reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme ja nie chcialam straszyc... ja tylko pisze co wyczytalam w necie!

a tu zobaczcie mistrzostwo julki..hehe dalam jej jesc a ona zjadla i z butla w buzi pusta poszla sobie spac:D

reklama
Dawno mnie nie było.. piszecie jak szalone i nie sposób nadrobić :-p
Ogólnie to chyba nie za ciekawie się tu dzieje, ale nie będę już do tego wracać ;-):-p:-p

U nas Święta minęły całkiem fajnie. Ja ogólnie jestem zadowolona i z prezentów i z całej tej atmosfery :tak:
Zuzka z prezentów bardzo zadowolona :tak:
Ja zmieniłam feyzurę, zresztą niektóre z Was zauważyły już na Nk, na razie się przyzwyczajam, ale ciągle dziwnie się czuję :-p

Na razie nie nadrabiam, teraz postaram się być już na bieżąco :tak:

Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?:sorry2: bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..

Daffi moje tez uwielbialy tak zasypiac:D hehe tylko własnie zazwyczaj w łóżeczku :-p

anetka zmiana u Ciebie super:-) podoba mi sie twoja fryzurka:-D

dziewczyny polozylam Mikolaja na srodku pokoju na plecach na kocu, przyszlam tutaj, za jakis czas hania mnie wola, ide,patrze a Miki juz przy grzejniku :-D skubaniec turla sie :-D :-D

S7003351.jpgS7003458.jpgS7003582.jpgS7002632.jpgS7002775.jpgS7003497.jpgIMG_2091.jpggodskitchen1.jpg

femme czego tu sie mozna dowiedziec... nie no do lekarza:-D

daff zazdroszcze wloskow malej... ja w ciaz czekam u Majki i doczekac sie nie moge... malo ma i krotkie... moze wam fotke w koncu wstawie

bestyja brawaaaa:-D w koncu kompetentna odpowiedz!!odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku:-D

WRZUCAM FOTKI ZEBYSCIE WIDZIALY KIM JESTEM

Ostatnia edycja:
Eliza dzięki ;-)
Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leci :-p A siada już sam?

olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić :-p:-p

Daffi Julka świetna! :-) a weź mi powiedz.. dlaczego ona w domu siedzi w wózku?:sorry2: bo już na którymś zdjęciu z kolei widzę ją w wózeczku..

no wiec dlatego ze uwielbia jesc tylko w wozku i wtedy moze ogladac bajki bo lozeczko ma za daleko.. i zasypia mi wozku od razu wtedy ja przenosze do lozeczka...
czesto tez jak cos musze zrobic to na chwile ja wkladam i ona lubi cos wymyslic ze zdj zrobiei widzisz ja w wózku:D
do lozeczkanie wkaldam jej jak nie spi bo mi zryw atapete a to nie moje mieszkanie wiec musze pilnowac tapet.

Eliza dzięki ;-)
Mikołaj już pewnie niedługo zacznie raczkować, później chodzić, nie wiadomo nawet kiedy, tak szybko ten czas leci :-p A siada już sam?

olenka Zuza też ma krótkie i mało włosków, jedynie na czubku głowy można jej kitkę zrobić :-p:-p
Nie jeszcze nie siada sam, ale juz coraz lepiej jak sie go posadzi siedzi, no i jak jest w pozycji półlezacej to juz czasem udaje mu sie usiasc.

Szczerze odechcialo mi sie pisac tutaj czytajac tamten watek pod ankietą...:no:
Przemyslcie wszystkie to co tam pisalyscie, bo dla mnie to brak słow...
:no: ... :no: :dry: heh

Daff, fikusek aha:-p może to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam:-p Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła :dry::sorry2:

Eliza to pewnie jeszcze troszkę i usiądzie;-) albo od razu wstanie:-p
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej. :tak:

reklama
Daff, fikusek aha:-p może to dla mnie dziwne, bo ja nawet wózka w domu nie mam:-p Miałam jedynie tak do 3-4 miesiąca, bo wtedy Zuzia zasypiała niestety w wózku, teraz to spacerówka by mi się pewnie nawet w pokoju nie zmieściła :dry::sorry2:

Eliza to pewnie jeszcze troszkę i usiądzie;-) albo od razu wstanie:-p
Ja nie mam sobie nic do zarzucenia co tam napisałam. Napisałam co myślałam i nadal tak myślę. Każdy powinien mieć głos. Wyszło jak wyszło, może i lepiej. :tak:

no julka nadal zwolenniczka zasypiania w wozku:D

Do góry