fikusek1988
Mama Alanka:)
nie obejrzalam filmu bo wiem ze by mnie k***** trafila bo mysle tak jak anetka.
i dodam ze nikt tu naiwny nie jest...
i dodam ze nikt tu naiwny nie jest...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
umi ja sie uciesze hehe
zawsze wiecej spoko ludzi... no a jedni by sie pewnie zmartwili
szkoda gadac. takich trzeba tepic, ciekawe czy mozna gdzies to wyslac zeby cwel po dupie dostal. dziecko tu winne nie jest, bo nie wie ze tak nie mozna, tym bardziej ze pewnie ojciec mial z tego bekeja rodziłam sn i po 2h już biegałam po oddzialeAsheara mi też było ciężko przystawić Zuzkę do cyca, ale dawałam jakoś radę, z przekręceniem się był problemale miałam na sali babkę 32-letnią, która też była po CC to masakra, ciągle stękała, wołała pielęgniarki. Ogólnie jej synek prawie w ogóle z nią nie był, a Zuzia ze mną ciągle, tylko raz mi ją zabrali jak zobaczyli, że już 2 noc z kolei nie śpię
![]()