reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara e co ty mój młody jest uparty ale jak widzi ze nie ustąpie i nie lituje sie nad nim to daje szybko za wygraną. Mysle ze Damian poczuł respekt:-p
edit Kamcia:-D no tak to juz jakis powód:-p no to mysle ze ten 5 maja najlepszy

reklama
Asheara gratulacje :-):-) ;-) szybko poszło! :tak:

migotka gratuluję :tak: a Ty w której klasie jesteś? Ja niestety nie kończyłam normalnie, a zaszłam w ciąże w wakacje przed 3 klasą liceum, dowiedziałam się we wrześniu i przerwałam naukę, ale jak Zuzia się urodziła to skończyłam zaocznie :tak:

Kamcia fajnie, że mogłaś tyle karmić, ja karmiłam ze 3 miesiące, może nawet nie :dry: pokarmu później nie miałam :dry:

umi jak Kamcia wybierze sobie Twoją datę to ja będę zazdrosna:-D:-D jest jedno wyjście urodzi 5 maja i już :-p

migotka -to moze jakies photo ze slubu pokazesz? ;-) no i przedewszystkim gratulacje! a tym calym straszeniem sie nie przejmuj. Ja wjechalam na porodowke to polozne sie postukaly w glowe, ze napewno nie urodze naturalnie, albo ze mi rozerwie.. sama wiesz co:-p tymczasem Damian wazyl niemalze 4kg i jakos dalam rade. i tyłek mam cały :-D
chętnie sie pochwale jak tylko odbiore zdjątka od "fotografa"(czytac kolezanki) hihi chociaz duzo ich nie ma bo z urzedu pojechalismy na IP hehe taki stres był
mi lekarz powiedział ze raczej bedzie cc a ja sie i tak boje:)

anetka ty 3 miesiace a ja mozna powieziec wcale nie karmiłam:dry:

edit a ja sie żegnam i ide spać:-) jutro do pracy znowu:/ a kto wie moze mi syn zrobi prezent i znowu pospie we własnym łózku:-D

ja mogłam karmić dłużej ale sama małą odstawiłam bo już nie chciałam karmić , po 2 jak miała dolne jedynki to jeszcze nie było tak źle , ale jak wyszły jej już górne to mnie tak gryzła ze mi krew leciałą :sorry2: więc wolałam jużnie karmic

anetka miałam przez cały dzien jak próbowałam odciagac co 30 min nie zbierało sie nawet 10 ml:/ a ja sie dziwiłam czemu mały wyje i czemu musze go dokarmiac:/

reklama
Do góry