reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
:szok: nie sposób was nadrobić ja na chwilę wpadłam chciałam podopisywać ale aż tyle czasu nie mam :-D mama poszła coś załatwić koło 3 wróci i jedziemy na obiad do knajpy jeszcze siostra z rodzinką ma przyjechać :-) a wieczorem najpierw lecę na spotkanko klasowe do pubu z laskami z podstawówki :-D a później chyba z Kubą i znajomymi gdzieś na imprezkę więc się dzisiaj powinnam wybawić :-)

Co do wzrostu to niezłe z coniektórych kurdupelki :-D ale ja uważam że jak kobieta malutka to to strasznie fajne jest :-) ja mam 169cm ;-) K ma 186 jakoś i tak w sam raz do siebie pasujemy :-) ale ty LENKA pobiłaś wszystkich :-D super musicie wyglądać :-p :-)

femme a ja myslałam ze ty sporo wyższa ode mnie jesteś:szok:
anetka musze sie do podstawówki wrócić, nigdy nie zapomne jak zamiast przeczytać w wierusz płacze to ja przeczytała płaszcze:confused2:

elizka z avonu powiadasz? to jak mi sie ten skończy to sobie zmaówie:-p i zobaczymy z tym ze juz młodego opicholiłam:-D
femme ja mam 168 cm:-D

UMI - to ty mojego wzrostu jesteś myślałam że niższa :-)

Pranie zrobione ale jeszcze jedno czeka ale chyba już nie zdążę go wstawić jeszcze muszę siebie i Ninę ogarnąć :-p

reklama
ok to ja mam teraz chwilke czasu ponadrabiam was.
u mnie tez jest roznica jak bodajze u Anetki... ja mam 168cm a moj M ma 186cm:D
ale nie jest to jakas razaca roznica. jest widoczne ze M wyzszy.
No ale lenka to u was roznica mozno rzucajaca sie w oczy:D

Wczoraj mowilam ze u nas guzow brak.. fakt guza dzis tez nie ma ale julka rano przerocila sie i uderzyla glowko o kaloryfer!
plakala mocno ale etraz po 3 godz snu widze ze szczeslia łobuziara jest:)
tylko tak sie mowi teraz ok ale takie uderzenia przykre so w konsekwencjach kiedys.
nikt nie wie co z tego moze wyniknac w przyszlosci.

ok lece zobaczyc co jeszcze skrobalyscie.

aha poruszacie teamt wloskow.. a weic ja mam u Julki problem bo jej wloski robia sie jak istne siano!
uzywam szamponu z babydream.
zdj zrobilam z boku ze malo widac alecały tył głowki jest taki napuszony i strasznie pokudłany....

Ostatnia edycja:
Do góry