reklama
Oj dziewczyny a my ciągle mamy problem z imieniem... Mój K. chce Adrian, ale mi jakoś tak za bardzo się to nie podoba. Nie wiemy jak małego nazwać
Pomóżcie
to zrobcie tak jak my;p gdy urodzilam przewiezli mnie na obserwacyjna na 2h gdzie dostałam Małą(miala zamkniete oczka) pytam meza i jak Jej dajemy na imie?(od poczatku miala byc Oliwka,choc maz chcial Amelke)pytam Niuni,oczywiscie dla zartow:Kochanie jak chcesz miec na imie? Oliwka? Ona nic. Mowie Amelka to otworzyla oczka i tak mamy Amelcie
Mozna sie wprosic
Ostatnia edycja:
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
o jestem
hej
dawno mnie tu nie było;(
mam wolne to leniu****e i nie chce mi sie nawet komputera włączyc...
co tam u was ?
omineło mnie coś?
Zobacz załącznik 318687
mój brzusiolek w 21tc
hej
dawno mnie tu nie było;(
mam wolne to leniu****e i nie chce mi sie nawet komputera włączyc...
co tam u was ?
omineło mnie coś?
Zobacz załącznik 318687
mój brzusiolek w 21tc
Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Gosia no pewnie :-)
Pisz coś więcej o sobie, skąd jesteś, ile masz lat etc.
Pisz coś więcej o sobie, skąd jesteś, ile masz lat etc.
.Aneta.
Ja też się bałam cesarki. W szpitalu babka chciała mi dawać jakieś tabletki na uspokojenie, żebym zasnęła ale nie wzięłam i w końcu jakoś udało się zasnąć, ale oczywiście o 5 obudzili mnie na KTG i mierzenie temperatury 

A w nocy z 4 na 5 maja w ogóle nie spałam tylko całą noc patrzyłam na moją Zuzkę i gadałam z babką z sali, która w ten sam dzień co ja urodziła synka, również przez CC :-)
młodamamusia18 21tc chyba
;-) nawet duży
wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?

A w nocy z 4 na 5 maja w ogóle nie spałam tylko całą noc patrzyłam na moją Zuzkę i gadałam z babką z sali, która w ten sam dzień co ja urodziła synka, również przez CC :-)
młodamamusia18 21tc chyba

młodamamusia18
Ja też się bałam cesarki. W szpitalu babka chciała mi dawać jakieś tabletki na uspokojenie, żebym zasnęła ale nie wzięłam i w końcu jakoś udało się zasnąć, ale oczywiście o 5 obudzili mnie na KTG i mierzenie temperatury
młodamamusia18 21tc chyba;-) nawet duży
wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?
no 21tc
nie jeszcze nie wiem
ostatnio jak byłam na wizycie to dzidzia nie chciała pokazać co ma między nóżkami;(heh
ale znajomi sie dziwią ze to 5 miesiąc
.Aneta.
mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała 
A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)

A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)
młodamamusia18
mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała
he
moj K ostatnio do mnie ale Ci pupa urosła
mam nadzieje ze ujawni sie na nastepnej wizycie
reklama
młodamamusia18
anetka551 przed ciąza wazyłam 50kg a teraz waze 60 kg