reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trina jakby się tak miało słuchac to ja pier***
dziecko nie moze mieć zdeformowanej nózki od spodni.... głupota totalna, jak już mogło miec owiniete pępowiną mocno i to zdeformowało , a nie spodnie..
ja nosiłam zwykłe do końca ciąży... i mała była wielka , miałam mały brzuch , i nic jej nie uciskało.. a naprawdę wyglądała jakby była ściśnieta jak diabli w tym brzuchu..

naprawwde ludzie mają wyobraźnie:sorry2::laugh2:

reklama
Witam się wieczorowo:) Moja Perła przed chwilą usnęła. Dzisiaj przepięknie wymksnęło się jej 'dzidziuś' słowo, ale pewnie to jednorazowe, normalnie na dzidziusia mówi 'dzidzi':) Poza tym Gaduła z niej niesamowita, ja czasem z mamą nie mogę się dogadac bo Mycha mało, że strasznie głośno mówi to strasznie dużo:p Ale to dobrze:) I cwana jest! Mój tata ściągnął jej papcia a ona zaraz do niego podeszła i mu jego paputa ściągnęła:p

Dziś dostaliśmy mały upominek z Nestle - gazetka, próbka mleka m., balonik z okazji Roczku i kartka na Roczek, nie szkodzi, że roczek był 7 grudnia:p

A wiec o to my:-)

Załączniki

• my.png
    my.png
    30,9 KB · Wyświetleń: 59
Moja chrzestna ma niestety przykrą tendencję do zbierania takich "rewelacji" od ludzi,a potem chodzi i przeżywa:no:
Ja i tak uważam,że jeśli coś ma się stać,to się stanie, ze spodniami czy bez nich...

migotka śliczny masz brzuszek naprawdę :-)

trina od czegoś te spodnie ciazowe sąw koncu wiec nic sie maluszkowi nie stanie:-) ja tez miałam spodnie ciązowe ale ich nie znosiłam, bo miały szerokie nogawki a mnie takie cos strasznie poszerza i w rurkach latałam:-p a w ogóle to ten tekst o zdeformowanej nodze mnie powalił... to tak jakby twierdzić że kobieta która nosi korale urodzi dziecko owinięte pepowiną i inne takie
migotka ale super brzuszek i żadnego rozstępu zazdroszcze
vegas i tak dobrze ja od bebilony dostałam prezen na roczek we wrześniu a mały w maju rok kończył:-p
lolkak eee porazka ja tam nie wiemco to skurcze:-p ale wiem co to takie pulascyjen bóle kregosłupa w nocy przed porodem myslałam ze padne:/ i do teraz sie zastanawiam czy to nie były bóle krzyzowe no ale nigdy sie o tym nie dowiem:p

reklama
Do góry