reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Kobietki...
No dużo nadrabiania nie było....
U mnie nocka super... Kuba jak zasnoł koło 21 tak dopiero o 4 sie obudził na mleczko i spał do 7:30... Także jestem wyspana... oby wiecej takich nocy... Z katarem bez zmian... ale nie gorączkuje w ogóle jakiś tylko suchy kaszel ma .... zaraz bedzie szedł na drzemke a mama ogarnie mieszkanko i bedziemy gotować żurek :)
Dziś moje 2 siostry przyjada do mnie... zadzwoniłam wczoraj bo mam dla nich 4 wielkie torby ciuchów. No i po to przyjada....

reklama
ja też muszę w swoich ciuchach przegląd zrobić ... Alexsio śpi a ja muszę siebie do porządku doprowadzić bo dzisiaj do pracy jadę na kilka godzin :)

ale cisza zaskakująca (0o)

Pati Hehe no a kto go nie uwielbia;-) niebieskooki łobuziak, dzis dzien lepszy ale wole nie zapeszac...:dry:

Trinaa ja tam szczególnie nie stroiłam pokoju na przyjscie dziecka. wolałam wydac te pieniazki na cos innego:-) pokój pomalowany na zielono, firanki odpowednie z motylkami (pokój hani) :-) gwiazdki i ksiezyc na scianach był(juz tego nie ma).

reklama
Do góry