hej laski ..
Nie założyłam tej wkładki boje się jeszcze poczekam .. w sumie najbardziej obawy mam o bolesne miesiączki dzięki tabletką nie mam bolesnych miesiączek zanim zaczęłam brać to był ból nie do zniesienia

a teraz wyczytałam że przez tą wkładkę mogą być właśnie obfite i bolesne miesiączki to jak ja i bez wkładki zwijałam się z bólu to co dopiero będzie z taką wkładką

KAAMAA - widzę że też masz żarłoka

moja mała potrafi zjeść normalną porcję obiadu jak dorosły i zagryźć to jogurtem
VERONICA - nie przejmuj się facetami ;-) ja też byłam w ciąży sama później byłam sama jak mała miała rok a później przed 2 urodzinami ;-) i zawsze kończyło się tak że znajdowałam kogoś byłam szczęśliwa i nabierałam chęci do życia ;-) tyle że wracałam zawsze do swojego z nadzieją że zmądrzał bo go kochałam ..

tym razem chyba faktycznie zmądrzał jesteśmy znowu razem już ponad 2 miesiące no i póki co stara się niesamowicie .. ale nie dość że zyskałam mądrzejszego faceta to jeszcze świadomość że jak by znowu nawalił dam sobie radę bez niego bez żadnego problemu i jest mi cudownie bo nie obawiam się co będzie jak się rozstaniemy czy coś bo wiem że będzie dobrze bo na facecie świat się nie kończy ;-)
VEGAS - dokładnie ... jak się uczyłam to myślałam że w zawodówkach to same tępaki są zresztą nauczyciele zawsze tak nam wmawiali itp .. .a co do czego to Ci po zawodówkach mają teraz pracę z palcem w D a osoby z tym niby "lepszym" wykształceniem mają wała i tyle bez znajomości albo jakiegoś dobrego doświadczenia to nic nie ma

a już tym bardziej dla kobiet
MIGOTKA - idź chociaż żeby być i to przeżyć nie musisz skakać jak szalona ;-) ale wspólne zdjęcia na pamiątkę czy usiąść przy stoliku i pogadać z klasowymi w końcu nie długo się rozstaniecie ;-) a tańczyć możesz wolne przecież też na pewno będą zresztą przecież nie musisz siedzieć do późna ja bym nie rezygnowała po prostu bawiła się z umiarem i rozwagą :-)