnie puszka na recepte 8,90 wynosi i na 3 dni mi starcza, a normalne mleka są dużo droższe. No ale Michał nie chce go jeść to chyba bd musiała iść do pediatry

Ostatnia edycja:
reklama
Artystka wydaje mi sie że powinnas to skonsultować z pediatrą... fajnie że sie odezwałaś Michał jest słodziutki strasznie a to zdjęcie z misiem bomba :):):)

Do góry