reklama
koniec świata? dziewczyny gdyby to było takie proste... ja juz przezyłam 2 konce swiata wy z reszta zapewne tez teraz bedzie mój trzeci ciekawe ile jeszcze
niby do 3 razy sztuka
umi2
Fanka BB :)
soso tak a kasa sie kreci dzieki takiej " nagonce":-) ludzie mają głowe na karku, nakrecaja taki zegarek i ludzie w to wierzą a inni na nich zarabiają
bo np ludzi chcą zrobic szybko cos czego nie robili itp itd
vegas dokładnie jeszcze w 1990 którymś bo nie pamietam ale wiem ze było, jak moja mama była młoda to tez miał być
bo np ludzi chcą zrobic szybko cos czego nie robili itp itdvegas dokładnie jeszcze w 1990 którymś bo nie pamietam ale wiem ze było, jak moja mama była młoda to tez miał być
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja tam nie wiem w sumie to mi tylko tak daje do myślenia czy jeżeli faktycznie by miało być to czy jestem zadowolona ze swojego życia ...
Koniec świata kiedyś na pewno będzie. To nieuniknione. A czy za dwa czy pięć lat to się okaże. Tak naprawdę to ludzie wyniszczą świat. taka jest prawda. Zawsze gdzieś tam toczyć będzie się wojna a w Korei to kolejny konflikt i tyle. Kto wie, może jeszcze będzie III wojna światowa?
Ale gdyby koniec świata miał przyjść w najbliższym czasie to najbardziej mi żal moich dzieci.
Eliza Ja mam to samo z okularami, jak ich nie założę to tak jakoś dziwnie mi. A ostatnio to miałam ponad tydzień bez okularów bo S mi szkła niechcący wyjął.
Daffi Trzymam kciuki.
Ale gdyby koniec świata miał przyjść w najbliższym czasie to najbardziej mi żal moich dzieci.
Eliza Ja mam to samo z okularami, jak ich nie założę to tak jakoś dziwnie mi. A ostatnio to miałam ponad tydzień bez okularów bo S mi szkła niechcący wyjął.
Daffi Trzymam kciuki.
femme fatal
Mama Ninki :)
UMI - ale takie akcje motywują
...a ja właśnie kaszkę z jakimś sosem z owoców leśnych zjadłam
i też jestem głodna ale ja to bym ciągle jadła 
...a ja właśnie kaszkę z jakimś sosem z owoców leśnych zjadłam
i też jestem głodna ale ja to bym ciągle jadła 
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Umi to cos zjedz hehehe
No i Kuba ładnie pospał... prawie 2,5 godziny spał... zaraz sie bierzemy za obiadek .
No i Kuba ładnie pospał... prawie 2,5 godziny spał... zaraz sie bierzemy za obiadek .