reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale mi neta muli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miałam wczoraj ciężki dzień, tysiąc spraw do załatwienia i oczywiście nie wszystko zdążyłam zrobić:wściekła/y:
A dziś niewyspana jestem, bo kuzynka P. przyjechała i się późno położyłam, w nocy oczywiście karmienie, a o 7 już pobudka:wściekła/y:
Muszę sobie jakąś dobrą kolacyjkę przygotować i koniecznie na ciepło, bo się zimno zrobiło i na dworze, i w mieszkaniu.
Daffi szybko zasuwa Juleczka, niedługo nie będziesz mogła jej dogonić:tak:

Nie musisz, potówki same schodzą, jak już dziecko się nie przegrzewa:tak:
Vegas Życzę małej szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Tak wolno komp chodzi, że aż podejrzewam, że P. coś tu zrobił, żeby mnie odciągnąć od netu;-) Jak poszłam małą nakarmić, to widziałam, że coś majstrował przy kompie:-p

hehhe to odbrze ze chce cie odciagnac. pojdziesz spac i wypoczniesz bo niewyspana jestes przeciez:)

jeszcze mam taki np=)

Wrzuta.pl - DSCN1145

Konniczynka
bardzo dziękuję=***

nono slodziutko sobie pocina a jak smiesznie prawa nozka rusza:)
a psy w tle sa bombowe.. biedne leza.... mam wrazenie ze Martynia moglaby po nich skakac to dzielnie by to znosily....:)

Ostatnia edycja:
reklama
no no jak juz ladnie chodzi:)
no z wózeczkiem ładnie, ale sama nie chce łeee=P hehe chyba za bardzo chcę by sama człapała. Ręce mnie już bolą z noszenia jej w różnych przypadkach - schody czy inne takie..=P

A wiecie dzisiaj wspominałam jak Mysia miała parę dni/tyg, taka maciupka, aż się tęskni za tym okresem=D A z drugiej str dobrze miec zaradną dziewczynkę=)

Daffi no raz Martynka rozjechała Biśkowi ucho i jakoś zachwycony nie był=D ale moje psy nawet nie warkną na swoich, chyba, że ktoś obcy chciałby wparowac do domku bądź też jakby ktoś komuś coś chciał zrobic - nie znoszą przemocy. Zostało im ze szkoleń=D Tam takie specjalne cwiczenia były.

Ostatnia edycja:
moj pies bez szkolenia nie nawidzil przemocy i jak tylko ktos kogos szarpal to wkraczal do akcji i rodzielał:)
ale to dobrze ze takie kochane sa ten po prawej jest taki slodziutki! podoba mi sie ten pies.

moje psy mają anielską cierpliwośc do dzieci. Bliźniaki /bratankowie/ jak byli mali to Boże co oni nie robili tym psom. Przypadkiem, ale nieraz wjechali do nich autkami takimi co się do nich wsiada bo jak wiecie pieski pod kaloryferkiem się grzeją i trochę miejsca zajmują w salonie. Bliźniaki na ogół mają hałaśliwe zabawki to oszalec można a pieski dzielnie=D Krzyki i piski bratanków też dziarsko znoszą.

Hej... U mnie noc koszmar...
Kuba jak zasnoł o 20 tak wstał o 22 ( obudzony przez Sebastiana) i nie mógł zasnąć .. męczyłam sie z nim do 24... i co 2 h pobudka..... o 7 juz mnie budzik mojego obudził.. :///

Vegad filmiki śliczne :):) a co do psów to ja nie bardzo chce mieć psa... zreszta mój też nie chce .... w sumie nawet niewiem czemu....ale nie chce

moze zdolna i fajna ale niegrzeczna. nie chce spac nie chce jesc jest zlosnica niedobra.
Cóz jakbym słyszała streszczenie o mojej Hani...;] ale cóż, to tylko dzieci........ kiedys z tego wyrosną chyba.... :-D

jeszcze mam taki np=)

Wrzuta.pl - DSCN1145

Konniczynka
bardzo dziękuję=***

moje psy mają anielską cierpliwośc do dzieci. Bliźniaki /bratankowie/ jak byli mali to Boże co oni nie robili tym psom. Przypadkiem, ale nieraz wjechali do nich autkami takimi co się do nich wsiada bo jak wiecie pieski pod kaloryferkiem się grzeją i trochę miejsca zajmują w salonie. Bliźniaki na ogół mają hałaśliwe zabawki to oszalec można a pieski dzielnie=D Krzyki i piski bratanków też dziarsko znoszą.
Fajny filmik:-) no i pozazdroscic piesków:-) ja tesknie za naszym remikiem ale cóż:-( zdech rok temu i jakos nie mozemy sie zebrac by zakupic jakiegos pieska do domku.... ehhh

Hej z rana.
Ja tak patrze na swój suwaczek i nie wierze ze moje dzieci juz takie duże są.......:-p :dry: kiedy te lata przeleciały? Zebrało mi sie na wspominki, a akurat poród Daniela wspominam bardzo miło:-)

Hej... U mnie noc koszmar...
Kuba jak zasnoł o 20 tak wstał o 22 ( obudzony przez Sebastiana) i nie mógł zasnąć .. męczyłam sie z nim do 24... i co 2 h pobudka..... o 7 juz mnie budzik mojego obudził.. :///

Vegad filmiki śliczne :):) a co do psów to ja nie bardzo chce mieć psa... zreszta mój też nie chce .... w sumie nawet niewiem czemu....ale nie chce
wsplczuje nocki:(

u nas na cale szczescie normalna byla.

Dzieńdoberek z rana :)
Heh im później kładę małego spać tym wcześniej on wstaje. Wczoraj łaskawie padł o 22 a wstał o 6 rano!!! No nie, nie wyspałam się... :-/
Dziewczyny mam pytanko. Używa któraś z was pieluszek wielorazowych?? Bo ja już nie wyrabiam na pampersy, a w dodatku mam zamiar zacząć w końcu uczyć Mikusia siadać na nocnik ;-) Z resztą dla drugiego maluszka też ym chciała te pieluszki. Taniej by mnie to wyszło!

Sto lat dla Danielka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry