reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe raczej chodzi mi o takie bez przyzadow:D:D ale fakt hula hop jest dobre ale Alan by mi je zabieral:D
hehe ja jak cwiczyłam to Martynka miała ze mnie polewkę, że hej=P

Eve nareszcie jesteś hehe=) i widzę, że Malutka daje znac o sobie, to dobrze, wiesz, że masz dziecko=D Ja też miałam od początku płaski brzuszek, ale z cwiczeniami się wstrzymałam do paru miechów po porodzie, bałam się, że coś nie tak będzie. A to Twoja z butli ciągnie? Moja z początku piła po 60ml.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki troche mnie nie bylo ale to przez Wiki bo daje mi wcisk juz ale nie jest zle ;)
rosnie jak na drozdzach i jest coraz wieksza rosnie mi w oczach juz mam za male spiochy po niej ;/ i musze juz kupowac nowe jest chuda a dluga je za 3dzieciaczkow ;) teraz zjada 120ml czasem wiecej nie wiem czy to dobrze ale jest zarlokiem ;)
a mialam zapytac co sadzicie o infacolu podaje go malej na kolki polozna kazala mi go kupic i podawac na internecie sa rozne opinie malej niby pomaga ale troche mnie to martwi bo w polsce podaje sie go od 2miesiaca zycia a w UK od urodzenia mozna go podawac ;/ ja juz sie zroslam na szczescie i moge juz biegac i cwiczyc ;D brzuszek mam taki plasciutki jak przed ciaza i jestem happy i waze juz 50kg wiec ciaza dla mnie nie byla az taka zla i zmian nie mam tylko biodra mam duze ;)

ja infacol podawalam zapobiegawczo i mysle ze smialo mozesz podawac. a ty karmisz sztucznie mala?

eve u nas infacol tez lekarka mowila ze od urodzenia mozna:) nie mial kolki ale lekarka kazala dawac jak sobie "prutal" zeby szybciej mu sie gazy uwolnily:)

a ja mam znowu fazy jak to fajnie było czuc ruchy w brzuszku, nosic pod sercem małego Szkraba=) a jeszcze jak się płci nie znało to tak fajnie było=D pomarzyc można=P Musimy jeszcze poczekac na drugiego Szkraba. Poza tym przy tych nieprzespanych nockach to nie wyobrażam sobie wstac do dwójki.

eve19, vegas płaski brzuch krótko po porodzie:szok::szok::szok: Zazdroszczę:tak: Mi się ćwiczyć nie chce (przynajmniej mięśni brzucha), więc mój brzusio pewnie już nigdy płaski nie będzie:no:

Dzisiaj Emilka pierwszy raz próbowała czegoś innego niż moje mleczko:-) Zjadła może łyżeczkę marcheweczki. Była bardzo zdziwiona i niezbyt zachwycona nowym smakiem, śmiesznie się krzywiła. A po krótkim czasie jej się ulało i marchewka wylądowała na tetrze i moich spodniach :-D Jutro robimy kolejne podejście :-)

Eh dopiero teraz mogę norma!lnie siąść do kompa. Miałam ciężki weekand. Bardzo męczą mnie te dojazdy!

eve19, vegas płaski brzuch krótko po porodzie:szok::szok::szok: Zazdroszczę:tak: Mi się ćwiczyć nie chce (przynajmniej mięśni brzucha), więc mój brzusio pewnie już nigdy płaski nie będzie:no:

Dzisiaj Emilka pierwszy raz próbowała czegoś innego niż moje mleczko:-) Zjadła może łyżeczkę marcheweczki. Była bardzo zdziwiona i niezbyt zachwycona nowym smakiem, śmiesznie się krzywiła. A po krótkim czasie jej się ulało i marchewka wylądowała na tetrze i moich spodniach :-D Jutro robimy kolejne podejście :-)
Jak byłam ostatnio u lekarza to się przestraszyłam! Ważę 65kg przy wzroście 1.60m! :szok::szok::szok:
Przed pierwszą ciążą ważyłam 54kg, w ciąży z Mikusiem w ostatnim miesiącu ważyłam 62, a po ciąży 56kg!!!:szok::dry:
A teraz?? Jestem załamana :wściekła/y::angry::-:)-:)-(
Już nigdy nie wrócę do wagi z przed ciąż, ani do płaskiego brzuszka :-(
Nie mówiąc już o tych masakrycznych rozstępach. :-:)-:)-(

Vegas a mnie to niedługo czeka ...

Hej
Kurcze to ja po 3ech porodach mam mniej kg niz przed ciazami:-p ale plaskiego brzuszkaszczerze to nie miałam nigdy, wiec ze teraz nie jest płasciutki to dla mnie nie proble, i do rozstepów po daniulu tez sie juz przywykłam:-) sa czescia mnie :-D

Nom... jem sniadanko i zaraz malego nakarmic i uspic bo wstal o 6.:-)

reklama
Hej
Kurcze to ja po 3ech porodach mam mniej kg niz przed ciazami:-p ale plaskiego brzuszkaszczerze to nie miałam nigdy, wiec ze teraz nie jest płasciutki to dla mnie nie proble, i do rozstepów po daniulu tez sie juz przywykłam:-) sa czescia mnie :-D

Nom... jem sniadanko i zaraz malego nakarmic i uspic bo wstal o 6.:-)
j to cie powdziwiam,po 2 porodach i taka super waga:)

Do góry