reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Oj dziewczyny a my ciągle mamy problem z imieniem... Mój K. chce Adrian, ale mi jakoś tak za bardzo się to nie podoba. Nie wiemy jak małego nazwać :(
Pomóżcie

to zrobcie tak jak my;p gdy urodzilam przewiezli mnie na obserwacyjna na 2h gdzie dostałam Małą(miala zamkniete oczka) pytam meza i jak Jej dajemy na imie?(od poczatku miala byc Oliwka,choc maz chcial Amelke)pytam Niuni,oczywiscie dla zartow:Kochanie jak chcesz miec na imie? Oliwka? Ona nic. Mowie Amelka to otworzyla oczka i tak mamy Amelcie:)...

Mozna sie wprosic;)???

Ostatnia edycja:
Ja też się bałam cesarki. W szpitalu babka chciała mi dawać jakieś tabletki na uspokojenie, żebym zasnęła ale nie wzięłam i w końcu jakoś udało się zasnąć, ale oczywiście o 5 obudzili mnie na KTG i mierzenie temperatury :sorry2::-p
A w nocy z 4 na 5 maja w ogóle nie spałam tylko całą noc patrzyłam na moją Zuzkę i gadałam z babką z sali, która w ten sam dzień co ja urodziła synka, również przez CC :-)

młodamamusia18 21tc chyba :-p;-) nawet duży :tak: wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?

Ja też się bałam cesarki. W szpitalu babka chciała mi dawać jakieś tabletki na uspokojenie, żebym zasnęła ale nie wzięłam i w końcu jakoś udało się zasnąć, ale oczywiście o 5 obudzili mnie na KTG i mierzenie temperatury :sorry2::-p
A w nocy z 4 na 5 maja w ogóle nie spałam tylko całą noc patrzyłam na moją Zuzkę i gadałam z babką z sali, która w ten sam dzień co ja urodziła synka, również przez CC :-)

młodamamusia18 21tc chyba :-p;-) nawet duży :tak: wiesz już czy będzie chłopiec czy dziewczynka?

no 21tc;) pomyliło mi sie;)
nie jeszcze nie wiem :(
ostatnio jak byłam na wizycie to dzidzia nie chciała pokazać co ma między nóżkami;(heh ;):)
ale znajomi sie dziwią ze to 5 miesiąc

mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała :sorry2:
A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)

mlodamamusia mi brzuch zaczął rosnąć w sumie od 20 tygodnia, ale mały miałam, później jak zaczął rosnąć to niestety nie tylko on ale i ja cała :sorry2:
A co do płci, to najwyżej będziesz miała niespodziankę, tak jak ja :-) bo mój uparciuch do końca nie ujawnił kim jest ;-)

he ;) moze tez bedzie uparte to raczej po mnie ;)
moj K ostatnio do mnie ale Ci pupa urosła;)
mam nadzieje ze ujawni sie na nastepnej wizycie

reklama
Do góry